Kommunikationschef Stockholm & Göteborg

Kommunikationschef Stockholm & Göteborg

Om ditt företag letar efter en professionell, erfaren och kompetent kommunikationschef i Stockholm eller Göteborg har ni hittat helt rätt.  Vi på Inhouse är specialister på rekrytering och bemanning. Vi vet vad som krävs för att hitta rätt kommunikationschef i Stockholm eller Göteborg till just ert företag.

Vi har lång erfarenhet av att rekrytera specialister inom områdena kommunikation, ekonomi, Business Services och HR. Därmed kan vi erbjuda dig ett brett utbud av specialister inom de flesta branscher.

Här hittar ditt företag rätt kommunikationschef i Stockholm & Göteborg

Vi som arbetar inom affärsområdet kommunikation har alla lång erfarenhet från kommunikationsbranschen. Vi har antingen varit VD, projektledare, produktionsledare, kreatörer eller marknadschefer på byrå eller inom en marknadsavdelning. Detta gör att vi är specialiserade på att hjälpa marknads- och informationsavdelningar, inhousebyråer och alla typer av kommunikationsbyråer.

Vi hjälper dig hitta er nya kommunikationschef i Stockholm eller Göteborg. Testa oss redan idag – hör av dig till oss så berättar vi mer.

Nyckelord:
Kommunikationschef Göteborg Stockholm

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Aje Stenbeck
Business Director Kommunikation
+46 8 52 22 33 10
aje.stenbeck@inhouse.se