Att arbeta på Inhouse

Att arbeta på Inhouse

Att arbeta på Inhouse

Som medarbetare hos Inhouse kliver du rakt in i ett redan framgångsrikt och välmående företag. Vi har idag cirka 40 anställda i Stockholm, Göteborg och Berlin samt över 300 konsulter i uthyrningsuppdrag. Här trivs du som har en engagerad och initiativrik personlighet samt en hög affärsförståelse. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där vi har roligt tillsammans och du ges stor frihet och ansvar där ingen dag är den andra lik.

Att arbeta som konsult hos Inhouse
Vill du veta hur det är att arbeta som konsult hos oss kan du läsa mer här.

Inhouse Academy

Vi tycker att det är viktigt att våra medarbetare har rätt förutsättningar för kompetensutveckling så att de kan utvecklas och prestera på toppen av deras kapacitet. Ett sätt är att ge våra medarbetare möjlighet att vidareutveckla sig genom olika former av utbildningar och kompetenshöjande aktiviteter. Vi på Inhouse startade därför under 2017 upp Inhouse Academy, en intern utbildningsplattform, som har visat mycket goda resultat och är väldigt uppskattat hos våra medarbetare. Det har vi bland annat sett i våra senaste medarbetarundersökningar.

Vi tycker att en bra modell är att dela in anställningen i olika faser där du som medarbetare får utveckla din specialistkompetens allteftersom anställningen löper på. De första faserna handlar om ”onboarding” och om att ta in relevant kunskap under din första tid som nyanställd och den sista fasen om att sprida din spetskompetens vidare till kollegorna. Däremellan får du ta del av utbildningar som stärker dig i din specialistroll.

Vi vill vara en attraktiv arbetsplats där du som medarbetare får en tydlig plan under din tid här, för både kompetens- och personlig utveckling. På Inhouse vill vi att du ska växa och stanna kvar.

Vi som arbetar på Inhouse

Här kan du läsa mer om några av oss som arbetar på Inhouse

Här hittar du kontaktinformation till alla våra medarbetare

Våra kontor

Vi menar att vi sitter i ett av Stockholms finaste kontor, i moderna och ljusa lokaler vid Humlegårdsparken i centrala Stockholm. I Göteborg sitter vi mitt på pulserande Kungsportsavenyn.

Vi erbjuder

  • Utveckling av din specialistkompetens
  • En arbetsplats där vi har väldigt roligt
  • Möjlighet att arbeta med några av Sveriges största varumärken

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Jens Ölander:

JENS ÖLANDER – VD
+46 8-52 22 33 16
jens.olander@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.