Inhouse / Om oss / Seminarium natverk och utbildningar

Seminarium, nätverk och utbildningar

Seminarium-GDPR_563x300

Under året kommer vi att anordna flera webinarier och utbildningar där våra erfarna experter och inspirerande kollegor ger dig en uppdatering kring de senaste trenderna och insikterna. Missa inte heller våra populära nätverk där du även får chans att utbyta erfarenheter med andra deltagare.

Kommande webinarium 

Inhouse Inspiration Day den 17 september

Nu är det äntligen dags igen för Inhouse Inspiration Day! Under denna dag anordnar vi en dag där du som inhousebyråchef kommer att inspireras av intressanta talare och få möjlighet att diskutera relevanta och intressanta ämnen med andra inhousebyråer.

Boom eller bust – hur fattar du finansiella beslut?

Den 16 september bjuder vi in till ett webinarium om hur vår hjärna påverkar oss när vi fattar beslut. Vad kan vi göra för att undvika att investera på börsens topp och sälja på dess botten? Inhouse har bjudit in börspsykologen Lars-Erik Boström - expert på tillämpad finansiell psykologi inom kapitalförvaltning och rådgivning.

Nätverk

Rundabordssamtal för CFO:er
Inhouse Rundabordssamtal för CFO:er riktar sig till dig som vill inspireras, utmanas och träffa andra som är i liknande situation. Under ett samtal lyfter vi en specifik och aktuell frågeställning som kan stärka dig i din roll som CFO.

Nätverket för dig arbetar operativt med företagets HR-frågor
Det operativa HR-nätverket vänder sig därför till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

Nätverket för inhousechefer- för dig som är chef/ansvarig för en inhouseverksamhet 
Inhouse erbjuder ett nätverk för dig som i dag arbetar som chef för en inhouseverksamhet. Nätverkets syfte är att skapa ett forum för inspiration och inte minst att skapa bättre förutsättningar för att stärka inhousebyråns kvalitet, effektivitet och lönsamhet.

Nätverket för inhousechefer i Göteborg
Ett nätverk med syfte att utveckla din inhouseavdelning, komma i kontakt med andra inhousechefer och utbyta erfarenheter. Under mötena belyser vi olika ämnen som berör din dagliga verksamhet.

Nätverket för dig som arbetar som Office Manager
Rollen som Office Manager ställer höga krav på ett helhetsseende och förmåga att hantera de förändringar och aktiviteter som dagligen sker på ett kontor med många olika kravställare. Därför har vi startat upp nätverket för dig som vill utvecklas i din yrkesroll som Office Manager.

Nätverket för Executive Assistants – för erfarna assistenter som vill utvecklas i sin yrkesroll
Nätverket för Executive Assistants är till för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och få ett erfarenhetsutbyte med andra erfarna assistenter. Nätverket ger deltagarna kunskaper för att frigöra ännu mer tid för sina chefer – och bidra till ökad effektivitet på olika sätt inom de företag och organisationer de verkar.

Vi erbjuder

  • Inspiration och insikter
  • Erfarna föreläsare
  • Kompetensutveckling
sergey-zolkin-_UeY8aTI6d0-unsplash-min-350×350

Vi kontaktar dig

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.