Inhouse / Jobba som konsult hos Inhouse

Jobba som konsult hos Inhouse

2016-10-Inhouse-session-2-341-Edit_588x300

Våra konsulter är väldigt viktiga för oss och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska känna att dom utvecklas hos oss. Därför erbjuder vi bland annat återkommande konsultaktiviteter, som till exempel frukostträffar, och en närvarande konsultchef.

Behöver ditt företag tillfällig spetskompetens och förstärkning?

Rollen som konsult
Att jobba som konsult ger dig en möjlighet att prova på många olika arbetsplatser och uppdrag och vi kan erbjuda dig intressanta uppdrag som vidareutvecklar din karriär. Hos oss får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges största varumärken.

Professionellt nätverk
Att vara konsult för Inhouse är inte bara spännande och utvecklande, det ger dig även ett stort affärsnätverk ute hos våra kunder. Genom våra uppskattade konsultaktiviteter blir du även en del av en större gemenskap och kan utbyta erfarenheter med andra som arbetar i samma verksamhet.

Dedikerad konsultchef
Din konsultchef hjälper dig att komma in i ditt nya uppdrag, samt stöttar dig genom hela din utveckling. Våra konsultchefer är specialister med mångårig erfarenhet av konsultuthyrning, och ledarskap med en bakgrund inom det område som de bemannar inom.

Är du nyfiken på hur man blir en konsult hos oss och önskar vara med i vårt nätverk? Tveka inte att höra av dig till oss för mer information.

Arbetar du som konsult idag och vill ladda upp ditt CV?

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Jens-Ö

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Jens Ölander:

JENS ÖLANDER
VD, Inhouse AB
46 706 05 07 49
jens.olander@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.