Inhouse / Om oss / Varför Inhouse?

Varför Inhouse?

JensMiaEva_588x332

Dagens arbetsmarknad ställer hårda krav. Det har nog aldrig varit så svårt att vara chef, eller medarbetare, som idag – som chef måste du kunna planera, organisera, effektivisera och hantera en ständig förändring samtidigt som kraven på prestation ökar på varje enskild medarbetare.

Här kan vi på Inhouse hjälpa till. Inom områdena kommunikation, ekonomi, business services och HR har vi specialistkompetens när det gäller organisationsutvecklingrekrytering och bemanning.

People Management

Inhouse verksamhet bygger på tanken om People Management. Det är grunden i allt vi erbjuder – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Vi kan vara med och ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos våra uppdragsgivare, både när det gäller de personella resurserna och för verksamheten i stort.

En annan viktig del i People Management är vår strävan är att alltid leverera med högt engagemang och lyhördhet inför varje specifikt uppdrag. 

Specialister på din bransch

Vi har specialistkompetens inom områdena kommunikation, ekonomi, business services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har också alla varit verksamma inom dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. Vi förstår din verksamhet och din affär.

Läs mer om våra erbjudanden inom:

Vi erbjuder

  • Strategisk partner
  • Specialistkompetens
  • Stor affärsförståelse
Sandra P

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Sandra Pettersson:

Sandra Pettersson
Affärsområdeschef
+46 709 35 35 44
Sandra.pettersson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.