Inhouse / Talents by Inhouse / Nätverket för Executive Assistants – för assistenter som vill utvecklas i sin yrkesroll

Nätverket för Executive Assistants – för assistenter som vill utvecklas i sin yrkesroll

img_2473_588x350

Nätverket för Executive Assistants är till för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och få ett erfarenhetsutbyte med andra erfarna assistenter!

Vi ser att assistentrollen för chefer och ledningsgrupper de senaste åren har breddats och kräver förmågan att driva projekt parallellt med de mer traditionella assistentuppgifterna. Det har blivit viktigt att skapa förståelse vad som sker i det dolda, dessutom bidra med sin syn samtidigt som man är projektledare och hanterar sekretess på hög nivå. Rollen som Executive Assistent i någon form kräver ett helhetsseende och förståelse för strategier. Man behöver ha förmåga att hantera de förändringar som sker dagligen för att kunna prioritera chefens arbete på ett effektivt sätt.

I samband med att omvärlden förändras i en allt mer snabbare takt vill vi i detta nätverk att du som assistent ska dela med dig av dina erfarenheter, lära dig nya arbetssätt och få tips och inspiration för att kunna ligga i framkant och vidareutvecklas. Nätverket ger deltagarna kunskaper för att frigöra ännu mer tid för sina chefer – och bidra till ökad effektivitet på olika sätt inom de företag och organisationer de verkar.

Vad erbjuder vi?

Kompetensutveckling inom aktuella frågor – Vi diskuterar de utmaningar och krav som ställs på nutidens assistenter. Hur vi kan arbeta effektivare, hur vi kan utveckla samarbetet mellan chef och assistent, hur vi bättre kan nå fram i vår kommunikation och inte minst stresshantering.

Erfaren nätverksledare – Nätverksträffarna leds av vår erfarna medarbetare Håkan Bodman, managementkonsult på Inhouse. Håkan har lång erfarenhet av att leda och driva professionella nätverk.

Möjlighet till erfarenhetsutbyte – Här får du möjligheten att både delge och möta andra assistenters perspektiv utifrån utmaningar och erfarenheter i yrkesrollen. Gruppen kommer bestå av cirka sex personer och vi sammansätter gruppen efter era behov och hur ni kommer att ha mest utbyte av varandra.

Var, när och hur?

Ny startomgång 2021. Pris för IMA-medlem: 7495 kr ex moms. Pris för övriga (ej medlem i IMA): 8995 kr ex moms.  Vill du veta mer om IMA är du välkommen att gå in här.

Vi erbjuder

  • Kompetensutveckling inom aktuella frågor
  • Möjlighet till erfarenhetsutbyte
  • Stor affärsförståelse
  • Erfarna nätverksledare
GFKT9612-Redigera kontaktbild-web

Kontakta gärna mig!

Vill du veta mer om Inhouse nätverk för Executive Assistants? Kontakta mig så berättar jag mer.

Marie Åkesson
Ansvarig Executive Assistant

+46 8 52 22 33 10
marie.akesson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.