Rekryteringsföretag i Malmö

Rekryteringsföretag i Malmö

Inhouse är ett rekryteringsföretag i Malmö som erbjuder personallösningar inom People Management, vilket omfattar HR, ekonomi, marknad, försäljning och administration. Vi erbjuder kompetensutveckling, verksamhetsutveckling och kompetensförsörjning och oavsett vilka behov ni har på företaget kan vi hjälpa er med en skräddarsydd lösning. Vi är specialister i vår bransch och kan effektivt matcha rätt person till rätt tjänst.

Vi har varit verksamma sedan 1996 och under åren har vi kunnat bygga upp ett brett nätverk av kompetenta konsulter som är experter på sina respektive arbetsområden. Alla har ett professionellt förflutet inom sin bransch och har gott om praktisk erfarenhet, vilket gör att de snabbt kan kliva in på ert företag och börja jobba. Ibland kan man behöva tillsätta en arbetsroll med kort varsel, och då är det läge att kontakta oss. Som rekryteringsföretag i Malmö kan vi snabbt och effektivt hitta en lämplig kandidat med den kunskap och erfarenhet som matchar era behov. Eftersom alla våra medarbetare själva har lång erfarenhet efter flera år i branschen har de stor förståelse för de utmaningar ni kan tänkas stå inför, oavsett vilka de än må vara.

I vårt arbete med rekrytering i Malmö fokuserar vi på de mål och förutsättningar varje företag har för att på så vis kunna hitta en konsult som passar rätt in i ert team. Vi vet att alla delar i en verksamhet hänger ihop och påverkas av varandra, och tillämpar därför en holistisk helhetssyn i alla våra uppdrag för att varje rekrytering ska bli så framgångsrik som möjligt.

Ett rekryteringsföretag i Malmö för olika ändamål

Vi är ett rekryteringsföretag i Malmö som vet vad som krävs för att tillsätta rätt konsult till viktiga positioner, men vi kan också erbjuda tjänster som bidrar till att verksamheten går framåt och utvecklas. Vi kan även hjälpa till med olika bemanningslösningar, det kan till exempel vara tjänster vid omställningar där vi hjälper till att planera processen och ger stöd till ledning och chefer i genomförandet. Vi kan också ta ett totalansvar för en hel avdelning eller drift för ett fast månadspris. Det kan till exempel handla om ett vaktmästeri, en reception eller en ekonomiavdelning som ni internt inte har resurser för att sköta. Där kan vi kliva in och ta ett helhetsansvar, vilket gör att ni kan vara säkra på att viktiga funktioner sköts med expertis. Även kring entreprenad har vi lång erfarenhet och kan effektivt förändra och utveckla era servicefunktioner så att de fungerar optimalt.

Ett trovärdigt rekryteringsföretag i Malmö

Genom att anlita oss för en bemanningslösning kan ni hyra in en konsult i Malmö för så lång tid som ni själva behöver, oavsett om det är en längre interimslösning eller ett kortare uppdrag. Att ta in en extern person till företaget gör också att ni får in nya perspektiv och infallsvinklar, där konsulten i fråga kan bidra med nya tankesätt. Genom att en person som inte har samma arbetsmönster kommer in till företaget, kan verksamheten förändras och utvecklas till det bättre.

Förutom funktionen som rekryteringsföretag kan Inhouse även hjälpa er med organisationsutveckling i Malmö. Vi är specialister på att utveckla och öka verksamhetens effektivitet. Vi har ett team av duktiga verksamhetskonsulter inom varje specialistområde som vi verkar inom, som kan hjälpa dig att utveckla verksamheten oberoende av vilka utmaningar ni står inför. Vi riktar oss till dig som ledare eller chef så att du framgångsrikt både kan sätta upp mål, motivera dina medarbetare och förbättra verksamheten.

Kontakta oss i Malmö

Inhouse är med andra ord ett professionellt rekryteringsföretag i Malmö som gärna hjälper er med interimslösningar där vi är flexibla och ger er en lösning anpassad efter er situation. För att komma i kontakt med oss går det bra att ringa eller fylla i vårt kontaktformulär, så återkommer vi snarast möjligt.

Välkommen till Inhouse – bemannings- & rekryteringsföretag för dig i Malmö!

 Nyckelord:
Rekryteringsföretag Malmö

Vill du veta mer? Vill du veta mer?

Vill du veta mer?

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. Vi riktar oss mot branscher inom kommunikation, ekonomi, business services och HR. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig och ditt företag!