Inhouse / HR
Biblioteket lyssnare (002)

Välkommen till Inhouse operativa HR-nätverk 2022

Rekrytering och Search inom HR

HR Direkt – snabb och enkel tillgång till specialister inom HR!

IMG_2588

Skräddarsydda utbildningar inom rekrytering 

HR

Vi är övertygade om att människorna är företagens viktigaste resurs och nyckel till framgång. Det är engagerade människor, som får utvecklas och bidra med sin kompetens, som får företag att nå sina mål och ett arbetsgivarvarumärke som förknippas med en bra personalpolicy attraherar de bästa talangerna och stärker konkurrenskraften. Vi på specialistområde HR har en gedigen erfarenhet av att hjälpa våra kunder att skapa resultat genom att bygga och utveckla HR-organisationer för att bli mer dynamiska i en konkurrensutsatt miljö.

network-logo

Organisationsutveckling

I samhällets förändringstakt är organisationers förmåga att utvecklas avgörande för att hålla jämn takt med omvärlden. Vi hjälper HR-funktioner att effektivisera och utveckla sina verksamheter och samtidigt skapa trygghet och balans för medarbetare. Genom att anlita Inhouse för organisationsutveckling får ni stöd i att skapa konkurrensfördelar och samtidigt nå organisationens fulla kapacitet.

spiral-logo

Rekrytering

Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering, vilket skapar förutsättningar för långsiktiga och hållbara tillsättningar. Vi har dessutom ett aktivt och relevant nätverk av HR-kandidater. Vi har daglig kontakt med både kunder och kandidater på HR-funktioner i olika branscher och är alltid måna om att ha ett konsultativt och professionellt förhållningssätt till både uppdragsgivare och kandidater.

users-logo

Konsultlösningar

Om du söker kompetens inom HR ska du kontakta någon av våra konsultchefer på Inhouse HR.  De har själva en bakgrund inom HR och kan snabbt sätta sig in i era behov. Genom att anlita oss för konsultlösningar får din HR-funktion en flexibel personalstyrka och ni kan anpassa resurserna utifrån ert företagsbehov. Konsulten är på plats inom kort och tar sig an uppdraget med stort engagemang och fokus.

Referenser

og7w38sgnlka5qdwoxb9
SGDS Logga med Dahl o Optimera (002)

Referenser

"Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team."

Ina Zetterberg, HR Team Lead SGDS Gruppen AB

Handelsbanken bild
Handelsbanken

Referenser

"Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar."

Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

MiG web
mig-logo

Referenser

"Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset!"

Janne Björge, Ordförande

Myrorna pressbild
Logotyp

Referenser

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef!"

Caroline Andermatt, VD

Gaming
Adverty

Referenser

"Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO."

Niklas Bakos, grundare och strategichef

LEDIGA JOBB & UPPDRAG

HR Manager Nordics till Globalt finansbolag

2022-08-30 HR

Artiklar om affärsområde HR

Personal-chef_artikelbild
2022-09-22

Vi är på plats på årets Personal & Chefsmässa

Vår affärsområdeschef för HR, Helene Leitner Larsson, och Inhouse partner för Erfarenhetsstiftelsen, John Mellqvist, kommer att stå på Knowledge & Inspiration-scenen och föra ett samtal om ålderism och varför vi behöver en ny ålderstrappa i arbetslivet.
Lydia-artikel
2022-09-20

Team HR växer med ny kollega

Under sommaren rekryterade affärsområde HR en vass kollega till sitt team. Vi är otroligt glada att få välkomna vår nya kollega Lydia Cezar.
Malin_LQ
2022-09-19

Learnability Quotient också kallat LQ – Malin Moezzi berättar mer

Vad innebär det egentligen att ha högt LQ? Och vad missar man om man inte har personer med högt LQ i sin organisation?
Emelie_moberg_2
2022-05-09

Möt Emelie Moberg – konsult inom HR

Säg hej till vår konsult Emelie Moberg! Vi ställde några frågor till Emelie om hur det egentligen är att arbeta som konsult hos Inhouse.
arskronika
2021-12-31

Årskrönika 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och vi blickar tillbaka över det gångna året, och wow vilket år! Vi har återhämtat oss efter pandemins effekter, inlett spännande satsningar och välkomnat flera nya kollegor. 
Workshop
2021-11-01

Så här genomför du en framgångsrik workshop – 10 effektiva steg

Utan en ordentlig struktur riskerar en workshop att bli ett möte med lite gula lappar, där syftet och målet var oklart och där resultatet är otydligt eller glöms bort.
AramSeddigh Pressbild
2021-10-29

Webinar 1 december – 5 principer för att utveckla hälsosamma arbetsplatser

Den tekniska utvecklingen har under en längre tid knuffat vårt arbetssätt mot mer flexibilitet och pandemin har fungerat som en accelerator, då organisationer har behövt ställt om sina processer. Välkommen till ett webinarium om hur företag kan utveckla hälsosamma arbetsplatser.
Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing
2021-09-22

Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing

Spännande nyheter! Nu har Inhouse utökat sitt kunderbjudande i ett specialiserat dotterbolag - Attract. Det nystartade bolaget Attract fokuserar på att erbjuda företag experthjälp inom Recruitment Marketing.
GFKT1522-Redigera_Artikel
2021-07-06

Förbered höstens jobbsökande redan nu och ligg steget före

Om du funderar på att byta jobb efter sommaren är det perfekt att börja planera för det redan nu. Då ligger du steget före och är redo när hösten kommer.
iStock-1308964737
2021-06-17

Välkommen till Inhouse HR-nätverk 2022/2023

Sedan 2018 har vi drivit våra operativa HR-nätverk som har blivit en succé! Vi kommer nu att utöka genom att bjuda in till en helt nystartad nätverksgrupp till hösten.
arbetsrätt
2021-06-16

Pandemins effekter – vad säger arbetsrätten?

Tidigare i veckan höll vi i ett webinar där vi bjöd in Kristofer Palmblad, HR-specialist med fokus på arbetsrätt. Kristofer svarade på frågor gällande pandemins effekter utifrån ett arbetsrättsperspektiv och här har vi summerat några av slutsatserna.
Lästa artiklar
2021-06-02

Webinarium 15 juni: Pandemins effekter och vad säger arbetsrätten? 

Välkommen in till ett informativt webinarium där vi blickar framåt och diskuterar hur pandemins effekter kan komma ha betydelse för framtida lagstiftning och vad som gäller rent arbetsrättsligt.
arbetsintervju
2021-04-14

Gör succé på arbetsintervjun – våra 5 bästa tips

Dags för arbetsintervju? Grattis! Intervjun är arbetsgivarens sätt att se om du passar för jobbet. Och ditt sätt att se om jobbet passar dig. Här delar vi med oss av 5 tips hur du lyckas på jobbintervjun och ökar chansen att få drömjobbet.
agilt-ledarskap-2
2021-04-07

5 minuter om agilt ledarskap

Många företag arbetar med kunden i fokus och det kräver att man som organisation behöver vara mer flexibel och förändringsbenägen utifrån vad marknaden efterfrågar. Agilt är en metod som enligt forskningen skapar större produktivitet, nöjdare medarbetare och snabbare leveranser.
agare-inhouse-the-story
2021-03-05

Inhouse: The Story

Här kan du läsa om hur vi startade, när det höll på att gå åt skogen, våra milstolpar och vad vi tror är anledningen till vår framgångssaga.
johanna-dahlgren
2021-03-04

Webinarium 13 april: Lärande och reflektion med After Action Review

Välkommen till ett webinarium med fokus på lärande och reflektion! På det här webinariet kommer vi att gå igenom metoden After Action Review, som ökar ditt teams effektivitet.
2021
2021-01-04

Så här sätter du mål för ditt jobbår- 5 viktiga steg

Nytt år och nya möjligheter, så låt oss blicka framåt. Hur bra är du på att sätta upp mål kopplade till ditt yrke? Läs våra fem steg om hur du kan sätta upp mål och få en nystart.
lasta-artiklar
2021-01-04

Här är de 5 mest lästa artiklarna under 2020

Under 2020 publicerade vi många artiklar med insikter, råd och inspiration. Här är de fem mest välbesökta artiklarna under året som gått. Kanske har du missat något guldkorn?
julkort-2020-med-enbart-halsning
2020-12-21

Inhouse önskar er en god jul och ett gott nytt år

Stort tack till alla fina samarbeten under året. Nu ser vi framemot ljusare tider.  Ta hand om er och på återseende.
christmas-2887333_1280
2020-12-15

Styr upp din arbetstid inför julledigheten- 5 snabba tips

Hur du organiserar ditt arbete spelar stor roll för hur mycket du får gjort i decemberstressen. Här får du tips om hur du kan strukturera upp din tid.
nudging-sign-direction-pexels-isaque-pereira-1064×550-1
2020-12-08

Nudging- 10 inspirerande exempel

Nudging är, enkelt förklarat, en mental knuff i en riktning som gör att en person väljer ett alternativ framför ett annat. Här delar vi med oss av 10 goda exempel som vi har fångat upp.
irene-dll
2020-11-25

”Distansarbete öppnar upp för ny kompetens”

Det globala finansbolaget DLL, med sina 5 000 anställda, är ett företag som redan innan covid-19 hade distansarbete på sin agenda och det har de stor nytta av nu. Inhouse har träffat Irene som började på DLL mitt under pandemivåren 2020, som Nordisk HR Business Partner
digital-kommunikation
2020-10-26

Vikten av engagemang i digitala möten och 5 konkreta tips

För många blev 2020 året då distansarbete slog igenom på allvar, men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet? I oktober hade vi ett uppskattat webinar på temat ”Digital kommunikation och konflikthantering” och här delar vi med oss av några spaningar...
natverkstraff
2020-09-23

Premiär för Inhouse HR-nätverk 2020/2021

Våren 2020 har vi lärt oss att arbeta på nya sätt. När pandemin bröt ut införde många företag distansarbete som standard för de flesta medarbetare. Nu pratar alla om det nya normala och om vad man ska ta med sig in i framtiden. Men HUR? Det var temaämnet på Inhouse första Oper...
pexels-julia-m-cameron-4144923-scaled
2020-09-07

Webinarium 21 oktober: Digital kommunikation och konflikthantering

Många av oss har ställt om oss till ett arbetsliv på distans, och som är mer digitalt än fysiskt. Men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet, och hur hanterar vi de konflikter som uppstår? Varmt välkomna till ett seminarium som vänder sig till dig...
beach-bench-boardwalk-clouds-462024
2020-07-02

Vi önskar er en härlig sommar

Nu går vi på sommarledighet och laddar batterierna. Vi hoppas att ni får en riktigt härlig sommar.
img_8374-redigera-2048
2020-06-29

Välkommen till höstens operativa HR-nätverk

Under två år har Inhouse drivit operativa HR-nätverk, och vilken succé det har blivit! I höst öppnar vi upp möjligheten för fler att vara med genom att bjuda in till ytterligare en grupp.
Konsultlösningar
2020-04-16

5 läsvärda artiklar för dig som söker nytt jobb

Är det dags för ett nytt jobb? Här har vi samlat våra populäraste tipsartiklar som hjälper dig på vägen, steg för steg.
hr-som-digitala-forandringsagenter_1127x550
2020-03-24

Webinarium 7 april: HR som digitala förändringsagenter

Digitaliseringen handlar visserligen om nya teknologier, men minst lika mycket om förändrade beteenden. Och vem kan det om inte HR? Varmt välkommen till vårt webinar.
bild-elisabet-collage_sma-loggor
2020-02-19

”Vi vill att alla ska känna sig inkluderade”

Tänk Om-gruppen består utav byråerna Folket Sthlm, Tillsammans Sthlm och Kompis och har, på bara sju år, vuxit till ett sextiotal anställda. Elisabet arbetar som HR-chef på Tänk Om-gruppen, en rekrytering som Inhouse ansvarade för. Här berättar hon om hur den processen gick ti...