Inhouse / Om oss / Söker du personal

Söker du personal?

IMG_2588

När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande vilka medarbetare företagen knyter till sig. Vår målsättning är att våra kunder har motiverade medarbetare som verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet.

Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryterings- och bemanningsprocesser och vi är certifierade inom personbedömning och erbjuder olika typer av kunskapstester för att säkerställa att rätt person är på rätt plats.

Vi arbetar personligt i alla våra uppdrag och förstår våra kunders utmaningar efter över 20 år inom våra specialistområden:

Ska du rekrytera en ny medarbetare?
När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.
Läs mer om vårt erbjudande inom rekrytering.

Eller behöver ditt företag tillfällig spetskompetens och förstärkning?
Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver. Genom att anlita oss för konsulttillsättningar får ditt företag en flexibel personalstyrka och ni kan anpassa resurserna utifrån ert företags behov.
Läs mer om vårt erbjudande inom konsultlösningar.

Ska du rekrytera?

Kontakta oss så berättar vi mer!

Inhouse AB
info@inhouse.se
+46 (0)8-52 22 33 10

Vi kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.