Inhouse / Ekonomi och Finans / Rekrytering och bemanning inom ekonomi

Rekrytering och bemanning inom ekonomi

2017-01-inhouse-467-edit

Ekonomifunktionen är själva navet i ett bolag – den ska hålla hög kvalitet med rätt kompetens. Oavsett om du behöver en chef, en specialist eller en assistent kan vi hjälpa till. Inom vårt affärsområde har vi lång erfarenhet av bemanning och rekrytering inom ekonomi. Vår specialisering inom ekonomiområdet gör att vi lätt kan förstå kundens kompetensbehov. Vi har också stort nätverk av ekonomer på alla nivåer som gör att vi kan hitta rätt person till rätt plats.

Rekrytering

Har man arbetat med detta så länge som vi på Inhouse gjort, vet man hur det går till att hitta och rekrytera rätt kandidat till ett visst jobb. Och vilka förutsättningar som krävs för att personen ifråga ska bli framgångsrik på sin nya arbetsplats. Det gäller allt från search av specialister till rekrytering av generalister.

Bemanning

Våra konsulter som vi hyr ut har varit framgångsrikt yrkesverksamma under många år och kan enkelt kliva in i ditt företag, vare sig det handlar om interimsuppdrag eller kortare engagemang.

Entreprenad

Inhouse kan även ta totalansvar för driften av en funktion eller avdelning till ett fast pris per månad, till exempel en intern reklamateljé eller en servicefunktion så som en ekonomiavdelning.

Omställning

Inhouse erbjuder ett professionellt tillvägagångssätt som säkrar arbetsgivarens rykte och den anställdes framtida möjligheter på arbetsmarknaden. Våra omställningsspecialister stödjer arbetsgivaren med att planera processen noggrant, ge stöd till ledning och chefer i genomförandet och erbjuda effektiva karriärprogram.

Vi erbjuder

  • Search
  • Rekrytering
  • Bemanning
  • Entreprenad
  • Omställning

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.