Hero-2000x900px-iStock-1169974807

Organisationsutveckling

Två hjärnor är bättre än en. Sitt inte ensam med dina strategiska affärsmål och operativa utmaningar.

Kontakt

Organisationsutveckling - Från omställning till utveckling

Det har nog aldrig varit svårare att leda än som idag. Som ledare ska du kunna planera, organisera, effektivisera och hantera ständig förändring, samtidigt som kraven på prestation ökar på varje enskild medarbetare. En balansgång som sällan är enkel.

Inom våra specialistområden Marknad & Kommunikation, Ekonomi & Finans, Business Services och HR hjälper vi dig att skapa bästa möjliga förutsättningar för att verksamheten ska nå sina mål genom organisationsutveckling. Det kan handla om ett förbättrat arbetssätt, tydligare styrning eller förändrade beteenden.

Vi ser till att strategier leder till handling.

Våra organisationskonsulter har lång yrkeserfarenhet från ledande positioner inom våra specialistområden och kan därmed snabbt sätta sig in i just er situation. De vet vilka utmaningar som du och ditt företag står inför, och tar sig an uppgiften med förståelse och integritet för både individ, yrkesroll, organisation och bransch.

Våra tjänster riktar sig mot individ, team och högsta organisationsnivå med målet att skapa en närvarande och värderingsstyrd organisation – där människor presterar utifrån sin kompetens och potential.

Erbjudanden inom organisationsutveckling:

Omställning

Ibland uppstår orättvisa på arbetsplatsen. Att ställa om en organisation innebär ofta stora och omvälvande förändringar för både arbetsgivare och medarbetare. Oavsett om omställningen beror på omorganisation eller uppsägning på grund av arbetsbrist kommer det ofta som en chock för alla inblandade. Ni som var ett team igår är nu splittrade och handlingsförlamade av alla frågor och känslor. Som chef är det en påfrestande period och sällan en lätt uppgift. Vi rekommenderar att du tar hjälp av någon utifrån vid sådana tillfällen. Någon som kan avlasta och fungera som samtalspartner under den mest intensiva perioden. Vi vet vad du går igenom och kan hjälpa dig att organisera i kaoset. Tillsammans tar vi oss igenom processen och går från organisationsomställning till organisationsutveckling.

Leda i förändring

Med människan i centrum hjälper vi organisationer som vill förändras och utvecklas. Förändringsledning handlar om förmågan att genomföra förändringar, till exempel när det handlar om arbetssätt, beteende och processimplementering. Inhouse kan såväl stödja samt i olika grad genomföra förändringsarbete.

Bygga en flexibel organisation

Företag idag behöver kontinuerlig utveckling för att kunna möta nya krav och behov. Vi kan analysera ett nuläge såväl som identifiera ett önskat framtidsläge. Med vårt stöd optimerar och implementerar ni förändringar för att verksamheten ska vara lönsam och öka effektiviteten i organisationen.

Att växa med uppgiften

Att utvecklas i sin profession och som person med organisationen är betydelsefullt och viktigt för att säkerställa att ert företag är kompetenssäkrat för framtiden. Inhouse kan coacha grupper eller individer för att uppnå sin fulla potential.

Ledarskapsutveckling

Dagens affärsklimat ställer höga krav på dig som ledare. Inhouse erbjudande inom ledarskapsutveckling fokuserar på din situation som ledare och skapar långsiktiga beteendeförändringar för att säkerställa organisationens framgång. I nära samarbete med vår samarbetspartner Influence utbildar vi och tränar ledare och ledningsgrupper i ledarkompetenser som bidrar till meningsfulla förändrings- och utvecklingsprocesser.

Läs mer om våra erbjudanden inom organisationsutveckling!

Konsultuthyrning Marknad & Kommunikation Ekonomi & Finans HR

 

 

cropped-inh-png.png

Rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling

Inhouse hjälper bolag med rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling. Hör av dig till oss om du vill diskutera ett behov i din organisation.

Hör av dig så hjälper vi till!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Våra affärsområden

background_pink

Ekonomi & Finans

Framgång går alltid via medarbetarna.

Läs mer

background_beige

Marknad & Kommunikation

Kombinera kreativitet och affärsmål är en balansakt som inte är för alla.

Läs mer

background_blue

HR

Människor bygger organisationer.

Läs mer

background_blue

Executive Search

VI hittar er nästa ledare eller specialist.

Läs mer

background_pink

Executive Assistants

Ordning och reda. Och administrativ excellence.

Läs mer

background_beige

Talents by Inhouse

Vår talang är att hitta talang.

Läs mer

Besök gärna någon av våra andra erbjudanden

Pouf-1110x825px-iStock-1169974807
Stol med rosa bakgrund

Hyr en konsult

Rätt kompetens. Snabbt på plats. Problemfri leverans.

Läs mer

Pouf-1110x825px-iStock-1159068184-(2)

Rekrytering & search


Hitta rätt kandidat är lätt – om du vet vad du letar efter.  

Läs mer

Pouf-370x275px-iStock-1159068184-(2)

Nätverk & utbildningar

För dig som vill kompetensutvecklas.

Läs mer.

Besök gärna något av våra kontor

Sthlm_puff

Stockholm

Inhouse kontor i Stockholm flyttade sommaren 2020 till nya och fräscha lokaler på Norrmalmstorg i Bibliotekstan.

Kontakta Inhouse Stockholm

GBG_puff

Göteborg

Inhouse Väst är Göteborgsbaserade, främst med inriktning på marknad, kommunikation och försäljning.

Kontakta Inhouse väst

cropped-inh-png.png

Rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling

Inhouse hjälper bolag med rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling. Hör av dig till oss om du vill diskutera ett behov i din organisation.

Hör av dig så hjälper vi till!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.