Inhouse / Jobba som konsult hos Inhouse

Jobba som konsult hos Inhouse

Att arbeta på Inhouse

Våra konsulter är väldigt viktiga för oss och vi lägger stort fokus vid att våra konsulter ska känna att dom utvecklas hos oss. Därför erbjuder vi bland annat återkommande dialoger kring nästa utvecklingssteg, konsultaktiviteter, som till exempel frukostträffar, och en närvarande konsultchef.

Arbetar du som konsult idag och vill ladda upp ditt CV?

Karriärsutveckling
Att jobba som konsult ger dig en möjlighet att prova på många olika arbetsplatser och uppdrag och vi kan erbjuda dig intressanta uppdrag som vidareutvecklar din karriär. Hos oss får du möjlighet att arbeta med några av Sveriges största varumärken i olika typer av intressanta uppdrag.

Professionellt nätverk
Att vara konsult för Inhouse är inte bara spännande och utvecklande, det ger dig även ett stort affärsnätverk ute hos våra kunder. Genom våra uppskattade konsultaktiviteter blir du även en del av en större gemenskap och kan utbyta erfarenheter med andra konsulter som arbetar inom samma verksamhet

Dedikerad konsultchef
Din konsultchef hjälper dig att komma in i ditt nya uppdrag, samt stöttar dig genom hela din utveckling. Våra konsultchefer är specialister med mångårig erfarenhet av konsultuthyrning, och ledarskap med en bakgrund inom det område som de bemannar inom.

Vi erbjuder

  • Spännande uppdrag
  • Dedikerad konsultchef
  • Marknadsmässiga förmåner
Sandra P

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Sandra Pettersson:

Sandra Pettersson
Affärsområdeschef
+46 709 35 35 44
Sandra.pettersson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.