Inhouse / Ekonomi och Finans
Rebecca-artikel

Team Ekonomi & Finans växer, säg hej Rebecca Forsgren

Inhouse rekryterar ny affärsområdeschef Christofer Seward

Ny affärsområdeschef till Ekonomi & Finans

Att arbeta på Inhouse

Fem tendenser vi ser på ekonomifunktioner idag

Ekonomi & Finans

Efter många år i branschen vet vi hur viktigt det är med en fungerande ekonomi och finansfunktion för att skapa förutsättningar för bättre affärer. En viktig del är att skapa en förståelse för individens drivkrafter i relation till organisationens affärsmål. Genom ett ständigt växande nätverk matchar vi ert företag med de rätta kompetenserna utifrån dagens såväl som morgondagens krav. Vi har nätverket!

network-logo

Organisationsutveckling

Vi effektiviserar och utvecklar ditt företag och din organisation. Inom vårt specialistområde Ekonomi & Finans hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.

spiral-logo

Rekrytering

Genom Inhouse stora kandidatnätverk av ekonomer samt breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.

users-logo

Konsultlösningar

Behöver du tillfällig spetskompetens inom ekonomi och finans? Kanske en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd ekonomikonsult vara rätt för ditt företag.

christofer-seward

Kontakta mig

Christofer Seward
Affärsområdeschef

+46 735 22 43 42
christofer.seward@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

LEDIGA JOBB & UPPDRAG

Redovisningsekonom till spännande bolag i City

Affärsdriven kundansvarig till Aspia Uppsala

Financial Crime Prevention Officer – Financial Institutions

Business Controller till Stockholm Live

Financial Controller till TSS Nordic AB

Artiklar om affärsområde Ekonomi- & Finans

Personal-chef_artikelbild
2022-09-22

Vi är på plats på årets Personal & Chefsmässa

Vår affärsområdeschef för HR, Helene Leitner Larsson, och Inhouse partner för Erfarenhetsstiftelsen, John Mellqvist, kommer att stå på Knowledge & Inspiration-scenen och föra ett samtal om ålderism och varför vi behöver en ny ålderstrappa i arbetslivet.
Rebecca-artikel
2022-09-16

Ny kollega till team Ekonomi & Finans

Affärsområdet Ekonomi och Finans växer, säg hej till vår nya kollega Rebecca Forsgren.
Inhouse rekryterar ny affärsområdeschef Christofer Seward
2022-02-04

Inhouse rekryterar ny affärsområdeschef

Vi är glada över att berätta att vi välkomnat en ny affärsområdeschef för området Ekonomi och Finans, säg hej till vår nya kollega Christoffer Seward.
arskronika
2021-12-31

Årskrönika 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och vi blickar tillbaka över det gångna året, och wow vilket år! Vi har återhämtat oss efter pandemins effekter, inlett spännande satsningar och välkomnat flera nya kollegor. 
Ekonomi & Företag
2021-11-12

Inhouse deltar på Ekonomi & Företag 1-2 december

Inhouse deltar på Ekonomi & Företag 1-2 december - mötesplatsen för dig som ekonom och företagare. Under två dagar får du träffa branschkollegor, nätverka och ta del av det populära seminarieprogrammet.
Workshop
2021-11-01

Så här genomför du en framgångsrik workshop – 10 effektiva steg

Utan en ordentlig struktur riskerar en workshop att bli ett möte med lite gula lappar, där syftet och målet var oklart och där resultatet är otydligt eller glöms bort.
EK_gruppbild_web
2021-10-04

Specialistområde Ekonomi & Finans växlar upp

Efterfrågan av rekrytering och konsulttillsättningar inom ekonomi & finans ökar och Inhouse har därför under det senaste halvåret anställt inte mindre än två nya kollegor inom affärsområdet. Vi byter även namn och söker dessutom en ny affärsområdeschef.
Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing
2021-09-22

Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing

Spännande nyheter! Nu har Inhouse utökat sitt kunderbjudande i ett specialiserat dotterbolag - Attract. Det nystartade bolaget Attract fokuserar på att erbjuda företag experthjälp inom Recruitment Marketing.
GFKT1522-Redigera_Artikel
2021-07-06

Förbered höstens jobbsökande redan nu och ligg steget före

Om du funderar på att byta jobb efter sommaren är det perfekt att börja planera för det redan nu. Då ligger du steget före och är redo när hösten kommer.
Webinarium finansiella beslut
2021-06-24

Webinarium 16 sept: Boom eller bust – hur fattar du finansiella beslut?

Varmt välkomna till en timmes spännande kombination av aktiemarknadens psykologi, beteendeekonomi och dina egna beslutsmodeller.
Lästa artiklar
2021-06-02

Webinarium 15 juni: Pandemins effekter och vad säger arbetsrätten? 

Välkommen in till ett informativt webinarium där vi blickar framåt och diskuterar hur pandemins effekter kan komma ha betydelse för framtida lagstiftning och vad som gäller rent arbetsrättsligt.
gfkt0357-redigera-1126×550-web-rev2
2021-05-19

Fem tendenser vi ser på ekonomifunktioner idag

Ekonomiavdelningen och CFO-rollen fortsätter att utvecklas allteftersom omvärlden förändras i takt med digitaliseringen. Här delar vi med oss av fem trender och tendenser som vi ser på ekonomifunktioner idag.
Adverty_v3
2021-04-21

”Att anställa personal har varit det svåraste under vår resa”

När startupbolaget Adverty växte och skulle anställa en CFO fick Inhouse uppdraget att hitta VD:ns högra hand.
arbetsintervju
2021-04-14

Gör succé på arbetsintervjun – våra 5 bästa tips

Dags för arbetsintervju? Grattis! Intervjun är arbetsgivarens sätt att se om du passar för jobbet. Och ditt sätt att se om jobbet passar dig. Här delar vi med oss av 5 tips hur du lyckas på jobbintervjun och ökar chansen att få drömjobbet.
agilt-ledarskap-2
2021-04-07

5 minuter om agilt ledarskap

Många företag arbetar med kunden i fokus och det kräver att man som organisation behöver vara mer flexibel och förändringsbenägen utifrån vad marknaden efterfrågar. Agilt är en metod som enligt forskningen skapar större produktivitet, nöjdare medarbetare och snabbare leveranser.
agare-inhouse-the-story
2021-03-05

Inhouse: The Story

Här kan du läsa om hur vi startade, när det höll på att gå åt skogen, våra milstolpar och vad vi tror är anledningen till vår framgångssaga.
2021
2021-01-04

Så här sätter du mål för ditt jobbår- 5 viktiga steg

Nytt år och nya möjligheter, så låt oss blicka framåt. Hur bra är du på att sätta upp mål kopplade till ditt yrke? Läs våra fem steg om hur du kan sätta upp mål och få en nystart.
lasta-artiklar
2021-01-04

Här är de 5 mest lästa artiklarna under 2020

Under 2020 publicerade vi många artiklar med insikter, råd och inspiration. Här är de fem mest välbesökta artiklarna under året som gått. Kanske har du missat något guldkorn?
christmas-2887333_1280
2020-12-15

Styr upp din arbetstid inför julledigheten- 5 snabba tips

Hur du organiserar ditt arbete spelar stor roll för hur mycket du får gjort i decemberstressen. Här får du tips om hur du kan strukturera upp din tid.
digital-kommunikation
2020-10-26

Vikten av engagemang i digitala möten och 5 konkreta tips

För många blev 2020 året då distansarbete slog igenom på allvar, men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet? I oktober hade vi ett uppskattat webinar på temat ”Digital kommunikation och konflikthantering” och här delar vi med oss av några spaningar...
Ekonomi-bild
2020-04-16

5 läsvärda artiklar för dig som söker nytt jobb

Är det dags för ett nytt jobb? Här har vi samlat våra populäraste tipsartiklar som hjälper dig på vägen, steg för steg.
img_3767-redigera-1126×550-1
2020-03-20

Omvärdera din strategi till rådande omständigheter

Just nu är det viktigare än någonsin för företag att försöka ligga steget före. Vi har frågat Peter, en av Inhouse CFO-konsulter, vad som är extra viktigt för en VD och företagsledning att tänka på just nu.
carola-1
2020-01-29

”Det är kritiskt att tillsätta rätt kompetens på rätt funktion”

Här berättar vår kollega Carola om framtidens medarbetare, hur företagsstorleken påverkar våra arbetsuppgifter och vad som är den mest efterfrågade kompetensen av ekonomer idag.
agilt_1050x550
2020-01-28

Så kan ditt företag jobba mer agilt

Att arbeta agilt kan kortfattat beskrivas som att jobba i tvärfunktionella team med alla kompetenser som behövs för att följa en kundresa eller ett uppdrag, på ett snabbt, anpassningsbart och kreativt sätt. Fördelarna är många i vår tid av snabba förändringar men det tar ofta...
Chefsrekrytering och interimsuppdrag
2020-01-22

Så här lyckas du på vårens medarbetarsamtal

På de flesta företagen börjar det dra ihop sig till medarbetarsamtal och här delar vi med oss av konkreta tips, både till dig som medarbetare och till dig som chef.  
imagebilder_2019-08-28_1126x550-7-1
2020-01-02

Här är de mest lästa artiklarna under 2019

Under 2019 publicerade vi över 50 artiklar med insikter, råd och inspiration. Här är listan på de mest välbesökta och populäraste artiklarna under året som gått. Kanske har du missat något guldkorn?
christmas-lights-terrace-decoration_1124x550
2019-12-27

Så förbereder du ditt jobbsökande inför 2020 redan nu

Är det dags att ta nästa steg? Om du funderar på att byta jobb det närmaste året är det bra att börja planera för det i god tid. Här har vi samlat några av våra populäraste artiklar som hjälper dig på vägen.
marlene-och-co
2019-12-04

”Det traditionella sättet att bygga bolag är på väg att försvinna”

Peter Larsson är en av Inhouse CFO-konsulter och har över 20 års erfarenhet från såväl större internationella organisationer och mindre tillväxtbolag. Här delar han med sig av sina spaningar kring bland annat de vanligaste fallgroparna startups gör samt CFO-rollens förändring.
gfkt4354-redigera-1126×550
2019-11-27

”Som startup gäller det att ha rätt personer med sig från början”

Calmark är ett spännande bolag som utvecklar en patientnära diagnostik för nyfödda barn och här berättar Calmarks VD Anna Söderlund om börsintroduktionen, att man måste tro på det man gör samt sina utmaningar som VD i ett startup-bolag.
imagebilder_2019-08-28_1126x550-7
2019-10-01

Fem spaningar som präglar framtidens arbetsmarknad

Hur ser framtidens arbetsliv ut? Det är inte lätt att förutspå framtiden, men vi ser vilka begrepp som dyker upp i många olika sammanhang och som kan ge oss en indikation på framtiden. Här delar vi med oss av fem spaningar som många i vårt nätverk pratar om just nu.