Våra senaste artiklar

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

16 augusti, 2019

Sveriges bästa inhouseavdelningar tävlar i Inhousetävlingen 2019

Inhousetävlingen är Sveriges första, och enda reklamtävling, som vänder sig till Sveriges marknads- och inhouseavdelningar som producerar reklam internt. Här kan du läsa om hur juryarbetet till Inhousetävlingen går till, vad som är så speciellt med att arbeta på en inhousebyrå och varför man ska tävla i reklam.

Läs mer »
5 augusti, 2019

Så får du tillbaka fokus efter semestern

Många av oss har varit på sommarledighet och nu när det är dags att komma tillbaka till vardagen kan det vara svårt att få igång jobbmotivationen. Här följer 5 bra tips på hur du får tillbaka fokus efter sommarledigheten.

Läs mer »
6 juli, 2019

Så här förbereder du höstens jobbsökande redan nu

Om du funderar på att byta jobb efter sommaren är det perfekt att börja planera för det redan nu. Då ligger du steget före i augusti och är redo när hösten kommer. Här har vi samlat några av våra populäraste artiklar som hjälper dig under hela vägen, från dina första funderingar till själva jobbintervjun.

Läs mer »
26 juni, 2019

Så tar du en digital detox- 5 smarta och effektiva tips

Hur ofta är du inne på din mejl eller på LinkedIn samtidigt som du är sitter i möte? Fler och fler pratar om värdet av att minska den digitala stressen och ta en digital detox. Det kan ta upp till tre veckor innan du börjar se tydliga resultat med från en ny vana, så varför inte ta sommarsemestern till hjälp med att ge det ett försök?

Läs mer »
10 juni, 2019

Så här förbereder du dig inför jobbintervjun

Att förbereda sig väl inför en arbetsintervju borde vara en självklarhet, för det visar sig ganska snabbt om kandidaten inte har förberett sig och läst på i förväg. Så hur ska du gå tillväga för att vara så redo det bara går? I den här artikeln kan du läsa vad du kan göra innan själva arbetsintervjun.

Läs mer »
5 juni, 2019

Inhouse medverkar i tidningen Chef om onboarding

Vi medverkar i tidningen Chef om ett ämne som ligger oss varmt om hjärtat; vikten av att skapa en positiv upplevelse under hela onboardingen – från första intervjun till signerat kontrakt, följt av tiden innan start och vidare under de inledande månaderna väl på plats.

Läs mer »
16 maj, 2019

Succé på årets Inhouse Inspiration Day

Den 16 maj gick vår årliga inspirationsdag Inhouse Inspiration Day av stapeln. För fjärde året i rad samlas landets inhousechefer under en heldag för att lyssna till spännande talare och byta erfarenheter i nätverksgrupper.

Läs mer »
8 maj, 2019

Ska du säga upp dig? Så här lämnar du företaget med stil

Det finns mängder av anledningar till att säga upp sig. Det kan bero på att du fått ett bättre erbjudande någon annanstans, att du inte trivs eller att du har bestämt dig för att börja studera, men ibland blir människor så insvepta i sina nya planer att de glömmer bort vikten av ett snyggt avslut.

Läs mer »
1 2 3 29

Gör succé på arbetsintervjun

10 frågor du bör ställa under medarbetar-samtalet!

Medarbetarsamtalet är det perfekta tillfället att stämma av hur dina medarbetare mår och presterar – följ våra tips!

Ladda hem guide »