Inhouse / Inhouse Väst / Rekrytering i västra Sverige

Rekrytering i västra Sverige

Rekrytering i västra Sverige

När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Våra medarbetare har alla lång erfarenhet från att ha arbetat med marknadsföring, kommunikation och försäljning i olika roller vilket innebär en gedigen förståelse för er faktiska utmaning. 

Läs våra 10 frågor och svar kring rekrytering

Genom Inhouse stora nätverk i västra Sverige och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Dessutom har vi tillsammans mer än tjugo års erfarenhet som rekryteringskonsulter. Dessa erfarenheter gör oss särskilt lämpade och träffsäkra att hjälpa våra uppdragsgivare med rätt medarbetare.

Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen. Vår målsättning är att våra kunder har motiverade medarbetare, som verkar för tillväxt, lönsamhet och kvalitet.

Vi kan även hjälpa till med delar av en rekryteringsprocess, som exempelvis search eller second opinion. Vi är certifierade inom personbedömning och erbjuder olika typer av kunskapstester.

Läs även om hur vi arbetar med konsultlösningar

Vi erbjuder

  • kvalitativ rekryteringsprocess
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Inhouse Väst

Kontakta gärna oss!

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag med rekrytering i västra Sverige? Kontakta oss så berättar vi mer!

Erik Andersch
+46 731 50 50 15
erik.andersch@inhouse.se

Karin Fritzon
+46 723 50 50 35
karin.fritzon@inhouse.se

Vi kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.