Inhouse / HR / Interim HR-konsult – snabb och flexibel stöttning i det dagliga HR-arbetet

Interim HR-konsult – snabb och flexibel stöttning

marvin_kajsa_588x300

Vi är specialiserade på att utveckla och förbättra HR-funktioner i olika företag. Vi erbjuder specifik kompetens anpassat just efter ditt företags situation och behov. Tillsammans ser vi över och skräddarsyr ett upplägg, som vi sedan operativt genomför på ett effektivt sätt.

Vi arbetar fram lösningar för både strategiska och operativa behov. Vi arbetar alltid kvalitetssäkrat och kostnadseffektivt. Syftet är att vi tillsammans över tid ska effektivisera, utveckla och arbeta smartare med HR-funktionens utmaningar i vardagen.

Vad erbjuder vi?

Helhetsansvar I vårt ansvar ingår planering på strategisk nivå, operativt genomförande, rådgivning och stöttning i hela eller delar av affärsprocessen enligt önskemål.

Kompetent personal Vi på Inhouse HR är alla utbildade inom våra respektive specialistområden för att vara den bästa strategiska affärspartnern till våra kunder.

Flexibilitet Vi förstår de utmaningar som HR-funktionen står inför idag. Genom att vi på Inhouse har mångårig erfarenhet och bred kunskap inom alla aspekter i HR-arbetet kan vi på ett flexibelt sätt sätta oss in och agera utifrån dina behov.

Vi erbjuder

  • Helhetsansvar
  • Kompetent personal
  • Flexibilitet
Helene-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Helene Leitner Larsson

Affärsområdeschef
HR

+46 709 70 44 84
helene.leitner.larsson@inhouse.se

 

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.