CFO-direkt

2016-10-Inhouse-session-2-180-Edit

Idag efterfrågar alltfler små och mellanstora bolag affärsstrategisk och analytisk kompetens. När bolaget växer handlar det om att få stöttning i affärskritiska frågor som kan vara avgörande för bolagens utveckling och tillväxt. För en VD kan det exempelvis handla om att få CFO-stöd eller rådgivning för att skapa en lönsam och säker utveckling.

Vilka är era mest kritiska områden?

Vår tjänst, CFO-Direkt, gör det möjligt för ert företag att ha en dedikerad CFO som avlastar er och bidrar med sin specialistkompetens när ni behöver den. Tillsammans identifierar vi vilka områden som är kritiska för er och gör upp en plan för utförandet. Det kan exempelvis handla om att ni står inför en spännande utveckling- eller tillväxtfas.

Lär känna våra CFO:er

Alla våra CFO:er är seniora profiler som har kompetens och förståelse för er utmaningar. Alla har arbetat strategiskt, på både små och stora bolag samt har lång erfarenhet av förändringsledning och VD-rådgivning. Det som är gemensamt för våra CFO:er är att de snabbt kan identifiera och sätta sig in i olika frågeställningar samt har förmågan att kommunicera det finansiella språket på ett pedagogiskt sätt.

Vi matchar ert bolag med den CFO som är rätt för era utmaningar. Er CFO blir sedan en del av ert bolag under en kortare eller längre tid, som ett komplement till er befintliga ledningsgrupp och ekonomifunktion.

Läs mer om CFO-direkt i produktbladen nedan.

Vi erbjuder

  • Affärsstrategisk och analytisk kompetens
  • Dedikerad CFO som avlastar er

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.