Inhouse / HR / Talangförsörjning/Talent management – attrahera och behåll de bästa talangerna

Talangförsörjning/Talent management – attrahera och behåll de bästa talangerna

Framtiden tillhör de bolag som förstår vikten av att attrahera, behålla och utveckla bra medarbetare. Vi på Inhouse HR arbetar aktivt med strategisk planering för att nå ditt företags bästa tillgång – medarbetarna.

Företag kan idag inte längre enbart invänta ansökningar och hoppas att de bästa talangerna ska söka sig till dem. Genom att arbeta strategiskt och med tydliga målbilder kring vad för medarbetare du vill attrahera kommer du genom din personal nå lönsamhet och utveckling i bolaget.

Idag ställer kandidater helt andra krav på sina arbetsgivare och det är därför viktigt att nå fram till sin målgrupp. Våra HR-konsulter hjälper dig identifiera era nuvarande talanger och framtida behov för att locka attraktiva kandidater på arbetsmarknaden till just er.

Vad erbjuder vi?

Kompetens kartläggning För att nå affärsmålen krävs rätt kompetens för uppgiften. Det innebär inte bara att individen ska ha rätt kompetens för att utföra arbetet. Det innebär även att individens drivkrafter och förutsättningar för motivation överensstämmer med organisationens kultur och värderingar.

Successions planering För att behålla rätt medarbetare krävs ett strategiskt arbete i att säkerställa ”second-line-leaders” i organisationen. Att ta reda på vem som har kapaciteten och rätt drivkrafter kopplat till affärsmålen.

Rekrytering Vad behöver vi ta hänsyn till när vi rekryterar för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en lyckad rekrytering?

Vi erbjuder

  • Kompetenskartläggning
  • Successionsplanering
  • Rekrytering
Kajsa-T

Kontakta gärna mig!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med HR-frågor? Kontakta mig så berättar jag mer!

Business Director HR/ Partner
Kajsa Tamsen
+46 (0)8-52 22 33 10
kajsa.tamsen@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.