Tack för din ansökan!

Detta är en bekräftelse på att vi har tagit emot din ansökan.

För dig som söker en tillsvidareanställning så ber vi dig att svara på några snabba frågor gällande din kompetens. Dina svar kommer att stärka din kandidatprofil i vårt nätverk och underlätta för en mer effektiv rekryteringsprocess.

 

network-logo

Organisations-utveckling

Vi effektiviserar och utvecklar din marknadsavdelning eller kommunikationsbyrå för att skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska nå era mål. Vi tar oss an både stora och små utvecklingsprojekt och ser till att strategier leder till handling. Våra organisationskonsulter har alla lång yrkeserfarenhet från ledande positioner inom branschen.

spiral-logo

Rekrytering

Med ett stort nätverk i marknad och kommunikationsbranschen, vet vi att rekrytera rätt handlar om förståelse, mångårig branschkunskap, fingertoppskänsla vid val av kandidat och att ta ansvar för hela processen – även efter leverans.

users-logo

Konsult-lösningar

Vare sig det gäller ett kortare frilansuppdrag eller ett längre vikariat och konsultlösning så är vår övergripande process densamma. Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver inom marknad och kommunikation.