Inhouse / Digitala talanger

Digitala talanger

Startsidan_1966x721

Inhouse är ditt konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning som riktar in sig mot branscher inom kommunikation, business services, HR och ekonomi. Med tanke på våra specialistområden jobbar vi mycket digitalt, liksom vi arbetar med att anställa och rekrytera många digitala talanger. Vare sig du söker en konsult eller en anställd till ditt företag, finns vi här för dig. Vi kan hjälpa till med hela, eller delar av, rekryteringsprocessen, men viktigast av allt är att vi utgår från People management för att försäkra oss om att utvecklingen och resultatet hos uppdragsgivarna överensstämmer med våra löften och förhoppningar. Detta är ett effektivt sätt för oss att arbeta nära våra kunder och se över verksamheten i stort, samt alla delar i den; människorna.

Vad kan Inhouse erbjuda?

Vare sig det handlar om att du önskar bli en digital talang eller om du vill anställa nya digitala talanger, kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar dig som privatperson eller företag:

  • Organisationsutveckling – Vi hjälper till att effektivisera och utveckla företag och organisationer genom bland annat rådgivning, effektiviseringar och coaching.
  • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” eller hjälp i delar av rekryteringsprocessen och även detta kan vi erbjuda.
  • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period.
  • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.
  • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Vad kan du förvänta dig av Inhouse?

Eftersom de rekryteringskonsulter vi använder oss av själva har arbetat inom den specifika bransch som du söker kompetent personal till, så besitter de både specialkompetens och har möjlighet att förstå och hjälpa dig med dina behov och utmaningar. Utöver detta så känner våra medarbetare din bransch, eftersom de själva har jobbat där och har utvecklat stora och breda nätverk. Detta leder självklart till snabbare och bättre resultat i slutändan. Så söker du efter en digital talang – tar vi fram en digital talang. En bra sådan.

Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Sandra Pettersson
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se

Referenser

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Dustin Business Center
Dustin_Logo

Referenser

I wish to work with no one else in my future talent searches

Linda Stenström, Creative Director

Badrumsbild saniflo
Saniflo loggo

Referenser

Vi är väldigt glada och tacksamma för detta givande samarbete

Stefan Jakab, COO Sverige & Norge

Aktuellt

inspoinspo
2021-06-22

Välkommen till årets Inhouse Inspiration Day den 17 september

Nu är det äntligen dags igen för Inhouse Inspiration Day! Under denna dag anordnar vi en dag där du som inhousebyråchef kommer att inspireras av intressanta talare och få möjlighet att diskutera relevanta och intressanta ämnen med andra inhousebyråer.
Biblioteket lyssnare (002)
2021-06-17

Välkommen till Inhouse operativa HR-nätverk 2021/2022

Sedan 2018 har vi drivit våra operativa HR-nätverk som har blivit en succé! Vi kommer nu att utöka genom att bjuda in till en helt nystartad nätverksgrupp till hösten.