HR

HR

Ett varumärke som förknippas med en bra personalpolicy attraherar de bästa talangerna och stärker konkurrenskraften. Så enkelt är det. Fungerar personalarbetet som det ska kan företaget och ledningen – ja, alla – fokusera på kärnverksamheten och skapa framgång och lönsamhet. Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa våra kunder att skapa resultat. Läs mer

Organisations-
utveckling

Vi effektiviserar och utvecklar ditt företag och din organisation. Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.

Rekrytering

Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.

Bemanning

Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd konsult vara rätt för ditt företag.

Gör succé på arbetsintervjun

Så utvecklar du din personal (och får dem att stanna!)

Har ditt företag hög personalomsättning? I den här guiden går vi igenom hur du kan utveckla dina medarbetare i tre steg.

Ladda hem guide »