Blå bakgrund med ett vitt moln med kontakter i

Nätverk & Utbildningar 

Här hittar du information om våra nätverksträffar och utbildningar, för dig som vill utveckla dina kunskaper, bolla idéer med andra deltagare och inspireras.

background_pink

HR-nätverket 

Det operativa HR-nätverket vänder sig därför till dig som arbetar brett med HR-frågor och som söker ett kunskaps- och erfarenhetsutbyte med kollegor från andra organisationer och företag

Läs mer

background_beige

Nätverket för inhousechefer

Inhouse erbjuder ett nätverk för dig som i dag arbetar som chef för en inhouseverksamhet. Nätverkets syfte är att skapa ett forum för inspiration och inte minst att skapa bättre förutsättningar för att stärka inhousebyråns kvalitet, effektivitet och lönsamhet.

Läs mer

background_pink

Nätverket för kommunikationschefer

Inhouse erbjuder ett nätverk för dig som i dag arbetar som ansvarig eller är chef för en kommunikationsavdelning. Nätverkets syfte är att skapa ett forum för inspiration och inte minst att skapa bättre förutsättningar för att stärka kommunikationsavdelningens kvalitet, effektivitet och lönsamhet.

Läs mer

background_pink

Nätverket för Executive Assistants

Nätverket för Executive Assistants är till för dig som vill utvecklas i din yrkesroll och få ett erfarenhetsutbyte med andra erfarna assistenter. Nätverket ger deltagarna kunskaper för att frigöra ännu mer tid för sina chefer – och bidra till ökad effektivitet på olika sätt inom de företag och organisationer de verkar.

Läs mer

bakgrund

Nätverket för assistenter

Ett nätverk för assistenter, de som inte arbetar med en vd utan med chefer på lägre nivå. En fantastisk möjlighet att lära sig nya saker, bygga upp din egen karriär och profil och träffa likasinnade.

Läs mer

                      UTBILDNINGAR

minimal stol med hängande skolväska

Våra utbildningar 

I Inhouse rekryteringsutbildningar ger vi er de praktiska verktygen ni behöver för att genomföra fördomsmedvetna och kompetensbaserade rekryteringar, där potential och kompetens står i fokus i stället för magkänsla.  

Våra kontor

Sthlm_puff

Stockholm

Inhouse kontor i Stockholm flyttade sommaren 2020 till nya och fräscha lokaler på Norrmalmstorg i Bibliotekstan.

Kontakta Inhouse Stockholm

GBG_puff

Göteborg

Inhouse Väst är Göteborgsbaserade, främst med inriktning på marknad, kommunikation och försäljning.

Kontakta Inhouse väst

sergey-zolkin-_UeY8aTI6d0-unsplash-min-350×350

Vi kontaktar dig

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.