Inhouse / HR / Omorganisation

Omorganisation

omorganisation

Står du inför en organisationsförändring? Våra HR-konsulter stöttar dig från planeringsfasen, hjälper till att undvika de arbetsrättsliga fallgroparna, supportar dig i komplexa val när det gäller den viktigaste resursen du har – medarbetarna.

Organisationsförändringar kräver tålamod, bra kommunikation och förståelse för alla de grupp-psykologiska reaktionerna förändringar medför.Det är många bitar att hålla ihop under arbetet med omorganisation det är lätt att tappa fokus då du har det vanliga vardagsjobbet att sköta. Många gånger effektiviseras förändringsprocessen genom ögon från en extern part.

Våra erfarna ledarskapskonsulter utbildar dig och dina chefer i före/under/efter en verksamhetsförändring. Vi kan det arbetsrättsliga, vi kan hur du ska agera under svåra samtal, hur du hanterar internkommunikationen och jobbar för att hålla motivationen uppe hos dina medarbetare.

Inhouse HR erbjuder flera olika tjänster som rör omorganisation och organisationsförändringar:

Omställning – outplacementprogram

Våra coacher ger support i kortare och längre program för medarbetare som behöver hitta en ny arbetsgivare.

Arbetsrättsliga frågor & Förhandling

Vi förstår att det inte alltid är lätt att vara uppdaterad på lagar och regler inom arbetsrätt och som HR-funktion får du ofta juridiska utmanande frågor på ditt bord. Inhouse ser till att du får de juridiska underlagen för att kunna fatta rätt beslut rörande personalfrågor. Med hjälp av våra konsulter lär du dig agera rätt utifrån de lagar och regler, som finns samt ger dig kunskap i att upprätta avtal och själv bli expert inom området.

Läs mer om vad vi erbjuder inom arbetsrätt och förhandling!

HR-konsult

Vi är specialiserade på att utveckla och förbättra HR-funktioner i olika företag. Vi erbjuder specifik kompetens anpassat just efter ditt företags situation och behov. Tillsammans ser vi över och skräddarsyr ett upplägg, som vi sedan operativt genomför på ett effektivt sätt.

Behöver du en interim HR-konsult? Detta kan vi erbjuda dig!

HR-Direkt – telefonrådgivning i personalfrågor

Vår tjänst HR-Direkt är till för dig som har personalansvar eller är HR-ansvarig och behöver få svar på frågor inom arbetsrätt eller vill bolla medarbetarfrågor i allmänhet.

Läs mer om HR-Direkt här!

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Kajsa-T

Kontakta gärna mig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med HR-frågor? Kontakta mig så berättar jag mer!

Business Director HR/ Partner
Kajsa Tamsen
+46 (0)8-52 22 33 10
kajsa.tamsen@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.