Inhouse / Interimslösning efter dina behov

Interimslösning efter dina behov

tillbaka-julsemestern

Är du i behov av en interimslösning? Ibland uppstår oförutsägbara situationer som kan påverka personalstyrkan och gör att du snabbt behöver hitta en erfaren ledare eller specialist under tidsbegränsning.

Att hitta en ledare eller specialist som besitter rätt kompetens med kort varsel kan vara utmanande. På Inhouse kan vi erbjuda dig en skräddarsydd interimslösning och snabbt tillsätta en interimskonsult med rätt erfarenhet och kompetens efter dina behov. Låt oss berätta mer.

Vad är en interimslösning?

Kort beskrivet är en interimslösning en tidsbestämd lösning som ofta används när man är i behov av en erfaren ledare eller specialist under tidsbegränsning och på bästa sätt täcka upp senior tjänst. En interimslösning är ett perfekt alternativ när du behöver specifik kompetens med kort varsel – under en viss period eller projektbaserat. 

Situationer när du tillfälligt behöver täcka upp senior tjänst kan vara om en av dina chefer eller annan nyckelperson skulle bli sjuk och behöver vara sjukskriven, eller kanske ska vara föräldraledig. En interimslösning är också ett vanligt alternativ om en verksamhet står inför ett särskilt projekt eller en viktig omstrukturering, där extra resurser under en intensiv period efterfrågas.

Fördelar med en interimslösning:

  • Med en interimslösning får du en flexibel lösning.
  • Du får exakt den kompetens du behöver för att täcka upp senior tjänst.
  • Startsträckan är kort, då interimskonsulter är erfarna experter.
  • Interimskonsulter bidrar med spetskompetens och nya perspektiv.

Är du i behov av en interimslösning? Kontakta oss!

När du behöver en erfaren ledare eller specialist under tidsbegränsning för att täcka upp senior tjänst, så kan vi hjälpa dig med en interimslösning helt efter dina behov. Våra specialister hjälper dig att söka och kontakta rätt kandidater för rollen som snabbt kan börja arbeta som interimskonsult hos dig.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. Varmt välkommen.

Är du själv intresserad av ta Interimjobb? Läs mer här om hur du ska gå tillväga!

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Sandra_Kontaktbild_Nybakgrund_2023

Kontakta mig så berättar jag mer

Sandra Pettersson

Affärsområdeschef Marknad & Kommunikation
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.