Våra senaste artiklar

Här hittar du nyheter från oss på Inhouse och från de branscher som vi verkar inom.

Hittar du inte det du söker efter?

 Kontakta oss via e-post

8 december, 2020

Nudging- 10 inspirerande exempel

Nudging är, enkelt förklarat, en mental knuff i en riktning som gör att en person väljer ett alternativ framför ett annat. Här delar vi med oss av 10 goda exempel som vi har fångat upp.

Läs mer »
26 oktober, 2020

Vikten av engagemang i digitala möten och 5 konkreta tips

För många blev 2020 året då distansarbete slog igenom på allvar, men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet? I oktober hade vi ett uppskattat webinar på temat ”Digital kommunikation och konflikthantering” och här delar vi med oss av några spaningar och konkreta tips.

Läs mer »
23 september, 2020

Premiär för Inhouse HR-nätverk 2020/2021

Våren 2020 har vi lärt oss att arbeta på nya sätt. När pandemin bröt ut införde många företag distansarbete som standard för de flesta medarbetare. Nu pratar alla om det nya normala och om vad man ska ta med sig in i framtiden. Men HUR? Det var temaämnet på Inhouse första Operativa HR-nätverk för säsongen.

Läs mer »
21 september, 2020

”Receptionen är organisationens ansikte utåt”

Vår kollega Jessica är ansvarig för Inhouse entreprenadverksamhet, och är precis tillbaka efter en föräldraledighet. Det är minst sagt en ny marknad hon kommer tillbaka till, och här delar hon med sig av sina spaningar kring servicerollen.

Läs mer »
8 september, 2020

Sätt mål för din jobbhöst- 5 viktiga steg

Hur bra är du på att sätta mål för din egen karriär? Hösten är en perfekt tid för en nystart – personer som presterar bra över tid har ofta en tydlig målbild för sin egna yrkesbana. Här delar vi med oss av fem viktiga steg.

Läs mer »
7 september, 2020

Webinarium 21 oktober: Digital kommunikation och konflikthantering

Många av oss har ställt om oss till ett arbetsliv på distans, och som är mer digitalt än fysiskt. Men hur går det egentligen med vår kommunikation i det virtuella rummet, och hur hanterar vi de konflikter som uppstår? Varmt välkomna till ett seminarium som vänder sig till dig som vill bli bättre på att facilitera digitala möten.

Läs mer »
1 2 3 34