Inhouse / Rekrytering av marknadschef i Stockholm

Rekrytering av marknadschef i Stockholm

Hedvig-blå-blus

Inhouse genomför er rekrytering av ny marknadschef i Stockholm. Med vår hjälp hittar ni rätt person, till rätt tjänst och ökar er lönsamhet.

Vi heter Inhouse och är ett  konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. . Vi erbjuder er specialister som har samlade erfarenheter från din bransch och verksamhet. Därför har vi stor insikt i din affär och din verksamhet. Vi startade vår verksamhet redan 1996 och med över 20 års erfarenhet i rekryteringsbranschen erbjuder vi högklassig service för alla våra kunder och uppdragsgivare.

Så lyckas ni med rekrytering av marknadschef i Stockholm

Vi vet vad som krävs för att ni ska lyckas med er rekrytering av en ny marknadschef i Stockholm. Vi skapar effektiva resurslösningar när det gäller personella resurser, genom att vi utifrån våra uppdragsgivares mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter den kompetens eller andra åtgärder som krävs för att ni ska nå önskat resultat. Den här arbetsmetoden har vi valt att kalla People Management. Med hjälp av People Management hittar och rekryterar vi den marknadschef i Stockholm som passar er verksamhet bäst.

Sedan vår start har vi byggt upp ett starkt team med samma mål – att erbjuda våra uppdragsgivare bästa service i rekryteringsprocessen. Redan 1996 startade Inhouse med grundtanken att bygga verksamheten på duktiga specialister med ett brett och personligt kontaktnät. Denna grund arbetar vi fortfarande efter idag, över 20 år senare. Våra specialister inom marknadsområdet har ett gediget och starkt kontaktnät. Med hjälp av detta kontaktnät får vi fram ett behörigt urval, där vi har kompetensen att hitta precis den person som lämpar sig bäst som marknadschef på ditt företag.

Vår grundliga rekrytering hittar er nya marknadschef

När sedan våra rekryteringsprocesser påbörjas genomförs dem alltid med stor noggrannhet. Vi väljer omsorgsfullt ut kandidater ur vårt urval som vi finner ha den rätta kompetensen och personligheten. Här har vi stenkoll på vilka förutsättningar som krävs i rollen som marknadschef, och för att personen ska kunna bli framgångsrik och omtyckt på sin nya arbetsplats. Där personen tillsammans med verksamheten kan växa, utvecklas och stimuleras. Vi rekryterar er marknadschef i Stockholm, helt enkelt!

Vi vill också poängtera att Inhouse är ett Almega auktoriserat omställnings- och bemanningsföretag. Detta visar att vi tillämpar Bemanningsföretagens allmäna bestämmelser och leveransvillkor för rekryteringar och personaluthyrning. Detta påvisar att våra kunder kan vara säkra på att vår verksamhet bidrar till trygghet och säkerhet för alla involverade.

Genom att anlita oss för rekrytering av marknadschef i Stockholm erbjuder vi er kunskapen och vår långa erfarenhet av att hjälpa marknads- och informationsavdelningar, inhouse-byråer och alla typer av kommunikationsbyråer.

Vi ser fram emot att bidra med vår kunskap i er rekrytering. Välkomna att kontakta oss på Inhouse redan idag!

Aje-S

Vill du veta mer om Executive Search?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Aje Stenbeck
Partner & Business Director
+46 8 52 22 33 10
aje.stenbeck@inhouse.se

Referenser

MiG web
mig-logo

Referenser

Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Ahlsell bakgrund
ahlsell logo

Referenser

Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig

Ann-Sofie Höman, HRBP

Dustin Business Center
Dustin_Logo

Referenser

I wish to work with no one else in my future talent searches

Linda Stenström, Creative Director

Aktuellt

Executive Assistants nätverk
2021-10-11

Ny nätverksomgång för Executive Assistants

Att vara leveranssäker, hålla sig uppdaterad om bolaget och omvärlden samt kompetensutveckla sig är fokusområden för att utvecklas i Executive Assistant rollen, menar vår kollega Marie. I november startar hon upp en ny nätverksomgång för Executive Assistants.
Inhouse Awards
2021-10-06

Äntligen dags för Inhouse 2021- i samarbete med Resumé

Hur struktureras inhouseavdelningen bäst? Hur kan inhouse och marknad samarbeta i en tydlig process? Det är några av ämnena som diskuteras när Resumé för andra året i rad presenterar Inhouse 2021 den 9 december, och Inhouse är stolt samarbetspartner!
EK_gruppbild_web
2021-10-04

Specialistområde Ekonomi & Finans växlar upp

Efterfrågan av rekrytering och konsulttillsättningar inom ekonomi & finans ökar och Inhouse har därför under det senaste halvåret anställt inte mindre än två nya kollegor inom affärsområdet. Vi byter även namn och söker dessutom en ny affärsområdeschef.
collage 11
2021-09-23

Inhouse och Regi i nytt samarbete för att hjälpa byråer att bli mer framgångsrika 

Konsultföretaget Regi och Inhouse har inlett samarbete för att hjälpa byråer att utveckla sina verksamheter och bli mer framgångsrika och valbara. Regi genomför årligen bransch- och kundstudien Årets Byrå för byråer i hela Norden.