Om oss

Om oss

Inhouse är ett konsultföretag inom organisationsutveckling, rekrytering och bemanning. Vi riktar oss mot branscher inom kommunikation, ekonomi, business services och HR. Vi som arbetar på Inhouse har också varit verksamma i dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

I all vår verksamhet utgår vi från People Management – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. Läs mer 

Varför Inhouse?

Dagens arbetsmarknad ställer hårda krav. Det har nog aldrig varit så svårt att vara chef, eller medarbetare, som idag – som chef måste du kunna planera, effektivisera och hantera en ständig förändring samtidigt som kraven på prestation ökar på varje enskild medarbetare.

Att arbeta på Inhouse

Här berättar vi om hur det är att jobba på Inhouse. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats där du som medarbetare får en tydlig plan under din tid här, för både kompetens- och personlig utveckling. På Inhouse vill vi att du ska växa och stanna kvar. 

Media &
Press

Här hittar du de senaste nyheterna från oss på Inhouse samt nedladdningsbara loggor och dokument. Missa inte heller genvägar till Facebook och Linkedin där vi delar med oss av kunskap samt lägger vi ut spännande inspiration om vår bransch.

Gör succé på arbetsintervjun

Så matchar du kandidat med företagskultur!

Har du problem med personal som slutar med kort varsel? Så avgör du vilken kandidat som passar bäst för just ditt företag.

Ladda hem guide »