Konsult hos Inhouse

Konsult hos Inhouse

Våra konsulter är väldigt viktiga för oss och vi arbetar hårt för att våra konsulter ska känna att dom utvecklas hos oss. Därför erbjuder vi bland annat återkommande konsultaktiviteter, som till exempel frukostträffar, och en närvarande konsultchef.

Behöver ditt företag tillfällig spetskompetens och förstärkning?

Att jobba som konsult ger dig en möjlighet att prova på många olika arbetsplatser och uppdrag och vi kan erbjuda dig intressanta uppdrag som vidareutvecklar din karriär.

Att vara konsult för Inhouse är inte bara spännande och utvecklande, det ger dig även ett stort affärsnätverk. Hos oss får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges största varumärken.

Genom våra uppskattade konsultaktiviteter blir du även en del av en större gemenskap och kan utbyta erfarenheter med andra som arbetar i samma verksamhet. Din konsultchef hjälper dig att komma in i ditt nya uppdrag, samt stöttar dig genom hela din utveckling.

Är du nyfiken på hur man blir en konsult hos oss och önskar vara med i vårt nätverk? Tveka inte att höra av dig till oss för mer information.

Arbetar du som konsult idag och vill logga in på din profil?

Vi erbjuder

  • Närvarande konsultchef
  • Kollektivavtal- trygghet och bra villkor
  • Gemensamma konsultaktiviteter
  • Stort affärsnätverk i intressanta branscher

Din kontakt

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.