Inhouse / Om oss / Referenskunder

Våra referenskunder

vasakronan

"Vi behövde stärka vår organisation med en controller till en nyckelfunktion. Med Inhouse som rekryteringspartner fick vi en inte bara en leverantör som kunde presentera starka kandidater utan en samarbetspartner som kunde utmana oss för att nå bästa möjliga utfall av vår investering. Rekryteringskonsulterna från Inhouse visade prov på professionalism, tempo och hög kvalitet. Jag vill varmt rekommendera Inhouse som rekryteringspartner."

- Ylva Forslund – HR Partner Vasakronan

Birgitta_Holmin

”Vi kontaktade Inhouse när vi behövde förstärka byrån med rekrytering av nyckelkompetenser. Inhouse konsulter är enormt proffsiga och lyhörda! De förstod våra rekryteringsbehov och var konsultativt rådgivande samt utmanade oss genom hela processen. Engagemang och närvaro tillsammans med en kvalitativ och professionell hantering – det får man med Inhouse som rekryteringspartner! Jag ger mina varmaste rekommendationer."

- Birgitta Holmin, HR-chef Wistrand Advokatbyrå

AON logga

”Det har varit ett nöje att arbeta med Inhouse! De senaste åren har de stöttat oss med flera rekryteringsprocesser inom HR och Marknad. Inhouse bygger nära relationer till sina kunder, där de förstår behoven både på kort och lång sikt. Det är viktigt för oss som företag att säkerställa en bra kandidatupplevelse, och det får vi verkligen med Inhouse som partner. Jag rekommenderar Inhouse till alla som vill ha en proffsig och engagerad samarbetspartner där man både som kund och kandidat känner sig väl omhändertagen genom hela processen."

- Ina Lindström, HR-chef, Aon

The glass wall with a inscription Bank

”Jag kan starkt rekommendera Inhouse som en pålitlig och kompetent leverantör av konsulttjänster. Vi anlitade dem i samband med uppstarten av ett nytt projekt och jag var imponerad över deras förmåga att matcha kompetenser hos konsulten med de krav som vi ställt. Det var uppenbart att Inhouse tog sig tid för att göra matchningen och inte bara skickade över profiler på personer som fanns tillgängliga. Det uppskattade vi mycket.

Den konsult som Inhouse föreslog har överträffat våra förväntningar och hon har varit en stor tillgång i vårt projekt. Under uppdraget har vi haft en bra dialog med Inhouse och regelbundet stämt av förväntningar. De mindre utmaningar som har inträffat har hanterats professionellt och de har snabbt svarat upp på de frågor som vi haft. Jag är mycket nöjd med Inhouse som leverantör och jag kan varmt rekommendera dem.”

- Carl Berglund, Projektledare, Storbank

arbio referens

"Vi anlitade Inhouse för att rekrytera en ekonomichef med branschkunskap och intresse för att utveckla ekonomiavdelningen. Inhouse svarade upp mot våra önskemål på ett utomordentligt proffsigt och tillmötesgående sätt. Processen var mycket smidig och den goda dialogen mellan oss å ena sidan och Inhouse å andra sidan bidrog starkt till en mycket lyckad rekrytering. Vi kunde inte vara mer nöjda."

- Anna, Nilsson, Chef för verksamhetsstöd, Arbio

SGDS Logga med Dahl o Optimera (002)

"Vi kontaktade Inhouse i samband med en stor förändring där bland annat HR gör en stor omställning i sitt arbetssätt. Tack vare Inhouse specialistkompetens och stora nätverk inom HR, kunde vi tillsammans bygga och rekrytera in ett helt nytt HR-team, som genom sin sammansättning kommer att bidra till vårt nya, verksamhetsnära sätt att arbeta. Jag rekommenderar Inhouse HR till alla som vill ha en samarbetspartner som är personlig och engagerad och där du som kund kan känna dig väl omhändertagen genom hela processen."

- Ina Zetterberg, HR Team Lead, SGDS Gruppen AB

Handelsbanken

"Jag har i flera år vänt mig till Inhouse för att få hjälp med att hitta de bästa konsulterna inom vårt verksamhetsområde, men även för rekryteringar. Jag har även anlitat Håkan Bodman för flera olika uppdrag på vår inhousebyrå, bl.a. med coaching och feedbackövningar som gett fina resultat. Alla på Inhouse som jag har haft kontakt med är lyhörda, kunniga och håller alltid en hög kvalitet genom hela rekryteringsprocessen, så jag kommer fortsätta att varmt rekommendera Inhouse till mina kontakter."

- Helena Sylvander Chef Kommunikation Svenska Kundansvarsenheter

mig-logo

"Inhouse sitter med både nätverket, relationerna, förståelsen och intresset! Inhouse Väst tog tag i hela uppdraget med stor professionalism och jag har nog aldrig upplevt en så engagerad grupp människor."

- Janne Björge, Ordförande

Logotyp

"Inhouse har gjort ett fantastiskt jobb i rekryteringen av vår HR-chef! Så proffsigt, lyhört, smidigt och enkelt."

- Caroline Andermatt, VD, Myrorna

Adverty

"Vi har haft en jättebra dialog med Inhouse under hela processen när vi skulle anställa vår CFO. Inhouse är alltid professionella, trevliga och har haft en stor förståelse för vårt bolag och vårt behov."

- Niklas Bakos, grundare och strategichef, Adverty

Marcus_Jonsson_kontaktbild

Kontakta gärna mig!

Hör gärna av dig till mig så berättar jag mer!

Marcus Jönsson
Vd
+46 8 52 22 33 10
marcus.jonsson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.