blå klo med beige bakgrund

Rekrytering & Search

Hitta rätt kandidat är lätt – om du vet vad du letar efter.  

Kontakt 

Aktuellt

Forsta urval bild
2024-01-30

Drunknar du också i ansökningar? – Vi kan hjälpa med första urvalet

Svårt att välja rätt kandidat? Vi hjälper dig att hitta rätt! Just nu finns det många kompetenta talanger som är ute och söker sina nya utmaningar som genererar många ansökningar.  Vi på Inhouse kan hjälpa dig med delar av rekryteringsprocessen, bland annat second opinio...
3D Chair
2024-01-23

Svårt att välja rätt kandidat? Vi hjälper dig att hitta rätt!

Svårt att välja rätt kandidat? Vi hjälper dig att hitta rätt! Just nu finns det många kompetenta talanger som är ute och söker sina nya utmaningar som genererar många ansökningar.  Vi på Inhouse kan hjälpa dig med delar av rekryteringsprocessen, bland annat second opinio...

Du kan sluta leta.
Vi tar över nu.

Att rekrytera är som att leka kurragömma utan att veta vilka som deltar. Till en början kan det vara knepigt att hitta alla deltagare. Men ju mer du håller på desto bättre blir du på att upptäcka vilka som är med och deltar. För att lyckas med att hitta den mest lämpade kandidaten är det viktigt att skapa aktiva och relevanta nätverk av kandidater. Våra rekryteringskonsulter har daglig kontakt med både kunder och kandidater inom våra specialistområden. Det håller oss uppdaterade om marknadsläget i våra kunders branscher och ger oss en helhetsbild av vad som händer kring trender, rörlighet och omvärldens påverkan på organisationer. För dig som kund medför detta att vi kan kombinera aktivt sökande kandidater med passivt sökande kandidater från våra nätverk, resultatet blir ett större fönster ut mot kandidatmarknaden inom våra specialistområden. Kontakta oss redan idag för att höra mer om hur vi kan hjälpa er med rekrytering.

Hitta rätt med kompetensbaserad rekrytering

När vi bearbetar kandidatmarknaden till din rekrytering fokuserar vi på kompetens och potential, med målet att hitta den person som bäst matchar kraven för tjänsten och företagskulturen. För att inte fastna i förutfattade meningar och tankar om vem som är rätt person, så är det viktigt att jobba med en effektiv och strukturerad rekryteringsprocess och tydlig metodik där individen hamnar i centrum.

Våra rekryteringsprocesser innefattar en väl definierad och genomtänkt kravprofil, search, annonsering, urvalsfrågor, tester, djupintervjuer och referenstagning. Tack vare struktur i alla delar av processen kommer vi närmare en objektiv urvalsprocess, vilket leder till både en positiv kandidatupplevelse och mer effektiva och rättvisa processer.

Spindeln i nätverket

Vi håller 1000-tals intervjuer och samtal med kandidater inom våra specialistområden varje år. Det ger oss stora och relevanta nätverk med kandidater som har det arbetsmarknaden efterfrågar. Lika viktigt som det är att ständigt bygga ut nätverken är det att aktivera dem. En viktig del av vårt arbete är att förse våra kandidatnätverk med inspiration och kunskap.

För att aktivera våra kandidatnätverk håller vi regelbundna nätverksträffar, ordnar utbildningar och seminarier. Vi tror på att kunskap är en färskvara och att du kan lära dig nya saker om du är tillräckligt nyfiken. Med rätt nätverk behöver vi inte söka länge för att hitta rätt kandidat.

Vi hjälper er med rekrytering inom flera specialistområden

Vi är experter inom marknad och kommunikation, HR, Ekonomi och Finans, Business Services samt Executive Search. Våra rekryterare har egen erfarenhet inom respektive område, vilket inte bara ger dem en förståelse för kandidaten, utan även en stor förståelse för branschen de rekryterar inom. 

Fördelar med rekrytering

Det finns många fördelar med att ta hjälp av ett rekryteringsföretag när det är dags att hitta ny personal. Att på egen hand hitta rätt kandidat är både tidskrävande och kräver kunskap och engagemang. Genom att ta hjälp av experter inom rekrytering kan ni snabbt hitta rätt person till rätt roll, samtidigt som ni kan lägga fokus på kärnverksamheten.

En bra rekrytering är också kostnadseffektiv, då risken för en felrekrytering minskar genom vårt gedigna kandidatnätverk och kompetensbaserade rekryteringsprocess. Att vända sig till en erfarna rekryterare är på så vis en investering för de företag som vill hitta de bästa kandidaterna på ett effektivt sätt.

Se även: 
Chefsrekrytering

 

Läs mer om våra andra erbjudanden inom rekrytering

Achievement concept. Wooden podium 1, 2, 3, human standing on podium with ranking winner business and sport competition concept copy space

Executive Search

Att rekrytera rätt chef eller nyckelkompetens kräver affärsförståelse, branschkunskap, kandidatnätverk och inte minst fingertoppskänsla. Inhouse Executive Search erbjuder en egen utformad metod för att söka och utvärdera kandidater till en ledarposition.

Läs mer här

 

 

Seesaw with 1 and 2

Second opinion

När ni står inför att själva rekrytera kritisk kompetens till er organisation, kan det ibland vara smart att ta hjälp utifrån för att analysera era slutkandidater. Inhouse rekryteringskonsult ger er ett professionellt och oberoende utlåtande helt baserat på erat behov och kandidaternas kompetens. 

Läs mer här!

 

 

 

 

Våra affärsområden

background_pink

Ekonomi & Finans

Framgång går alltid via medarbetarna.

Läs mer

background_beige

Marknad & Kommunikation

Kombinera kreativitet och affärsmål är en balansakt som inte är för alla.

Läs mer

background_blue

HR

Människor bygger organisationer.

Läs mer

background_blue

Executive Search

VI hittar er nästa ledare eller specialist.

Läs mer

background_pink

Business Services

Ordning och reda. Och administrativ excellence.

Läs mer

background_beige

Talents by Inhouse

Vår talang är att hitta talang.

Läs mer

background_beige

Inköp & Supply Chain

En effektiv leveranskedja är lika med nöjda kunder.

Läs mer

inhouse_hero-min

Vilka är Inhouse?

Vi är ett konsultföretag inom rekrytering, konsultlösningar och organisationsutveckling. Vi är specialister inom Marknad & Kommunikation, Ekonomi & Finans, Business Services och HR. Alla vi som arbetar på Inhouse har också varit verksamma inom dessa områden och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Pouf-1110x825px-iStock-1159068184-(2)

Våra erbjudanden

Stol med rosa bakgrund

Hyr en konsult

Rätt kompetens. Snabbt på plats. Problemfri leverans.

Läs mer

Pouf-1110x825px-iStock-1169974807

Organisationsutveckling

Två hjärnor är bättre än en. Sitt inte ensam med dina strategiska affärmål och operativa utmaningar.

Läs mer

Pouf-370x275px-iStock-1159068184-(2)

Nätverk & utbildningar

För dig som vill växa med kunskap.

Läs mer

Inspiration

Pouf-609x282px-iStock-995786960

Artiklar

Här delar vi med oss av nyheter, intervjuer, råd och inspiration som hjälper dig att utveckla din karriär och ditt företag.

Läs mer

Mikrofon väntar offentlig talare vid seminariet

Inhouse talks

Inhouse Talks är ett samlingsnamn för alla våra event och webbinarier med målet att inspirerar och dela kunskap. 

Läs mer

Våra kontor

Sthlm_puff

Stockholm

Inhouse kontor i Stockholm flyttade sommaren 2020 till nya och fräscha lokaler på Norrmalmstorg i Bibliotekstan.

Kontakta Inhouse Stockholm

GBG_puff

Göteborg

Inhouse Väst är Göteborgsbaserade, främst med inriktning på marknad, kommunikation och försäljning.

Kontakta Inhouse väst

sergey-zolkin-_UeY8aTI6d0-unsplash-min-350×350

Vi kontaktar dig

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.