Våra senaste artiklar

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

1 juni, 2020

Ett lyckat konsultuppdrag ledde till anställning som marknadschef

AMF Fastigheter är ett av Sveriges största fastighetsbolag och Inhouse har haft förmånen att hjälpa AMF Fastigheter med flera tillsättningar de senaste åren. I den här artikeln har vi fått en pratstund med Anna, som började på AMF Fastigheter som konsult, och med vår kollega Cecilia som var ansvarig för uppdragsprocessen.

Läs mer »
19 maj, 2020

Så här lyckas företag utveckla sin inhousebyrå

Vi var tidigt ute i Sverige med att se och följa den explosiva utvecklingen av inhousebyråer och detta ledde till att vi idag arbetar dagligen med deras behov av att genomlysa och utveckla verksamheten samt hjälper dem med rekryteringar och inhyrningar. Håkan, Managementkonsult här på Inhouse, är specialist på att utveckla och effektivisera inhousebyråer.

Läs mer »
11 maj, 2020

Nytt avsnitt av Inhouse Talks på Resume.se

I andra avsnittet av webb-tv-serien ”Inhouse Talks” intervjuar vår kollega Emily H&M:s globala inhousebyråchef Cecilia Steenberg Forsberg och Linda Stenström – Head of inhouse concept & design på Dustin. Missa inte ”Så lyckas du med resan från produktionsenhet till kreativ inhousebyrå”

Läs mer »
5 maj, 2020

Så vet du om din nya arbetsplats är rätt

Har du fått ett erbjudande om nytt jobb? Det är lätt hänt i en rekryteringsprocess att fokus ligger på att övertyga arbetsgivaren om att du passar för tjänsten, men det är inte en långsiktig lösning. Du behöver säkerställa att jobbet är rätt för just dig. Men hur vet man att det nya jobbet är rätt innan man har fått det? Här kommer fem råd på vägen.

Läs mer »
23 april, 2020

Ett uppdrag, en konsult och ett spännande företag!

Inhouse har samarbetat med Danske Bank i flera år och ett av uppdragen vi har hjälpt dem med är en konsultlösning till deras marknadsavdelning. I den här artikeln pratar vi med vår uppdragsgivare, Anna -Head of Marketing & Communications – på Danske Bank i Sverige, och med konsulten själv, Anton.

Läs mer »
25 mars, 2020

Summering av Vidgade Vyer 2020

Vidgade Vyer är årets forum för dig som är assistent eller administratör. Inhouse har varit samarbetspartner till konferensen sedan 2011 och i år stod vår kollega Eva på scenen och pratade om ämnet ”The Perfect Match”.

Läs mer »
1 2 3 33