Entreprenader

Entreprenader

Får ni ut det mesta av er servicefunktion och utstrålar er receptionist positiv energi? Skapar ni förutsättningar för bra möten och nya affärer? Vi erbjuder unika och skräddarsydda helhetslösningar för att ge våra kunder en smidigare vardag.

I över 20 år har vi på Business Services hjälpt företag att driva och utveckla sina servicefunktioner, vi är specialister inom vårt område och vet vad som krävs för att ta er serviceenhet till nästa nivå. Genom att outsourca din reception, internservice eller konferensavdelning till oss på Inhouse får ni en enklare vardag. Vi tar ett helhetsansvar för driften och att bemanna samt utveckla funktionen, allt till ett fast pris varje månad. Vi är övertygade om att goda relationer leder till bra affärer, därför är det av största vikt för oss att personalen, som ofta är de första man möter på företaget, och bemötandet överträffar era förväntningar. Vi utbildar vår personal kontinuerligt i service, HLR och säkerhet för en ökad trygghet. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi även vara konsultativa i val av leverantörer inom kontorsservice (städ, bud och kontorsmaterial osv.) –  allt för en trygg och smidig helhet.

Låt oss göra det vi är bra på, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet!

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Snabb leverans
  • Högt servicetänk
  • Stor affärsförståelse

Vill du veta mer om entreprenader?

Kontakta mig direkt – eller använd formuläret så hör vi av oss till dig!

Jessica Grip
Rekryteringskonsult & Konsultchef

Jag kontaktar dig!

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.