Inhouse / Träffsäker rekrytering i Stockholm

Träffsäker rekrytering i Stockholm

bild-hero

Behöver du hjälp med rekrytering i Stockholm? När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Däremot kan rekryteringsprocessen vara svår, tidskrävande och kostsamt för många företag.

Tack vare våra kompetenta och engagerade rekryteringskonsulter, samt en gedigen rekryteringsprocess, hjälper vi dig att lyckas. Låt oss berätta mer om hur Inhouse som rekryteringsföretag i Stockholm kan hjälpa dig.

Så jobbar vi som rekryteringsföretag i Stockholm 

Träffsäker rekrytering i Stockholm handlar för oss om att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation, och då är det helt avgörande att rekrytera blir rätt. Vår målsättning är att våra kunder har motiverade medarbetare som matchar både krav och företagskultur samt verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet.

Med hjälp av kompetensbaserad rekrytering som metod kan vi erbjuda rekrytering med kvalitet i alla led. Genom vårt stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser där vi arbetar personligt.

Läs mer om hur vi arbetar med rekrytering inom våra specialistområden:

Executive Search – Chefsrekrytering i Stockholm

Chefsrekrytering i Stockholm handlar om att identifiera kandidater med lång erfarenhet, eller specifik kompetens, och då räcker det inte alltid med traditionella rekryteringskanaler för att hitta den perfekta kandidaten.

Våra konsulter på Inhouse Executive Search har under många år haft daglig kontakt med chefer och specialister inom våra specialistområden. Med vårt breda nätverk och vår metod inom Executive Search är det möjligt att nå personer som inte aktivt letar efter nytt jobb, vilket ofta är fallet när man söker chefer på högre nivå, alternativt när vi söker en eftertraktad kompetens där tillgången på kandidater är begränsad. Med Inhouse Executive får du en engagerad, kunnig och strategisk partner – hela vägen.

Kort om Inhouse:

  • Vi har ett stort och kraftfullt kandidatnätverk att tillgå vid rekrytering.
  • Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering.
  • Vi har gedigna och kvalitativa rekryteringsprocesser.
  • Vi är certifierade inom personbedömning.
  • Vi är alla specialister med egen erfarenhet inom respektive område.

Hyr in erfarna konsulter i Stockholm vid behov

Likväl som vi kan hjälpa till med fullskaliga rekryteringar, kan vi erbjuda flexibla konsult- och interimslösningar där du kan hyra in erfarna konsulter i Stockholm vid kortsiktiga behov.

Läs mer om våra interimslösningar och hur vi på bästa sätt kan hjälpa dig vid kortsiktiga eller akuta behov.

 

Ta hjälp av en erfaren rekryteringsbyrå i Stockholm

Alla som arbetar på Inhouse har tidigare varit verksamma inom dessa områden och vet således vilka utmaningar du faktiskt står har.

När du behöver hjälp av en rekryteringsbyrå i Stockholm finns vi på Inhouse här för att hjälpa dig att hitta rätt kompetens utifrån dina behov. Varmt välkommen.

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.