Varför Inhouse?

Varför Inhouse?

Dagens arbetsmarknad ställer hårda krav. Det har nog aldrig varit så svårt att vara chef, eller medarbetare, som idag – som chef måste du kunna planera, organisera, effektivisera och hantera en ständig förändring samtidigt som kraven på prestation ökar på varje enskild medarbetare.

Här kan vi på Inhouse hjälpa till. Inom områdena kommunikation, ekonomi, business services och HR har vi specialistkompetens när det gäller organisationsutveckling, rekrytering och bemanning.

People Management

Inhouse verksamhet bygger på tanken om People Management. Det är grunden i allt vi erbjuder – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Vi kan vara med och ta ansvar för utvecklingen och resultatet hos våra uppdragsgivare, både när det gäller de personella resurserna och för verksamheten i stort.

En annan viktig del i People Management är vår strävan är att alltid leverera med högt engagemang och lyhördhet inför varje specifikt uppdrag. 

Specialister på din bransch

Vi har specialistkompetens inom områdena kommunikation, ekonomi, business services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har också alla varit verksamma inom dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. Vi förstår din verksamhet och din affär.

Läs mer om våra erbjudanden inom:

 

 

Vi erbjuder

  • Strategisk partner
  • Specialistkompetens
  • Stor affärsförståelse

Din kontakt

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Jens Ölander:

JENS ÖLANDER – VD
+46 8-52 22 33 16
jens.olander@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

Ditt namn: *

Din epost: *

Ämne:

Ditt meddelande:

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

Jag samtycker till att Inhouse sparar mina detaljer via detta formulär.

Gör succé på arbetsintervjun

Så matchar du kandidat med företagskultur!

Har du problem med personal som slutar med kort varsel? Så avgör du vilken kandidat som passar bäst för just ditt företag.

Ladda hem guide »