Inhouse / HR / Rekrytering inom HR

Rekrytering inom HR

arbetsintervju

När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person och rätt personlighet, till rätt plats. Men det är lättare sagt än gjort. Vi är mitt uppe i ett paradigmskifte när det gäller synen på människan i arbetslivet, och i takt med att organisationer blir mer kunskapstunga, så har också medvetenheten ökat om att medarbetarna är en av de allra största konkurrensfördelarna. Då är det viktigt att jobba med en effektiv rekryteringsprocess och framförallt med en strukturerad och tydlig metodik. Det är även av största vikt att ha aktiva och relevanta nätverk av kandidater.

Läs våra 10 frågor och svar kring rekrytering

 

Vi rekryterar brett inom HR; från HR-direktörer till HR Business Partners och specialister inom t ex Performance Management, Compensation & Benefit och Learning & Development. Kraften i vårt HR-nätverk blir tydlig i varje sådan rekrytering och i kombination med att vi förstår professionen HR samt hur HR är kopplad till affären, medför att vi kan hjälpa våra kunder både att definiera vad de behöver, och sedan att hitta rätt person till varje roll. Genom att vi arbetar med People Management sätter vi människan i centrum där både du som kund, och de kandidater vi tar fram kommer att få en bra upplevelse som utgår från er som individer.

Vi rekryteringskonsulter inom affärsområde HR har daglig kontakt med både kunder och kandidater inom HR-området, vilket ger oss en helhetsbild av vad som händer kring trender, nya HR-verktyg och liknande. Det ger oss även goda möjligheter att bygga nätverk av relevanta kandidater. Vi driver egna nätverk inom HR där vi bl a faciliterar regelbundna träffar såsom utbildningar, nätverksträffar och seminarier. Tillsammans med de kandidater vi träffar i våra rekryteringsprocesser, är vårt nätverk av HR-kompetens mycket gediget. För dig som kund medför detta att vi kan kombinera aktivt sökande kandidater med passivt sökande kandidater från våra nätverk, och resultatet blir ett större fönster ut mot kandidatmarknaden inom HR-området.

Våra tjänster:
– Rekrytering – Experter på rekrytering & search inom HR, hel eller del av process.
– Second Opinion och tester – Utförs av erfarna och certifierade rekryteringskonsulter.
– RPO- Outsourca utvalda delar av er egen rekryteringsprocess.

Här kan du även läsa om våra konsultlösningar inom HR

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
Helene-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Helene Leitner Larsson

Affärsområdeschef
HR

+46 709 70 44 84
helene.leitner.larsson@inhouse.se

 

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.