Inhouse / Inhouse Syd
Syd-artikelbild

Vi erbjuder specialistkunskap i södra Sverige

Natverk-inhousechefer_header

Vill du bli medlem i nätverket för Inhousechefer?

Inhouse Syd - Rekrytering & bemanning i Malmö

Inhouse Syd är Malmöbaserade med inriktning på organisationsutveckling, rekrytering och konsultlösningar, främst inom marknad och kommunikation.

Vi har alla lång erfarenhet från att ha arbetat med marknadsföring, kommunikation och försäljning i olika roller vilket innebär en gedigen förståelse för er faktiska utmaning. 

network-logo

Organisationsutveckling

Vi effektiviserar och utvecklar din marknadsavdelning eller kommunikationsbyrå för att skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska nå era mål. Vi tar oss an både stora och små utvecklingsprojekt och ser till att strategier leder till handling. 

spiral-logo

Rekrytering

Med ett stort nätverk i marknad och kommunikationsbranschen i södra Sverige, vet vi att rekrytera rätt handlar om förståelse, mångårig branschkunskap, fingertoppskänsla vid val av kandidat och att ta ansvar för hela processen – även efter leverans.

users-logo

Konsultlösningar

Vare sig det gäller ett kortare frilansuppdrag eller ett längre vikariat och konsultlösning så är vår övergripande process densamma. Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver inom marknad och kommunikation i södra Sverige.

i0vya9RmsMx6urJYCD-oECVEY-GVd-JE4g

Kontakta oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med rekryteringar och konsultlösningar i södra Sverige? Kontakta oss så berättar vi mer!

Magnus Melin
+46 76 540 84 04
magnus.melin@inhouse.se

Mikael Hedman
+46 70 854 77 17
mikael.hedman@inhouse.se

Vi kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

LEDIGA JOBB & UPPDRAG

Marknadschef till Besikta

2023-03-24 Inhouse Syd AB

Löneadministratör till spännande bolag inom bygghandel

2023-03-09 HR

Lönespecialist till spännande bolag inom bygghandel

2023-03-07 HR

Affärsdriven kundansvarig till Aspia Malmö