TA FÖRSTA STEGET I KARRIÄREN.
VI HJÄLPER DIG. 

Inhouse / Talents by Inhouse
Business people working

Talents by Inhouse

Vi är en del av Inhouse där vi rekryterar och hyr ut talanger som befinner sig i början av sin nya karriär. Vi hittar personer som har driv, vilja och rätt inställning som matchar attraktiva roller inom:

  • Inköp
  • Teknik
  • Hållbarhet
  • Administration/Back office
  • Office management
  • Kundservice
  • Ekonomi

Vårt syfte är att sammanföra nästa generations medarbetare med arbetsgivare, genom att erbjuda attraktiva och utvecklande jobb.

 

Juniora-assistenter

Rekrytering

Är det dags att växa teamet? Eller kanske ersätta en kollega som gått vidare? Vi sköter processen så ni kan fokusera på er verksamhet. Vi har både ett gediget nätverk och vi syns på de platser som er nästa talang befinner sig på. Genom vår One teamrekryteringsprocess kommer ni både uppleva snabbhet men framförallt det viktigaste, kvalité!

Vill ni vara extra trygga eller flexibla så kan ni alltid hyra in personen först för att sedan rekrytera över när det passar.

Webbredaktor

Konsultlösningar

Vi hyr ut talanger som befinner sig i början av karriären. Genom att hyra in en resurs så kan ni snabbt täcka upp en arbetstopp, en föräldraledighet eller annan vakans. Eller varför inte hyra in resurser till ert framtida projekt? Oavsett så har ni alltid möjligheten till att förlänga eller anställa våra konsulter så länge det passar dem.

Rasmus-goj_kontaktbild

Kontakta gärna mig!

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer!

Rasmus Goj
Affärsområdeschef
+46 706 87 03 24
rasmus.goj@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

LEDIGA JOBB & UPPDRAG

Receptionist till vår backup-pool

Konferensvärdinna till spännande bolag på Kungsholmen

Artiklar om affärsområde Talents by Inhouse

EA_2022
2022-11-23

Vinnarintervju med Executive Assistant 2022

Monica Ohlsson vann årets Executive Assistant of the Year. Här kan du läsa vinnarintervjun med henne.
Rasmus-artikel
2022-11-21

Inhouse välkomnar ny affärsområdeschef och skapar ett nytt affärsområde

Säg hej till Rasmus Goj som kommer att driva Talents by Inhouse, vårt affärsområde som rekryterar och hyr ut talanger som befinner sig i början av sin nya karriär.
VV_2020
2022-11-15

Nominera till Executive Assistant Awards 2023

Nu är det dags att lyfta fram Sveriges bästa assistenter på ledningsnivå. Läs mer om eventet och nomineringen här.
Johan-artikelbild_2
2022-10-12

Team Business Services växer

Under hösten har vi rekryterat en ny grym kollega till affärsområde Business Services. Vi är otroligt glada att få välkomna Johan Lindemalm Karlsson till oss.
Marie-artikel
2022-09-16

Trendspaning för Executive Assistants

Missa inte ett spännande frukostforum för Executive Assistants den 26 september. Vår kollega Marie Åkesson kommer att delta och föreläsa under eventet.
Executive-assistant_podden
2022-03-31

Executive Assistant-podden

Årets Executive Assistant Awards börjar närma sig och vår egna Kajsa Tamsen sitter med i juryn. Lyssna på Executive Assistant-podden och hur jurymedlemmarna diskuterar vikten av rollen som assistent.
arskronika
2021-12-31

Årskrönika 2021

2021 börjar lida mot sitt slut och vi blickar tillbaka över det gångna året, och wow vilket år! Vi har återhämtat oss efter pandemins effekter, inlett spännande satsningar och välkomnat flera nya kollegor. 
star_shape_gold_glow_sparks
2021-11-30

Nu kan du nominera till Executive Assistant Awards 2022

Nu är nomineringen till årets upplaga av Executive Assistant Awards 2022 igång - där Sveriges bästa assistenter på ledningsnivå lyfts fram.
Jul
2021-11-17

Behöver ditt företag extra personal under julledigheten?

Det är hög tid att börja tänka på bemanning av din servicefunktion under jul- och nyårshelgerna. Inhouse Backup-pool erbjuder duktiga och professionella medarbetare som kan rycka in när ordinarie personal är lediga.
Workshop
2021-11-01

Så här genomför du en framgångsrik workshop – 10 effektiva steg

Utan en ordentlig struktur riskerar en workshop att bli ett möte med lite gula lappar, där syftet och målet var oklart och där resultatet är otydligt eller glöms bort.
Executive Assistant podcast
2021-10-19

Podcasten som lyfter yrkesrollen Executive Assistant

Tillsammans med oss på Inhouse, IMA, Online Voices och Nordic Choice Hotels producerar Företagsuniversitetet podcasten som lyfter Executive Assistant yrket. I podden träffar vi Executive Assistants som i samtal om yrkesrollen delger sina erfarenheter, spaningar och inspiration.
Executive Assistants nätverk
2021-10-11

Ny nätverksomgång för Executive Assistants

Att vara leveranssäker, hålla sig uppdaterad om bolaget och omvärlden samt kompetensutveckla sig är fokusområden för att utvecklas i Executive Assistant rollen, menar vår kollega Marie. I november startar hon upp en ny nätverksomgång för Executive Assistants.
Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing
2021-09-22

Inhouse startar Sveriges första konsultbolag inom Recruitment Marketing

Spännande nyheter! Nu har Inhouse utökat sitt kunderbjudande i ett specialiserat dotterbolag - Attract. Det nystartade bolaget Attract fokuserar på att erbjuda företag experthjälp inom Recruitment Marketing.
ej3
2021-08-24

Vinnarintervju med Executive Assistant 2021

Under Executive Assistant Awards koras Executive Assistant of the Year och 2021 års vinnare är Eva Jalex på CGI. Eva har arbetat som assistent i närmare 25 år och här kan du läsa vår vinnarintervju.
GFKT1522-Redigera_Artikel
2021-07-06

Förbered höstens jobbsökande redan nu och ligg steget före

Om du funderar på att byta jobb efter sommaren är det perfekt att börja planera för det redan nu. Då ligger du steget före och är redo när hösten kommer.
GFKT9644-Redigera artikel-web
2021-06-09

Inhouse utvecklar EA-nätverk med ny specialistkompetens

Vi säger varmt välkommen till vår nya kollega Marie Åkesson som börjar på Inhouse för att vidareutveckla vårt nätverk för Executive Assistans. Parallellt med det arbetar Marie själv som Executive Assistant åt Systembolagets VD, sedan 12 år tillbaka.
Lästa artiklar
2021-06-02

Webinarium 15 juni: Pandemins effekter och vad säger arbetsrätten? 

Välkommen in till ett informativt webinarium där vi blickar framåt och diskuterar hur pandemins effekter kan komma ha betydelse för framtida lagstiftning och vad som gäller rent arbetsrättsligt.
olivia-t
2021-05-10

”Backup-poolen är en perfekt plats för dig som söker erfarenhet”

Här berättar vår konsult Olivia hur ett arbete i backup-pool blev en bra inkörsport in i yrkeslivet och vilka erfarenheter hon har samlat på sig längs vägen.
eaa-2021
2021-04-22

Stort grattis till årets Executive Assistant Award 2021

Grattis till Eva Jalex på CGI som är vinnare av Executive Assistant Award 2021! Eva hyllades vid en digital ceremoni tillsammans med övriga finalister och juryn, där Inhouse sitter med.
arbetsintervju
2021-04-14

Gör succé på arbetsintervjun – våra 5 bästa tips

Dags för arbetsintervju? Grattis! Intervjun är arbetsgivarens sätt att se om du passar för jobbet. Och ditt sätt att se om jobbet passar dig. Här delar vi med oss av 5 tips hur du lyckas på jobbintervjun och ökar chansen att få drömjobbet.
agare-inhouse-the-story
2021-03-05

Inhouse: The Story

Här kan du läsa om hur vi startade, när det höll på att gå åt skogen, våra milstolpar och vad vi tror är anledningen till vår framgångssaga.
johanna-dahlgren
2021-03-04

Webinarium 13 april: Lärande och reflektion med After Action Review

Välkommen till ett webinarium med fokus på lärande och reflektion! På det här webinariet kommer vi att gå igenom metoden After Action Review, som ökar ditt teams effektivitet.
publikhav
2021-01-27

Nu kan du nominera till Executive Assistant Awards 2021

Nu är nomineringen till årets upplaga av Executive Assistant Awards 2021 igång - där Sveriges bästa assistenter på ledningsnivå lyfts fram.
2021
2021-01-04

Så här sätter du mål för ditt jobbår- 5 viktiga steg

Nytt år och nya möjligheter, så låt oss blicka framåt. Hur bra är du på att sätta upp mål kopplade till ditt yrke? Läs våra fem steg om hur du kan sätta upp mål och få en nystart.
lasta-artiklar
2021-01-04

Här är de 5 mest lästa artiklarna under 2020

Under 2020 publicerade vi många artiklar med insikter, råd och inspiration. Här är de fem mest välbesökta artiklarna under året som gått. Kanske har du missat något guldkorn?
julkort-2020-med-enbart-halsning
2020-12-21

Inhouse önskar er en god jul och ett gott nytt år

Stort tack till alla fina samarbeten under året. Nu ser vi framemot ljusare tider.  Ta hand om er och på återseende.
christmas-2887333_1280
2020-12-15

Styr upp din arbetstid inför julledigheten- 5 snabba tips

Hur du organiserar ditt arbete spelar stor roll för hur mycket du får gjort i decemberstressen. Här får du tips om hur du kan strukturera upp din tid.
candle
2020-11-23

Bemanna din servicefunktion under jul- och nyårshelgerna

Det är hög tid att börja tänka på bemanning av din servicefunktion under jul- och nyårshelgerna. Inhouse Backup-pool erbjuder duktiga och professionella medarbetare som kan rycka in när ordinarie personal är lediga.
digital-kommunikation
2020-10-26

Vikten av engagemang i digitala möten och 5 konkreta tips

För många blev 2020 året då distansarbete slog igenom på allvar, men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet? I oktober hade vi ett uppskattat webinar på temat ”Digital kommunikation och konflikthantering” och här delar vi med oss av några spaningar...
jessica-grip-762×341-1
2020-09-21

”Receptionen är organisationens ansikte utåt”

Vår kollega Jessica är ansvarig för Inhouse entreprenadverksamhet, och är precis tillbaka efter en föräldraledighet. Det är minst sagt en ny marknad hon kommer tillbaka till, och här delar hon med sig av sina spaningar kring servicerollen.