Inhouse / Tillsatt en marknadschef med inhouse

Tillsätt en marknadschef med Inhouse

ny-marknadschef

Är du och ditt företag på jakt efter en ny marknadschef? Vi på Inhouse är ett konsult-, rekryterings- och bemanningsföretag med specialistkunskap inom marknad, kommunikation, ekonomi och HR. Inom våra fokusområden erbjuder vi specialister som har samlade erfarenheter från din bransch eller verksamhet och våra rekryteringskonsulter har alla gedigna yrkeserfarenheter från sina respektive branscher. Detta i kombination med vårt breda kontaktnät ger oss en stabil grund att stå på och utgå ifrån när vi hjälper din organisation eller företag med bemanning av till exempel en ny marknadschef.

Vi hjälper dig hitta rätt person

Vi på Inhouse är väl medvetna om att alla arbetsplatser ser olika ut -även inom samma bransch. När vi tillsätter en marknadschef utgår vi alltid ifrån dina och ditt företags behov och ambitioner. Under våra rekryteringsprocesser lägger vi därför även stor vikt vid de potentiella kandidaternas personliga erfarenheter och egenskaper. Vi utför gedigna och beprövade personlighets- och beteendetester som ett komplement under urvalsprocessen för att ytterligare kunna säkerställa att det är just rätt person som rekryteras till din verksamhet.

Att rekrytera på hög nivå

En felrekrytering av en ny marknadschef kan bli kostsam och utdragen. Har man dessutom ett bolag att sköta så är det inte alltid tiden och resurserna räcker till för en väl genomförd rekryteringsprocess. Då finns vi på Inhouse där för dig. Våra rekryteringskonsulter som arbetar med att tillsätta marknadschefer har själva varit i samma skor och vet vad du som är kund hos oss efterfrågar och vilka krav som ställs under rekryteringen.

Våra metoder och tillvägagångssätt

Vi på Inhouse arbetar hårt och målinriktat med hitta den bästa och mest lämpliga personalen till dig och din organisation. Vi vet att det kan vara osäkert eller till och med lite läskigt att låta någon annan ta ett så betydelsefullt och stort beslut som att sköta en rekrytering faktiskt är. Därför vill vi poängtera att när du överlåten den delen åt oss så ska du känna att du kan lita på oss till hundra procent. Vi har inom vårt breda nätverk och med vår långa erfarenhet förvärvat oss breda kunskaper och viktiga erfarenheter om hur rekryteringsprocessen fungerar och vi vet att alla organisationer och företag ser olika ut. Vi är också medvetna om att alla organisationers rekryteringsbehov ser olika ut även om det rör sig om liknande tjänster som skall tillsättas.

Vi effektiviserar och utvecklar din verksamhet

Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi hjälper dig och din organisation med att se till att strategier leder till handling -vi effektiviserar och utvecklar din verksamhet.

Vad kan vi på Inhouse erbjuda?

Vare sig om du är ett företag i behov av en ny marknadschef eller är arbetssökande med relevant kompetens och tidigare erfarenheter kan Inhouse erbjuda en rad olika tjänster som gynnar er som företag och dig som privatperson, vi matchar ihop er och skapar stabila förutsättningar för framtiden:

  • Rekrytering – Med certifikat inom personbedömning har vi ett stort nätverk med stor erfarenhet, liksom vi själva, och kan därför erbjuda kvalitativa rekryteringsprocesser. Ibland behöver företag enbart “second opinions” eller hjälp i delar av rekryteringsprocessen och även detta kan vi erbjuda. För dig som är arbetssökande betyder detta att du kan lita på att enbart de mest attraktiva och mest lämpade positionerna för just dig ges som alternativ.
  • Bemanning – Ibland behöver ett företag en tillfällig spetskompetens eller hjälp att fylla en plötsligt ökad efterfrågan. Inhouse kan hjälpa att fylla dessa tomrum under en period och matchar alltid unika uppdrag mot varje rekryterad person.
  • Auktoriserade – Inhouse är ett auktoriserat konsultföretag inom omställning och bemanning som använder sig av Bemanningsföretagens allmänna bestämmelser och leveransvillkor för rekrytering och personaluthyrning.
  • Kärnvärden – Inhouse har tre viktiga kärnvärden som gör vår hållbara verksamhet möjlig: samverka, utmana och personliga. Dessa innebär att vi hjälper varandra internt, vi utmanar, ifrågasätter och bekräftar kunder och kollegor i syfte att förbättras samt att vi bygger personliga relationer med kunder och kandidater.

Kontakta oss redan nu

Hör av dig till oss när behöver tillsätta en marknadschef, vi på Inhouse kan med vårt breda kontaktnät och vår långa erfarenhet av rekrytering och bemanning garantera dig god service och hög närvaro under hela rekryteringsprocessen. Vi är alltid noggranna med att personalen vi tillsätter fungerar i din organisation och när vi tillsätter på chefsnivå är vi extra noggranna med att personen vi rekryterar är motiverad och känner ett driv av att hjälpa just din organisation eller företag nå längre för ökad lönsamhet och högre standard.

Aje-S

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag?

Kontakta mig så berättar jag mer!

Aje Stenbeck
Business Director Kommunikation
+46 8 52 22 33 10
kajsa.tamsen@inhouse.se

Kontakta oss

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Referenser

og7w38sgnlka5qdwoxb9
SGDS Logga med Dahl o Optimera (002)

Referenser

"Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team."

Ina Zetterberg, HR Team Lead SGDS Gruppen AB

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

"Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar."

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

"Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!"

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!"

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

"Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO."

Niklas Bakos, grundare och strategichef

Aktuellt

Layout
2022-03-01

Rekryterarna svarar: Hur ser ett perfekt CV ut? 

Vad är det som gör ditt CV extra bra och vad kollar egentligen rekryteraren på? Vi frågade våra rekryteringskonsulter – de är verkligen experterna!  
Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing
2021-09-22

Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing

Spännande nyheter! Nu har Inhouse utökat sitt kunderbjudande i ett specialiserat dotterbolag - Attract. Det nystartade bolaget Attract fokuserar på att erbjuda företag experthjälp inom Recruitment Marketing.
Workshop
2015-06-03

Inspiration för ditt CV-skapande

Nu är sommaren så nära att vi nästan inte fryser på Trädgården längre. Kanske innebär sommarankomsten också att du precis tagit examen eller behöver ett arbete under sommaren? Vi har alla varit där, sittandes framför datorn, stirrandes på en blank sida och känt noll inspiratio...