Inhouse / Våra erbjudanden / Organisationsutveckling / Organisationsutveckling för marknad & kommunikation

Organisationsutveckling inom marknad & kommunikation

IMG_8498-Redigera-1126×550

Den snabba förändringen och den ökade komplexiteten är något alla marknads- och kommunikationsavdelningar måste förhålla sig till. Vi hjälper ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål och att strategier leder till handling.

Antalet uppdrag ökar på marknadsavdelningarna och vi har heller aldrig haft så många medlemmar med olika specialistkompetenser i varje projekt som idag. Branschen justerar om sig för att bli mer kundorienterade, mer med självledarskap och i ett ständigt lärande, med långa projekt som delas upp i kortare cykler för att nå löpande snabba resultat.

Vi ställs inför nya samarbeten, nya arbetssätt och ny teknik som ställer högre krav på organisation, grupp och individen. Det resulterar i ett annat slags ledarskap, mentalitet och inställning i en grupp för att klara uppdragen, och där kan Inhouse stötta er som en strategisk partner och bollplank.

Inhouse utvecklar även landets marknads- och kommunikationsbyråer till att bli stabila, växande och lönsamma verksamheter. Byråer som är väldigt duktiga på att hjälpa sina kunder, men som inte hinner eller prioritera sig själva. Vi är specialister på att navigera våra kunder genom affärsutmaningar för att ge konkreta, mätbara och målspecifika resultat – med människorna i organisationen i fokus.

Våra organisationskonsulter är specialister inom marknads- och kommunikationsbranschen och har lång yrkeserfarenhet från ledande positioner. De vet vilka utmaningar som du och ditt företag står inför och har hög förståelse för både yrkesrollen, organisationen och branschen.

VI KAN:

HUR JOBBAR VI?

 • Informationssamling och analys av nuläge
 • Kartläggning av målbild
 • Nästa steg och rekommendation
 • Genomförande
 • Uppföljning

REFERENSKUNDER:

Optimist
Inhouse GMBH has helped us start an on-site agency with 50 people at our new customer, the international lead agency of Skoda, in Prague. Without Inhouse we would certainly not be where we are today. For this we are incredbily grateful.
– Jeurgen Dold, Global CEO Optimist.

Mekonomen Group
Inhouse är vår strategiska partner inom ramen för organisationsutveckling. De har hjälpt oss att skapa en ännu effektivare och dynamisk marknadsavdelning som går i linje med beställarnas behov runt om i organisationen. Inhouse har även hjälpt till vid rekrytering och bemanning av marknadskompetens. Oavsett hjälp har Inhouse visat sig vara en professionell partner med gedigen erfarenhet av både managementfrågor och ett stort nätverk av duktiga kandidater. Vi är nöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera Inhouse som företag.
– Hanna Ekstrand, Chief Marketing Officer.

EuroMaint
Vi har under åtta års tid anlitat Inhouse för såväl organisationsutveckling, omställning, rekrytering- och bemanningsuppdrag. Signifikativt för Inhouse är att de alltid, med ett högt engagemang, tar ett stort ansvar för att vi som kund uppnår önskad effekt med de initiativ som vi samverkar kring. Oavsett behov och leveransform har Inhouse visat sig vara en strategisk partner med gedigen erfarenhet av alla delar inom People management. Jag är mycket nöjd med samarbetet och kan varmt rekommendera Inhouse.
– Lena Gellerhed, HR Direktör.

Stockholmsmässan
Stockholmsmässan har under flera år haft ett nära samarbete med Inhouse i frågor som berör omorganisation, organisationsutveckling samt med tillsättning av personal. Arbetet har framför allt inneburit ett tajt samarbete med vår marknads- och inhouseavdelning. Inhouse är kundorienterade och affärsnära, vilket gör att det blir smidiga processer med korta startsträckor.
– Therese Wåglund, Graphic Service Manager.

Vi erbjuder

 • Nulägesanalyser
 • Stöttning i den digitala transformationen
 • Effektiva arbetsprocesser
 • Tillväxtstrategier
hakan

Vill du veta mer?

Inhouse skapar lösningar för att öka effektivitet och lönsamhet. Vi kan hjälpa dig att jobba lite smartare. Kontakta Håkan Bodman på:

Håkan Bodman
+46 708 12 89 09
hakan.bodman@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

 • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.