Våra senaste artiklar

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

29 september, 2020

Webinarium 21 oktober: Digital kommunikation och konflikthantering

Många av oss har ställt om oss till ett arbetsliv på distans, och som är mer digitalt än fysiskt. Men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet, och hur hanterar vi de konflikter som uppstår? Varmt välkomna till ett seminarium som vänder sig till dig som vill bli bättre på att facilitera digitala möten.

Läs mer »
23 september, 2020

Premiär för Inhouse HR-nätverk 2020/2021

Våren 2020 har vi lärt oss att arbeta på nya sätt. När pandemin bröt ut införde många företag distansarbete som standard för de flesta medarbetare. Nu pratar alla om det nya normala och om vad man ska ta med sig in i framtiden. Men HUR? Det var temaämnet på Inhouse första Operativa HR-nätverk för säsongen.

Läs mer »
21 september, 2020

”Receptionen är organisationens ansikte utåt”

Vår kollega Jessica är ansvarig för Inhouse entreprenadverksamhet, och är precis tillbaka efter en föräldraledighet. Det är minst sagt en ny marknad hon kommer tillbaka till, och här delar hon med sig av sina spaningar kring servicerollen.

Läs mer »
8 september, 2020

Sätt mål för din jobbhöst- 5 viktiga steg

Hur bra är du på att sätta mål för din egen karriär? Hösten är en perfekt tid för en nystart – personer som presterar bra över tid har ofta en tydlig målbild för sin egna yrkesbana. Här delar vi med oss av fem viktiga steg.

Läs mer »
1 juni, 2020

Ett lyckat konsultuppdrag ledde till anställning som marknadschef

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag och Inhouse har haft förmånen att hjälpa AMF Fastigheter med flera tillsättningar de senaste åren. I den här artikeln har vi fått en pratstund med Anna, som började på AMF Fastigheter som konsult, och med vår kollega Cecilia som var ansvarig för uppdragsprocessen.

Läs mer »
19 maj, 2020

Så här lyckas företag utveckla sin inhousebyrå

Vi var tidigt ute i Sverige med att se och följa den explosiva utvecklingen av inhousebyråer och detta ledde till att vi idag arbetar dagligen med deras behov av att genomlysa och utveckla verksamheten samt hjälper dem med rekryteringar och inhyrningar. Håkan, Managementkonsult här på Inhouse, är specialist på att utveckla och effektivisera inhousebyråer.

Läs mer »
11 maj, 2020

Nytt avsnitt av Inhouse Talks på Resume.se

I andra avsnittet av webb-tv-serien ”Inhouse Talks” intervjuar vår kollega Emily H&M:s globala inhousebyråchef Cecilia Steenberg Forsberg och Linda Stenström – Head of inhouse concept & design på Dustin. Missa inte ”Så lyckas du med resan från produktionsenhet till kreativ inhousebyrå”

Läs mer »
5 maj, 2020

Så vet du om din nya arbetsplats är rätt

Har du fått ett erbjudande om nytt jobb? Det är lätt hänt i en rekryteringsprocess att fokus ligger på att övertyga arbetsgivaren om att du passar för tjänsten, men det är inte en långsiktig lösning. Du behöver säkerställa att jobbet är rätt för just dig. Men hur vet man att det nya jobbet är rätt innan man har fått det? Här kommer fem råd på vägen.

Läs mer »
23 april, 2020

Ett uppdrag, en konsult och ett spännande företag!

Inhouse har samarbetat med Danske Bank i flera år och ett av uppdragen vi har hjälpt dem med är en konsultlösning till deras marknadsavdelning. I den här artikeln pratar vi med vår uppdragsgivare, Anna -Head of Marketing & Communications – på Danske Bank i Sverige, och med konsulten själv, Anton.

Läs mer »
1 2 3 33