Inhouse / Inhouse sköter chefsrekrytering i Stockholm och Göteborg

Inhouse sköter chefsrekrytering i Stockholm och Göteborg

När du ska rekrytera chefer i Göteborg eller Stockholm är det oss på Inhouse du ska vända dig till. Vi hjälper dig hitta rätt person till rätt tjänst. Vi på Inhouse är ett konsultbolag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning med över 20 års erfarenhet ryggen. Vi riktar oss mot branscher inom kommunikation, ekonomi, business services och HR och alla våra rekryteringskonsulter och medarbetare har själva varit yrkesverksamma inom sina respektive branscher inom vilka de nu sysslar med rekrytering.

Detta ger oss en unik förståelse för hur landskapet ser ut och vilka efterfrågningar och krav som finns och ställs vid rekrytering till en chefsposition.

Alla arbetsplatser är unika

Alla har olika förutsättningar och individuella mål som skall efterföljas. Därför lägger vi ner stor vikt på just personliga egenskaper vid rekrytering och vi genomför personlighetstester som ett komplement under själva urvalsprocessen.
Vi bygger vårt arbete och tillvägagångssätt på lång erfarenhet och ett brett nätverk inom en rad branscher. Redan sedan starten 1996 har detta varit en del av själva fundamentet i vår framgång. Som kund hos oss får du ta del av vårt nätverk av kompetent personal och för oss är det viktigt att det alltid blir och känns rätt.

För oss är People Management otroligt värdefullt. En viktig del och en utgångspunkt i hur vi går till väga när vi tar oss an ett uppdrag är att organisationens styrka ligger hos dess medarbetare och deras motivation att vilja driva just din organisation framåt mot högre lönsamhet och ännu större framgång.

Detta skapar vi

Vi skapar effektiva resurslösningar när det gäller personella resurser på chefsnivå. Genom att utifrån våra uppdragsgivares mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter den kompetens eller andra åtgärder som krävs för att nå önskat resultat inom din organisation. Vår strävan är att alltid leverera med hög kreativitet, engagemang och lyhördhet för varje specifikt uppdrag. Vi ser alltid till att personalen vi rekryterar åt dig känner en samhörighet och tillit till ditt företag och matchar därför alla våra konsulter mot unika uppdrag. Vi ser fram emot att hjälpa ditt företag hitta professionella chefer i Stockholm och Göteborgsregionen.

Vad Inhouse erbjuder

Vare sig om du är ett företag i behov av att rekrytera nya chefer eller är arbetssökande med relevant kompetens och tidigare erfarenheter kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar er som företag och dig som privatperson, vi matchar ihop er och skapar stabila förutsättningar för framtiden:

  • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” eller hjälp i delar av rekryteringsprocessen och även detta kan vi erbjuda. För dig som är arbetssökande betyder detta att du kan lita på att enbart de mest attraktiva och mest lämpade positionerna för just dig ges som alternativ.
  • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period och matchar alltid unika uppdrag mot varje rekryterad person.
  • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.
  • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Hör av dig till oss redan idag

Hör av dig till oss på Inhouse redan idag så hjälper vi dig och din organisation nå längre, att tillsätta en chefsposition är ett stort åtagande och en stor osäkerhet för många bolag, vi på Inhouse hjälper dig längst med vägen och ser till att du undviker onödiga risker och att rätt person väljs till posten.

Även om du inte är i behov av rekrytering på chefsnivå i dagsläget så är du hemskt välkommen att kontakta oss redan idag ändå. Kontakta oss på Inhouse och våra rekryterare för framtida uppdrag, när behovet av rekrytering på chefsnivå uppstår finns vi där och hjälper dig och din organisation eller företag hitta rätt.

Jens-Ö

Ska du rekrytera?

Kontakta mig så berättar jag mer!

JENS ÖLANDER
VD, Inhouse AB

+46 706 05 07 49
jens.olander@inhouse.

Referenser

og7w38sgnlka5qdwoxb9
SGDS Logga med Dahl o Optimera (002)

Referenser

"Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team."

Ina Zetterberg, HR Team Lead SGDS Gruppen AB

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

"Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar."

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

"Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!"

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!"

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

"Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO."

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Aktuellt

Casper_mikaelsson_artikel
2023-01-30

Ytterligare förstärkning i teamet Talents by Inhouse

Säg hej till vår nyaste kollega Casper Mikaelsson. Han är en del av teamet som kommer att jobba för vårt nya specialistområde Talents by Inhouse.
Sandra_JJ-artikelbild
2023-01-13

Hur ska du som arbetsgivare hantera varsel och uppsägningar?

Står ni inför en stor organisationsförändring som eventuellt kan kräva nedskärningar eller avveckling och som innebär förändring i personalstyrkan? Vi svarar på ofta ställda frågor från våra kunder.
Jessica-hall-artikelbild
2022-12-28

Talents by Inhouse fortsätter att utvecklas

Säg hej till vår nya kollega Jessica Hall! Hon är en del av teamet som kommer att jobba för vårt nya specialistområde Talents by Inhouse.
Mirja Kais
2022-12-20

Hur blir du en framgångsrik inhousechef?

Mirja Kais från Tre Sverige och många andra inhousechefer var med och tävlade i Resumé och Dagens Medias tävling Inhouse Awards, där priset till ”Årets Inhousechef” delades ut. Vi fick äran att intervjua Mirja och få höra hennes bästa tips för att bli en framgångsrik inhousechef.