Inhouse / Hyr en interimskonsult genom Inhouse

Hyr en interimskonsult genom Inhouse

Konsultlösningar inom Business Services

Är du i behov av en interimskonsult? Ibland uppstår oförutsägbara situationer som kan påverka personalstyrkan och gör att du snabbt behöver hitta en chef eller ledare för att tillgodose ett tidsbegränsat behov eller fylla en vakans.

Att med kort varsel hitta en tillfällig chef eller annan nyckelperson som besitter de egenskaper som man är i stort behov är för många utmanande. Tar du hjälp av oss på Inhouse kan vi snabbt tillsätta en interimskonsult med rätt kompetens och erfarenhet.

Vad är en interimskonsult?

En interimskonsult är en tidsbestämd konsult, oftast en chef eller ledare, som besitter särskild erfarenhet eller kompetens att komplettera organisationen med. En interimare hyrs in i situationer när ett företag behöver det – med kort varsel, under tidsbegränsning eller projektbaserat. 

En av dina chefer eller annan nyckelperson kanske blir sjuk och behöver vara sjukskriven, eller kanske ska bli förälder och ska gå på föräldraledighet. Det är exempel på gånger du kan behöva en tidsbestämd konsult som besitter särskilda egenskaper. Att hyra in en interimskonsult är också ett bra alternativ om din verksamhet står inför ett särskilt projekt eller en viktig omstrukturering, där extra resurser under en intensiv period och flexibelt arbete kan behövas.

Fördelar med att hyra in en interimskonsult med Inhouse:

  • Med en interimskonsult får du en flexibel lösning.
  • Du får exakt den kompetens du behöver för att täcka upp för en chef eller nyckelperson.
  • Startsträckan är kort, då interimskonsulter är erfarna experter.
  • Interimskonsulter bidrar med spetskompetens och nya perspektiv.

Tidsbestämd konsult – Vi hjälper dig

Är du i behov en interimskonsult för flexibelt arbete kan vi hjälpa dig genom hela processen vid konsulttillsättning. Under många år har vi haft daglig kontakt med chefer och specialister inom våra specialistområden.

Med vårt omfattande nätverk och vår metod inom Executive Search är det möjligt att nå personer som inte aktivt letar efter nytt jobb, vilket ofta är fallet då man söker chefer på högre nivå, alternativt när man söker en eftertraktad kompetens där tillgången på kandidater är begränsad. Med Inhouse Executive får du en engagerad, kunnig och strategisk partner hela vägen. Vi kan hjälpa dig att identifiera och rekrytera rätt konsult inom Ekonomi & Finans, samt Marknad & Kommunikation, Business Service och HR.

 

Är du i behov av att hitta en tidsbestämd konsult med specifika kompetenser, så kan vi hjälpa dig att söka och kontakta rätt kandidater för rollen – som snabbt kan börja arbeta som interimskonsult hos dig.

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.