interimslösning konsult

Interimslösningar – Hyr en interimskonsult med rätt kompetens

 

Kontakt

Är du i behov av en interimskonsult? Ibland uppstår oförutsägbara situationer som kan påverka personalstyrkan och gör att du snabbt behöver hitta en chef, en ledare eller en specialist för att tillgodose ett tidsbegränsat behov eller fylla en vakans. Då kan en interimslösning vara det ni behöver.

Att med kort varsel hitta en interimschef eller annan nyckelperson som besitter de egenskaper som man är i stort behov av är för många en utmaning. Vi, på Inhouse, hjälper er att snabbt tillsätta en interimskonsult med rätt kompetens och gedigen erfarenhet. Tillsammans tar vi fram den lösning som ni behöver.

Vad är en interimskonsult?

En interimskonsult är en tidsbestämd konsult, oftast en chef eller ledare, som besitter särskild erfarenhet eller specialistkompetens för att komplettera och agera som värdefull tillgång till er verksamhet när ni behöver det som mest. En interimare hyrs in i situationer när ert företag behöver det, vare sig det är för att växla upp takten, ni behöver extra stöttning eller vid behov att tillsätta personal vid personalbortfall – med kort varsel. Uppdragen handlar antingen om en tidsbegränsad period eller på en projektbaserad basis. Ni styr uppdraget.

En av dina chefer eller annan nyckelperson kanske blir sjuk och behöver vara sjukskriven, eller kanske någon ska bli förälder och går på föräldraledighet? Det är exempel på gånger du kan behöva en tidsbestämd konsult som operativt och strategiskt avlastar och hjälper er att nå era mål. De är vana att snabbt kliva in och sätta sig in i nya verksamheter och att få in ett par nya ögon kan vara guld värt. Det kan öppna för nya möjligheter och förbättringar för verksamheten.

Att hyra in en interimskonsult är också ett bra alternativ om er verksamhet står inför ett särskilt projekt eller en viktig omstrukturering, där extra resurser under en intensiv period och flexibelt arbete kan behövas för verklig framgång. Ni slipper dessutom lägga tid på, ibland långdragna, rekryteringar och kan fortsätta fokusera på er kärnverksamhet.

Fördelar med att hyra en interimskonsult med Inhouse:

  • Med en interimskonsult får du en flexibel lösning
  • Du får exakt den kompetens du behöver för att täcka upp för en chef eller nyckelperson
  • Startsträckan är kort, då interimskonsulter är erfarna experter
  • Interimskonsulter bidrar med spetskompetens och nya perspektiv

Tidsbestämd konsult – Vi hjälper dig

Är ni i behov av att akut tillsätta en kompetent resurs för ett tillfälligt uppdrag? Med en interimskonsult med kort varsel får ni in en specialist med tidigare erfarenhet som jobbar flexibelt efter era specifika behov. Vi hjälper er genom hela processen vid konsult-tillsättning för att hitta rätt person för er. Under många år har vi haft daglig kontakt med chefer och specialister inom våra specialistområden och har ett stort nätverk av konsulter för uthyrning.

Med vårt omfattande nätverk och vår metod inom Executive Search är det möjligt att nå personer som inte aktivt letar efter nytt jobb. Så är ofta fallet då man söker chefer på högre nivå, alternativt när man söker en eftertraktad kompetens där tillgången på kandidater är begränsad. Med Inhouse Executive får du en engagerad, kunnig och strategisk partner hela vägen. Vi kan hjälpa dig att identifiera och rekrytera rätt konsult inom Ekonomi & Finans, samt Marknad & Kommunikation, Executive Assistants och HR.


Är du i behov av att hitta en interimskonsult med specifika kompetenser, hjälper vi dig att söka och kontakta rätt kandidater för rollen – som snabbt kan börja arbeta som interimskonsult hos dig. Varmt välkommen att höra av dig. Vi hjälper dig – för din organisations fortsatta framgång.

cropped-inh-png.png

Rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling

Inhouse hjälper bolag med rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling. Hör av dig till oss om du vill diskutera ett behov i din organisation.

Hör av dig så hjälper vi dig

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
AO-HR-

Våra erbjudanden

Pouf-1110x825px-iStock-1159068184-(2)

Rekrytering & Search

Hitta rätt kandidat är lätt – om du vet vad du letar efter.  

Läs mer

Stol med rosa bakgrund

Hyr en konsult

Rätt kompetens. Snabbt på plats. Problemfri leverans.

Läs mer

Pouf-1110x825px-iStock-1169974807

Organisationsutveckling

Två hjärnor är bättre än en. Sitt inte ensam med dina strategiska affärmål och operativa utmaningar.

Läs mer

Referenser

Wistrand logo

Referenser

"Inhouse konsulter är enormt proffsiga och lyhörda! Engagemang och närvaro tillsammans med en kvalitativ och professionell hantering – det får man med Inhouse som rekryteringspartner!"

Birgitta Holmin, HR-chef Wistrand Advokatbyrå

Cheerful businesswoman at coffee shop

Referenser

"Inhouse bygger nära relationer till sina kunder, där de förstår behoven både på kort och lång sikt. Det är viktigt för oss som företag att säkerställa en bra kandidatupplevelse, och det får vi verkligen med Inhouse som partner".

Ina Lindström, HR-chef, Aon