Inhouse Väst

Inhouse Väst

Inhouse Väst erbjuder organisations-, rekryterings- och bemanningslösningar för företag. Vi har en specialistkompetens inom områdena kommunikation och ekonomi, men rekryterar och bemannar även till tjänster inom business services och HR.

Vi som arbetar på Inhouse Väst är specialister med lång erfarenhet från ledande befattningar inom marknads- och kommunikationsbranschen.

Vi erbjuder företag alltifrån interimslösningar som till exempel marknadschef eller projektledare, uppbyggnad och effektivisering av inhouse- och marknadsavdelningar till uthyrning av konsulter för kortare eller längre uppdrag samt rekrytering.

Karin Fritzon, Partner Inhouse Väst

Karin har gedigen erfarenhet från försäljnings, marknads- och kommunikationsbranschen. Innan Inhouse så var hon reklamchef samt ansvarig för inhousebyrån på Intersport Sverige AB. Innan dess har hon bland annat arbetat som marknadskommunikationsansvarig på Halebop och som reklamprojektledare på Telia.

Erik Andersch, Partner Inhouse Väst

Erik har gedigen erfarenhet från marknads- och kommunikationsbranschen, senast som marknadsdirektör på Intersport i fem år. Tidigare har han arbetat som marknadsdirektör på Kappahl och JC samt som marknadskommunikationsansvarig för Renault/Volvo. Erik har även arbetat som projektledare på reklambyrå och på Telia Nära.

 

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse

Kontakta gärna oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag? Kontakta oss så berättar vi mer!

Erik Andersch
+46 731 50 50 15
erik.andersch@inhouse.se

Karin Fritzon
+46 723 50 50 35
karin.fritzon@inhouse.se

 

 

Jag kontaktar dig!

    Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.