Inhouse / Business services / Backup-poolen – En flexibel och snabb bemanningslösning vid frånvaro

Backup-poolen – En flexibel och snabb bemanningslösning vid frånvaro

Service Management Academy och Backup-poolen

Vi erbjuder en flexibel bemanningslösning när er receptionist och servicepersonal är frånvarande. Du som kund kan känna dig trygg med att hyra in duktiga konsulter med kort varsel när ordinarie personal är sjuk, på semester eller vid annan frånvaro. Vi hjälper även till med extrapersonal vid arbetstoppar och event.

Våra konsulter i Backup-poolen har alla serviceerfarenhet sedan tidigare och vi på Inhouse utbildar dem inom service och reception. Konsulterna vet vad servicerollen innebär och är vana vid att anpassa sig efter nya miljöer, rutiner och system. Vi lägger även stort fokus på att coacha våra medarbetare för att ge dem de bästa förutsättningarna i rollen som konsult.

De roller som vi erbjuder från vår Backup-pool är
– Receptionister
– 
Telefonister
– 
Administratörer
– 
Konferensvärdar och värdinnor
– 
Eventvärdar och värdinnor
– 
Internservice

När ni anlitar vår Backup-pool vill vi att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt. Vi på Inhouse har det totala arbetsgivaransvaret och sköter allting kring konsultens anställning, så som lön, skatt, försäkringar med mera.

För att möta just ert behov erbjuder vi två olika erbjudanden beroende på funktion, komplexitet och typ av uppdrag. Hör av dig, så berättar vi mer!

Vi erbjuder även entreprenadlösningar där vi tar ett helhetsansvar och driver er servicefunktion, dess personal och utvecklingen. 

Vi erbjuder

  • Flexibilitet
  • Högt servicetänk
  • Stort kandidatnätverk
  • Snabb leverans
GFKT6584-Redigera-kontaktbild-web

Vill du veta mer? Kontakta mig

Sam Abdallah
Rekryteringskonsult & Konsultchef
+46 731 51 33 10
sam.abdallah@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.