Inhouse / HR / Nätverk för HR-chefer – Ett forum för kompetensutveckling & utbyte av erfarenheter

Nätverk för HR-chefer – Ett forum för kompetensutveckling & utbyte av erfarenheter

HR-funktionen har en alltmer utmanande position i många verksamheter. Det ställs krav på att HR-chefen ska vara en affärsstrategisk partner och kunna påvisa hur HR-arbetet genererar ett mervärde för affären. När rätt medarbetare för organisationen är avgörande förväntas HR arbeta såväl strategiskt och operativt med employer branding-frågor samt ta ett allt större ansvar för den interna och externa kommunikationen.

Vi har märkt av en stor efterfrågan av ett nätverk för den kommunikativa HR-chefen. Därför har du nu möjlighet att ta del av Inhouse nya nätverk för HR-chefer. Här har du chansen att kunna öka din kompetens och ta stöd av varandra i en alltmer utmanande roll. Här utbyter vi erfarenheter och delger aktuella utmaningar och råd för att kompetensutveckla varandra.

Vad erbjuder vi?

Kompetensutveckling & erfarenhetsutbyte Du har nu möjlighet att ta del av ett forum, där vi kan öppna oss fritt för varandra och där samtalsämnet ska vara för en ”chefs öra”. Vi tar bland annat upp frågor som utmaningar, ledningsfrågor, leveransprocesser, etc. Allt för att stärka din position som HR-chef. Tillsammans kan vi stötta varandra så att din vardag blir något enklare och du blir mer förberedd inför kommande utmaningar.

Aktuella ämnen Tillsammans i nätverket kommer vi att samtala om ämnen i fokus för en modern HR-chef. Under den första nätverksträffen kommer vi skapa samsyn om vilka förväntningar som finns från dig som deltagare och tillsammans ta fram ett antal ämnen som vi sedan under året kan samtala kring.

Kompetenta moderatorer Mona Beckman har lång erfarenhet av verksamhetsutveckling och organisationsförändringar, och har under många år coachat och utvecklat VD:ar, chefer, ledningsgrupper och individer. I alla uppdrag utgår Mona från företagets affärsmål och strategier och kopplar till de aktuella processerna. Mona har en bred erfarenhet av både strategiskt och operativt HR-arbete.

Andrea Pohl har mångårig erfarenhet av affärsutveckling i entreprenöriell miljö. Främsta drivkraften har varit att bidra till att medarbetare och chefer når sin fulla potential. Specialistområde är talang försörjning och rekrytering.

Vi erbjuder

  • Kompetensutveckling & erfarenhetsutbyte
  • Aktuella ämnen
  • Kompetenta moderatorer
Kajsa-T

Kontakta gärna mig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med HR-frågor? Kontakta mig så berättar jag mer!

Business Director HR/ Partner
Kajsa Tamsen
+46 (0)8-52 22 33 10
kajsa.tamsen@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.