Inhouse / Träffsäker rekrytering i Göteborg

Träffsäker rekrytering i Göteborg

imagebilder_2019-08-28_1126x550-1

Behöver du hjälp med rekrytering i Göteborg? När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Däremot kan rekryteringsprocessen vara svår, tidskrävande och kostsamt för många företag.

Tack vare våra kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter, samt en gedigen rekryteringsprocess, hjälper vi dig att lyckas. Låt oss berätta mer om hur Inhouse som rekryteringsföretag i Göteborg kan hjälpa dig.

Så jobbar vi för att hjälpa dig att hitta rätt kompetens i Göteborg 

För att hitta rätt kompetens i Göteborg, inleder vi alltid vår rekryteringsprocess med att ta fram en väl definierad kravprofil. På Inhouse arbetar vi med kompetensbaserad rekrytering, vilket innebär att vi fokuserar på de kompetenser som är nödvändiga för att en kandidat ska kunna lyckas i sin nya roll. Metoden syftar till att ge struktur, tydlighet samt att öka förutsättningarna för mångfald i organisationer.

En väl definierad kravprofil ska innehålla: syfte med rollen, ansvarsområden, arbetsuppgifter, utmaningar, utvecklingsmöjligheter, kandidaters erfarenhet, utbildning, personliga egenskaper, drivkraft och inte minst potential. En process innehåller oftast stegen kravprofil, annons, urvalsfrågor eller telefonintervju, tester, djupintervjuer och referenstagning. 

Alla som arbetar på Inhouse har tidigare varit verksamma inom dessa områden och vet således vilka utmaningar du faktiskt står inför. 

Läs mer om hur vi arbetar med rekrytering i Göteborg inom våra specialistområden:

Executive Search – Rekrytering av ledare och specialister i Göteborg på begränsad tid

Att rekrytera rätt chef eller nyckelkompetens till organisationen handlar om att identifiera kandidater med lång erfarenhet, eller specifik kompetens, och då räcker det oftast inte med traditionella rekryteringskanaler för att hitta den perfekta kandidaten.

Vår metod inom Executive Search och vårt breda kandidatnätverk gör det möjligt att nå personer som inte aktivt letar efter nytt jobb, vilket ofta är fallet då man söker chefer på högre nivå, alternativt då vi söker en eftertraktad kompetens där tillgången på kandidater är begränsad. 

Oberoende av om du är i behov av ledare och specialister i Göteborg på begränsad tid eller tillsvidare, kan vi hjälpa dig. Med Inhouse Executive får du en engagerad, kunnig och strategisk partner – hela vägen.

Kort om oss:

  • Vi har ett stort och kraftfullt kandidatnätverk att tillgå vid rekrytering.
  • Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering.
  • Vi har gedigna och kvalitativa rekryteringsprocesser.
  • Vi är certifierade inom personbedömning.
  • Vi är alla specialister med egen erfarenhet inom respektive område.

Läs mer om våra interimslösningar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig vid kortsiktiga eller akuta behov av bemanning i Göteborg.

Inhouse Väst

Ta hjälp av ett erfaret rekryteringsföretag i Göteborg

När du behöver hjälp av ett rekryteringsföretag i Göteborg finns vi på Inhouse här – redo att hjälpa dig att hitta rätt kompetens utifrån dina unika behov. 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig. 

Varmt välkommen.

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Sandra_Kontaktbild_Nybakgrund_2023

Kontakta mig så berättar jag mer

Sandra Pettersson

Affärsområdeschef Marknad & Kommunikation
+46 709 35 35 44
sandra.pettersson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.