Inhouse / Rekrytering av marknadschef i Stockholm

Rekrytering av marknadschef i Stockholm

Hedvig-blå-blus

Inhouse genomför er rekrytering av ny marknadschef i Stockholm. Med vår hjälp hittar ni rätt person, till rätt tjänst och ökar er lönsamhet.

Vi heter Inhouse och är ett  konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. . Vi erbjuder er specialister som har samlade erfarenheter från din bransch och verksamhet. Därför har vi stor insikt i din affär och din verksamhet. Vi startade vår verksamhet redan 1996 och med över 20 års erfarenhet i rekryteringsbranschen erbjuder vi högklassig service för alla våra kunder och uppdragsgivare.

Så lyckas ni med rekrytering av marknadschef i Stockholm

Vi vet vad som krävs för att ni ska lyckas med er rekrytering av en ny marknadschef i Stockholm. Vi skapar effektiva resurslösningar när det gäller personella resurser, genom att vi utifrån våra uppdragsgivares mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter den kompetens eller andra åtgärder som krävs för att ni ska nå önskat resultat. Den här arbetsmetoden har vi valt att kalla People Management. Med hjälp av People Management hittar och rekryterar vi den marknadschef i Stockholm som passar er verksamhet bäst.

Sedan vår start har vi byggt upp ett starkt team med samma mål – att erbjuda våra uppdragsgivare bästa service i rekryteringsprocessen. Redan 1996 startade Inhouse med grundtanken att bygga verksamheten på duktiga specialister med ett brett och personligt kontaktnät. Denna grund arbetar vi fortfarande efter idag, över 20 år senare. Våra specialister inom marknadsområdet har ett gediget och starkt kontaktnät. Med hjälp av detta kontaktnät får vi fram ett behörigt urval, där vi har kompetensen att hitta precis den person som lämpar sig bäst som marknadschef på ditt företag.

Vår grundliga rekrytering hittar er nya marknadschef

När sedan våra rekryteringsprocesser påbörjas genomförs dem alltid med stor noggrannhet. Vi väljer omsorgsfullt ut kandidater ur vårt urval som vi finner ha den rätta kompetensen och personligheten. Här har vi stenkoll på vilka förutsättningar som krävs i rollen som marknadschef, och för att personen ska kunna bli framgångsrik och omtyckt på sin nya arbetsplats. Där personen tillsammans med verksamheten kan växa, utvecklas och stimuleras. Vi rekryterar er marknadschef i Stockholm, helt enkelt!

Vi vill också poängtera att Inhouse är ett Almega auktoriserat omställnings- och bemanningsföretag. Detta visar att vi tillämpar Bemanningsföretagens allmäna bestämmelser och leveransvillkor för rekryteringar och personaluthyrning. Detta påvisar att våra kunder kan vara säkra på att vår verksamhet bidrar till trygghet och säkerhet för alla involverade.

Genom att anlita oss för rekrytering av marknadschef i Stockholm erbjuder vi er kunskapen och vår långa erfarenhet av att hjälpa marknads- och informationsavdelningar, inhouse-byråer och alla typer av kommunikationsbyråer.

Vi ser fram emot att bidra med vår kunskap i er rekrytering. Välkomna att kontakta oss på Inhouse redan idag!

Aje-S

Vill du veta mer om Executive Search?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Aje Stenbeck
Partner & Business Director
+46 8 52 22 33 10
aje.stenbeck@inhouse.se

Referenser

vasakronan

Referenser

"Med Inhouse som rekryteringspartner fick vi en inte bara en leverantör som kunde presentera starka kandidater utan en samarbetspartner som kunde utmana oss för att nå bästa möjliga utfall av vår investering."

Ylva Forslund – HR Partner Vasakronan

Wistrand logo

Referenser

"Inhouse konsulter är enormt proffsiga och lyhörda! Engagemang och närvaro tillsammans med en kvalitativ och professionell hantering – det får man med Inhouse som rekryteringspartner!"

Birgitta Holmin, HR-chef Wistrand Advokatbyrå

Cheerful businesswoman at coffee shop

Referenser

"Inhouse bygger nära relationer till sina kunder, där de förstår behoven både på kort och lång sikt. Det är viktigt för oss som företag att säkerställa en bra kandidatupplevelse, och det får vi verkligen med Inhouse som partner".

Ina Lindström, HR-chef, Aon

The glass wall with a inscription Bank

Referenser

”Jag kan starkt rekommendera Inhouse som en pålitlig och kompetent leverantör av konsulttjänster."

Carl Berglund, Projektledare, Storbank

arbio referens

Referenser

"Vi anlitade Inhouse för att rekrytera en ekonomichef med branschkunskap och intresse för att utveckla ekonomiavdelningen. Inhouse svarade upp mot våra önskemål på ett utomordentligt proffsigt och tillmötesgående sätt. Processen var mycket smidig och de...

Anna, Nilsson, Chef för verksamhetsstöd, Arbio

Aktuellt

kvinna vid trappa_högre upplösning
2023-09-05

Vad behöver ledaren av sin ledare?

Vad behöver ledaren av sin ledare? Vi på Inhouse Executive Search vet att chefskandidaten som tänker byta jobb har en egen kravlista. Vad söker de när de ska välja sin nästa chef och sammanhang? Vad behöver de för att må bra och prestera väl? Och vad finns det för förutsättn...
inhous talks
2023-08-22

Välkommen på föreläsning om hur AI, digitaliseringen och IT-säkerhet påverkar din roll som Executive Assistant

Kom och lyssna på Eva Listi, expert och föreläsare och konsult med lång erfarenhet från stora företag och främst från IT-sidan. Eva kommer att inspirera oss i de just nu brännheta ämnena AI, digitalisering och IT-säkerhet mot Executive Assistant rollen.
Vast-gruppbild_3
2023-03-06

Inhouse Väst AB firar 10 år!

Våra grymma kollegor i Göteborg fyller år, och det vill vi såklart fira lite extra! Vi ställde lite frågor till Erik Andersch, vd för Inhouse Syd AB, läs intervjun här.
Arvid_Kajerdt
2023-02-27

Möt Arvid Kajerdt – konsult inom HR

Säg hej till vår konsult Arvid Kajerdt! Vi ställde några frågor till Arvid om hur det egentligen är att arbeta som konsult hos Inhouse.