Inhouse / Låt Inhouse sköta rekryteringen

Låt Inhouse sköta rekryteringen

9-scaled

Inhouse är ett växande konsultbolag inom organisationsutveckling, bemanning och rekrytering som grundades 1996. I mer än 25 år nu har vi hjälpt företag inom en rad olika sektorer att lyckas ännu bättre än vad de tidigare har gjort. När det kommer till att utveckla en organisation eller ett företag, skapa hållbarhet, framgång och goda framtidsutsikter. Därför är det en avgörande och betydelsefull faktor vilka medarbetare man väljer att ha med sig på vägen. Vi på Inhouse erbjuder smarta, kvalitativa och pålitliga personallösningar för ditt företag eller organisation.

All vår verksamhet utgår från People Management – med utgångspunkt från människorna och medarbetarna utvecklar vi och stärker våra uppdragsgivares affärsmål och ser till att bygga upp din organisation på ett hållbart sätt inifrån och ut.

Våra målsättningar

Vi på Inhouse arbetar alltid efter att våra kunder ska ha så motiverade och drivna medarbetare som möjligt som vill vara där de är och trivs i sina roller på arbetsplatsen. Vi vet vilka utmaningar våra kunder har inom sina respektive områden och alla våra rekryteringskonsulter har själva varit yrkesverksamma inom sina respektive branscher. Detta är något som ger oss en unik förmåga att förstå vad du som kund är ute efter när du ger dig ut på jakt efter nya medarbetare till din organisation eller verksamhet.

När vi på Inhouse hjälper till med att rekrytera personal åt ett företag eller organisation arbetar vi alltid utefter beprövade, pålitliga och kvalitativa rekryterings- och bemanningsprocesser. Vi är certifierade inom personbedömning och erbjuder en rad olika typer av kunskaps- och personlighetstester. Allt för att med så stor sannolikhet som möjligt kunna säkerställa att vi hittar just rätt person till din verksamhet.
Branscher och verksamhetsgrenar vi verkar inom
Vi erbjuder hjälp inom följande branscher med kompetensförsörjning, affärsutveckling och kompetensutveckling.

Kommunikation

Vi hjälper företag inom kommunikationsbranschen, allt från kommunikationsavdelningar på befintliga företag till renodlade kommunikationsbyråer. Vi som arbetar inom affärsområdet kommunikation har lång och gedigen erfarenhet av kommunikationsbranschen. Vi har alla arbetat inom branschen och haft olika roller inom olika delar av branschen.

Ekonomi

Vi har lång erfarenhet av rekrytering inom ekonomisektorn och vi är väl medvetna om det utmaningar som verksamheter i dagens företagsklimat har. Efter många år inom branschen har vi kommit fram till hur viktigt det är med en fungerande ekonomifunktion. Detta för att kunna skapa bättre förutsättningar för affärer. En viktig del i det hela är att skapa en förståelse för individens drivkraft i relation till organisationens affärsmål.

HR

Våra rekryteringskonsulter har lång erfarenhet och är mycket branschkunniga. Att hitta rätt personal och rätt medarbetare är bärande för om en organisation kommer att lyckas eller inte. Ett företag eller en organisation som förknippas med en bra personalpolicy attraherar automatiskt de bästa talangerna och stärker konkurrenskraften hos din just din organisation. Fungerar personalarbetet som det ska på verksamheten så fungerar resten och skapar ökad trygghet, vilket i låter dig fokusera på kärnverksamheten inom din organisation.Vi på Inhouse är med dig hela vägen till en lyckad och hållbar personalpolitik.

Vad vi erbjuder våra kunder

 • Hög kundnöjdhet
 • Stort kandidat- och konsultnätverk
 • Stor affärsförståelse
 • Avgörande med rätt person

Genom att anlita oss på Inhouse för att sköta din rekrytering får du automatiskt tillgång till vårt stora och breda nätverk inom olika branscher. Vi kan även hjälpa till med andra delar av rekryteringen som exempelvis search eller second opinion. Vi på Inhouse har även experter på omställning och genomför karriärprogram som skapar nya arbeten.

Den moderna HR-funktionen

En modern HR-funktion får allt oftare axla rollen som en strategisk och affärsdriven roll inom verksamheten för att skapa framgång och lönsamhet. Vi på Inhouse hjälper våra kunder utveckla och modernisera sina HR-funktioner för att kunna skapa förutsättningar för framtida framgångar.

Vad kan vi på Inhouse erbjuda?

Vare sig om du söker ett jobb eller är ett företag i behov av ny kompetens i Stockholm eller Göteborg kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar er verksamhet och/eller dig som privatperson, vi matchar ihop er och skapar stabila förutsättningar för framtiden:

 • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” eller hjälp i delar av rekryteringsprocessen och även detta kan vi erbjuda. För dig som är arbetssökande betyder detta att du kan lita på att enbart de mest attraktiva och mest lämpade positionerna för just dig ges som alternativ.
 • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period och matchar alltid unika uppdrag mot varje rekryterad person.
 • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.
 • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Kontakta oss idag och låt oss hjälpa er med rekryteringen

 • Så hör av dig till oss redan idag och låt oss på Inhouse hjälpa din organisation eller företag att växa sig ännu starkare. Våra rekryterare har koll på, och har erfarenhet inom branscherna de rekryterar inom och ser till att hjälpa din organisation med att:
 • Utveckla och förbättra din organisation, samla kompetens och skapa förutsättning för ytterligare tillväxt och lönsamhet.
 • Hitta kompetenta, kunniga, erfarna och pålitliga medarbetare som ser ett värde i att- och motiveras av att hjälpa din organisation nå längre än vad ni gör i dagsläget.
 • Utveckla ditt företags kompetenser för att bredda er och förbereda er inför framtida utmaningar som kan komma längre fram.

Om du är i behov av kompetensförsörjning och vill få garantier om att just rätt person tillfaller din verksamhet, hör då av dig till oss på Inhouse så kommer vi att hjälpa dig och din organisation att hitta motiverad personal som verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet.

Även om du i dagsläget inte är i behov av rekrytering, så är det ändå viktigt att förbereda för framtiden och en eventuell rekryteringsprocess. Ta kontakt med oss redan idag via vår hemsida för när den dagen i framtiden kommer då du är i behov av pålitlig och kompetent personal så kommer vi vara här för dig. Redo att hjälpa till för att du och din arbetsplats ska fungera så bra som möjligt med.

Helene380x440

Specialist på HR-frågor

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med HR-frågor? Kontakta mig så berättar jag mer!

Helene Leitner Larsson
Affärsområdeschef
+46 709 70 44 84
helene.leitner.larsson@inhouse.se

Kontakta oss

 • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Referenser

MiG web
mig-logo

Referenser

Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Dustin Business Center
Dustin_Logo

Referenser

I wish to work with no one else in my future talent searches

Linda Stenström, Creative Director

Aktuellt

collage 11
2021-09-23

Inhouse och Regi i nytt samarbete för att hjälpa byråer att bli mer framgångsrika 

Konsultföretaget Regi och Inhouse har inlett samarbete för att hjälpa byråer att utveckla sina verksamheter och bli mer framgångsrika och valbara. Regi genomför årligen bransch- och kundstudien Årets Byrå för byråer i hela Norden.
klarna ex 2
2021-09-08

”Att bygga företagskultur är den avgörande faktorn för att få in talanger”

Christian Cabau är marknadschef på fintech-bolaget Klarna med 4000 anställda världen över. Han ansvarar för avdelningen Creation på Klarna Agency och den 17 september står han på scenen på vår årliga inspirationsdag ”Inhouse Inspiration Day”.
Kaffekopp vid dator 2021_1126x550
2021-09-06

Så här tar du referenser på din nya arbetsplats

Snudd på alla företag tar referenser på nya medarbetare, men det blir även vanligare och vanligare att kandidater i en rekryteringsprocess tar referenser på sin kommande arbetsplats. Här kommer 5 tips på hur du kvalitetssäkrar din framtida arbetsgivare.