Våra senaste artiklar

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

25 april, 2019

Inhouse- The Story

Här kan du läsa om hur vi startade, när det höll på att gå åt skogen, våra milstolpar och vad vi tror är anledningen till vår MästarGasell utnämning.

Läs mer »
22 april, 2019

Inhouse är utnämnd till Di MästarGasell

Vi är otroligt stolta att meddela att Inhouse har blivit utsedda till MästarGasell! För att få denna fina utmärkelse så måste man ha blivit Gasellföretag tre gånger under de 20 år som Dagens industri har utsett Sveriges ledande tillväxtföretag.

Läs mer »
3 april, 2019

Checklista för en framgångsrik förändring i din organisation

Många förändringar genomförs utan att den får önskad effekt. Kanske möter den motstånd, det som låter bra när ledningen presenterar en förändring kan bli omtolkat under resans gång. En del företag underskattar även hur förändringen påverkar medarbetarna och då är risken stor att man missar sitt mål. Vi har lång erfarenhet av förändringsledning och här kommer vår checklista med 10 snabba kom-ihåg punkter.

Läs mer »
26 mars, 2019

Seminarium 23 maj: Karriärrådgivning och omställning

Frukostseminariet kommer ge er vägledning och rådgivning om hur ni kan skapa de bästa förutsättningarna för ett bra avslut genom att skapa trygghet i organisationen, hjälpa medarbetare till nya utmaningar samt skapa viktiga ambassadörer för verksamheten.

Läs mer »
18 mars, 2019

Varmt välkommen till Inhouse Inspiration Day 2019

Den 16 maj anordnar vi för fjärde året i rad vår årliga inspirationsdag för landets alla inhousechefer. Under denna dag kommer du att inspireras av intressanta talare och även få möjlighet att diskutera relevanta och intressanta ämnen med andra inhousechefer.

Läs mer »
20 februari, 2019

Inhouse i Resumés nätverk

Inhouse anordnar nätverk för bland andra HR-Business Partners, Executive Assistants och inhousebyråchefer. Vi deltar även i andra nätverk och denna gång är det vår kollega Hedvig som deltar i Resumés nätverk för kommunikationschefer och är Månadens nätverksmedlem.

Läs mer »
1 2 3 28

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »