Inhouse / Välkommen till det operativa HR-nätverket
hakansandra_588x300

Välkommen till det operativa HR-nätverket

Idag finns en mängd nätverk och forum för informationsutbyte för HR-chefer. De flesta forum missar dock den stora gruppen som arbetar operativt med HR-frågor och som dagligen är hands-on med de utmaningar som finns i bolaget. Det operativa HR-nätverket vänder sig till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag.

Det har aldrig har varit så svårt att vara chef som idag och samtidigt har det aldrig varit så svårt att vara medarbetare. Chefer och medarbetare behöver stöd i de allt större utmaningarna med snabba förändringar och högre krav från organisationen, och det stödet behöver de från dig som arbetar som t ex HR-generalist, HR-specialist, HR-partner, HR Business Partner eller HR Manager.

I nätverket kommer vi att fokusera på operativa och strategiska frågor knutna till din arbetsdag. Som medlem i nätverket har du stor möjlighet att själv påverka innehållet i träffarna; ämnen, gäster och nivå på diskussionerna. Inför varje träff läggs ett program som utgår från medlemmarnas egna idéer och önskemål.

Inhouse faciliterar träffarna och bjuder vid några tillfällen även in relevanta föreläsare som med egen erfarenhet kan berätta hur de löst svåra utmaningar eller spånar in i framtidens utveckling. Som medlem i nätverket får du också tillfälle att nätverka och mingla med likasinnade samt får möjlighet att ta med dig handfasta verktyg att implementera i ditt dagliga arbete.

Den första nätverksträffen är på det spännande ämnet ”Kommunikation & HR” och kommer att faciliteras av Helene Leitner Larsson, Affärsområdeschef HR på Inhouse.

Första tillfället kommer att äga rum över en frukost, torsdag den 8 november kl 8-10, och därefter sker en träff per kvartal. Nätverket är kostnadsfritt men vi har ett begränsat antal platser.

Tid:                Torsdag den 8 november kl 8-10. 

Plats:             Inhouse, Sturegatan 10, 4tr. 

Anmälan:       Du anmäler dig till: jessica.johansson@inhouse.se                   

Varmt välkommen!

/Vännerna på Inhouse