Inhouse / Om oss / Seminarium natverk och utbildningar

Seminarium, nätverk och utbildningar

Seminarium-GDPR_563x300

Under året kommer vi att anordna flera webinarier och utbildningar där våra erfarna experter och inspirerande kollegor ger dig en uppdatering kring de senaste trenderna och insikterna. Missa inte heller våra populära nätverk där du även får chans att utbyta erfarenheter med andra deltagare.

Kommande event och seminarium 

Webinarium 17 november – Tricks som garanterat ökar din produktivitet i Excel
Vi har väl alla suttit och slitit vårt hår över de, ibland, frustrerande timmarna vi lagt ner på Excel. Verktyget som då känns mer som ett nödvändigt ont än det kraftfulla verktyg det verkligen är. Inhouse har bjudit in Excelgurun Per Lord - expert på avancerad användning och utveckling av Excel. Han kommer att dela med sig några av sina ”best practis” trick han har lärt sig under de senaste 10 åren.

Webinarium 1 december - 5 principer för att utveckla hälsosamma arbetsplatser
Den tekniska utvecklingen har, med pandemin som accelerator, länge knuffat vårt arbetssätt mot än mer flexibilitet. Vi har bjudit in Aram Seddigh Ph.D. som kommer presentera hur olika typer av arbetssätt skiljer sig från varandra och vilka 5 principer som är centrala för att skapa hälsosamma och funktionella arbetsplatser och arbetssätt. 

Inhouse 2021- i samarbete med Resumé
Hur struktureras inhouseavdelningen bäst? Hur kan inhouse och marknad samarbeta i en tydlig process? Och hur kan samarbetet mellan inhouse och en extern byrå effektiviseras? Det är några av ämnena som diskuteras när Resumé och Dagens Media för andra året i rad presenterar Inhouse 2021 den 9 december, där Inhouse är stolt samarbetspartner. 

Nätverk

Rundabordssamtal för CFO:er
Inhouse Rundabordssamtal för CFO:er riktar sig till dig som vill inspireras, utmanas och träffa andra som är i liknande situation. Under ett samtal lyfter vi en specifik och aktuell frågeställning som kan stärka dig i din roll som CFO.

Nätverket för dig arbetar operativt med företagets HR-frågor
Det operativa HR-nätverket vänder sig därför till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

Nätverket för inhousechefer- för dig som är chef/ansvarig för en inhouseverksamhet 
Inhouse erbjuder ett nätverk för dig som i dag arbetar som chef för en inhouseverksamhet. Nätverkets syfte är att skapa ett forum för inspiration och inte minst att skapa bättre förutsättningar för att stärka inhousebyråns kvalitet, effektivitet och lönsamhet.

Nätverket för inhousechefer i Göteborg
Ett nätverk med syfte att utveckla din inhouseavdelning, komma i kontakt med andra inhousechefer och utbyta erfarenheter. Under mötena belyser vi olika ämnen som berör din dagliga verksamhet.

Nätverket för dig som arbetar som Office Manager
Rollen som Office Manager ställer höga krav på ett helhetsseende och förmåga att hantera de förändringar och aktiviteter som dagligen sker på ett kontor med många olika kravställare. Därför har vi startat upp nätverket för dig som vill utvecklas i din yrkesroll som Office Manager.

Nätverket för Executive Assistants – för erfarna assistenter som vill utvecklas i sin yrkesroll
Nätverket för Executive Assistants är till för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och få ett erfarenhetsutbyte med andra erfarna assistenter. Nätverket ger deltagarna kunskaper för att frigöra ännu mer tid för sina chefer – och bidra till ökad effektivitet på olika sätt inom de företag och organisationer de verkar.

Vi erbjuder

  • Inspiration och insikter
  • Erfarna föreläsare
  • Kompetensutveckling
sergey-zolkin-_UeY8aTI6d0-unsplash-min-350×350

Vi kontaktar dig

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.