Inhouse / Om oss / Referenskunder

Våra referenskunder

SGDS Logga med Dahl o Optimera (002)

"Vi kontaktade Inhouse i samband med en stor förändring där bland annat HR gör en stor omställning i sitt arbetssätt. Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team, som genom sin sammansättning kommer att bidra till vårt nya, verksamhetsnära sätt att arbeta. Jag rekommenderar Inhouse HR till alla som vill ha en samarbetspartner som är personlig och engagerad och där du som kund kan känna dig väl omhändertagen genom hela processen."

- Ina Zetterberg, HR Team Lead SGDS Gruppen AB

Handelsbanken

"Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar. Jag har även anlitat Håkan Bodman för flera olika uppdrag på vår inhousebyrå, bl.a. med coaching och feedbackövningar som gett fina resultat. Alla på Inhouse som jag har haft kontakt med är lyhörda, kunniga och håller alltid en hög kvalitet genom hela rekryteringsprocessen, så jag kommer fortsätta att varmt rekommendera Inhouse till mina kontakter."

- Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

mig-logo

"Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset! Inhouse Väst tog tag i hela uppdraget med stor professionalism och jag har nog aldrig upplevt en så engagerad grupp människor."

- Janne Björge, Ordförande

Logotyp

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef! Så proffsigt, lyhört, smidigt och enkelt."

- Caroline Andermatt, VD

Adverty

"Vi har haft en jättebra dialog med Inhouse under hela processen när vi skulle anställa vår CFO. Inhouse är alltid professionella, trevliga och har haft en stor förståelse för vårt bolag och vårt behov."

- Niklas Bakos, grundare och strategichef

ahlsell logo

"Nu är vi uppe i sjunde rekryteringen där vi tar hjälp av Inhouse inom loppet av ett år med att förstärka vår Marknadsavdelning. Samarbetet ser vi som långsiktigt och har fungerat mycket bra. Hela rekryteringsprocessen är alltid så proffsigt hanterat av Inhouse med bra återkoppling under resans gång. Kan varmt rekommendera Inhouse för roller till Marknadsavdelningen."

- Ann-Sofie Höman, HRBP

Dustin_Logo

"Inhouse is an absolute joy to work with. They help you navigate the difficult recruiting jungle and manage to match you, your company and candidates with an highly accurate precision. I couldn’t be more satisfied. I wish to work with no one else in my future talent searches."

- Linda Stenström, Creative Director

Saniflo loggo

"I vår process att finna en Digital Marketing Specialist valde vi att engagera Inhouse. Deras förhållningssätt skiljer sig från många andras, och bygger på att förstå kundens verksamhet på djupet, och därmed de utmaningar och möjligheter som måste adresseras. Med ingående kännedom om marknaden lyckades Inhouse presentera ett kvalificerat urval av kandidater som sedan resulterade i ny kollega. Vi är glada och tacksamma för detta givande samarbete och professionella bemötande , och kan varmt rekommendera Inhouse."

- Stefan Jakab, COO Sverige & Norge

SHL Group logotype

"It´s always a pleasure working with Inhouse! Over the years they supported us with several recruitment processes within Business Development, Finance and HR. They build professional relationships to their customers and they understand the needs both short and long term. It is important for us as a company to ensure a great candidate experience even when we use an external recruiter, so I always ask the candidates how they experienced the process. I have only received positive feedback from them as well. We are very confident that all the processes Inhouse handle for us are taken care of in a very satisfying way, and I want to give them my warmest recommendations."

- Anna Högosta, Director Human Resources

sgdigitalstor

"Vårt samarbete med Inhouse har rört både bemanning av reception och outplacementprogram för medarbetare som lämnat oss. Båda delarna har lösts på absolut bästa sätt och med stort kunnande och engagemang genom hela processen. Resultatet var över förväntan och både vi och våra berörda medarbetare är mycket nöjda. Jag använder mig av Inhouse då jag sedan tidigare vet att dom med hög kvalitet och professionalism löser våra problem med rekrytering, bemanning och andra HR-tjänster."

- Jan Sundberg, HR-chef

Marcus_Jonsson_kontaktbild

Kontakta gärna mig!

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer!

Marcus Jönsson
Vd
+46 8 52 22 33 10
marcus.jonsson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.