Sandra_Webb

Marknad & Kommunikation

Kombinera kreativitet och affärsmål är en balansakt som inte är för alla.

Kontakt Lediga jobb

Kombinera kreativitet och affärsmål är en balansakt som inte är för alla

Ingen dag är den andra lik på marknads- och kommunikationsavdelningen. Alltid mycket att göra, ibland korta ledtider och många viljor som ska enas. Samtidigt bubblar det av kreativitet, teamkänsla och ett jävlar anamma. I en välfungerande marknad- och kommunikationsfunktion vet alla vilka strategiska affärsmål man ska leverera på, trots ständiga förändringar i beställningarna. Men eftersom organisationen består av många specialister blir organisationen sårbar om en faller bort. Efter mer än 25 år i branschen har vi byggt upp ett brett nätverk med specialister för såväl rekrytering som konsultlösningar. Alla redo att hoppa in och stötta både strategiskt och operativt. Men framförallt lösa dina affärutmaningar – med hjälp av affärssinne och kreativitet.

Bygg långsiktigt

Ska du bygga en producerande marknadsavdelning? Organisera om? Utforma nya processer? Sätta KPI:er som möter företagets övergripande affärsmål? Med djup förståelse för marknad- och kommunikationsavdelningens korta och långa affärsutmaningar hjälps vi åt att bygga en flexibel, hållbar och långsiktig marknadsorganisation. Vårt samarbete blir ett bevis på att kreativitet har ett affärsvärde, och att era marknadsinvesteringar ger önskad avkastning. Vi vet att det funkar – för vi har gjort det förut. Framgångsrikt.

Rekrytering

Vår absoluta styrka är att vi är lyhörda. När vi går in i en rekryteringsprocess är första steget att förstå ditt reella behov. Vi vet att önskan inte alltid stämmer överens med verkligheten, att kompetensen i rollbeskrivningen som efterfrågans beskriver en annan yrkestitel. Det är inte helt ovanligt, för det är en djungel där ute. För oss är det viktigt att rätt specialist hamnar på rätt plats. För en specialist som inte får utöva sina färdigheter på rätt sätt kommer söka sig vidare – det vet vi av erfarenhet. Att använda kompetensbaserad rekrytering får kandidaten lära känna din organisation och kultur, och du får en rättvis bild av personen bakom kandidaturen. Vi tar ansvar för hela processen – ända fram till provanställningen går ut om du vill.

Executive search

Att rekrytera rätt chef eller nyckelkompetens kräver affärsförståelse, branschkunskap, kandidatnätverk och inte minst fingertoppskänsla. Inhouse Executive Search erbjuder en egen utformad metod för att söka och utvärdera kandidater till en ledarposition. Vi arbetar alltid i team om två, för att genomföra en genomgripande sökning och kartläggning. Kraften i vårt kandidatnätverk gör det möjligt för oss att hitta rätt – oavsett bransch eller om kandidaten söker aktivt eller inte. I uppdraget ingår även att definiera ledarstil, värderingar, attityder och erfarenheter som matchar din organisation, för att ytterligare säkerställa matchning. Alla uppdrag sköts med stor diskretion. Och vi är inte nöjda förrän vi har ett perfekt resultat.

Executive search

Hyr in en marknads- och kommunikations­specialist

Vare sig det gäller ett kortare frilansuppdrag eller ett längre vikariat är vår övergripande process densamma. Eftersom vi själva har arbetat i branschen som vi bemannar till har vi en god förståelse för roller som vi tillsätter. Det har dessutom gett oss förmågan att utvärdera både organisationens behov och konsultens förutsättningar att lyckas leverera på uppdragsbeskrivningen. Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver. Det händer att våra konsulter blir kvar som anställda efter slutfört uppdrag. Vilket är ett kvitto på att vårt grundliga förarbete fungerar.

Läs mer om vårt erbjudande inom marknad och kommunikation!

Rekrytering Konsultlösningar Rekrytering inom marknadsföring

Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Aktuellt

Inspirationday_stående_544
2024-04-08

Välkommen till Inhouse Inspiration Day 2024

Hållbara medarbetare med marknadsföring och kreativitet i fokus – Inhouse Inspiration Day 2024 Inhouse bjuder in dig som idag är ledare för en marknads-, kommunikations- eller inhousebyrå till en dag fylld med inspiration kring hur vi leder hållbara medarbetare med marknadsfö...
arg
2024-01-30

Drunknar du också i ansökningar? – Vi kan hjälpa med första urvalet

Svårt att välja rätt kandidat? Vi hjälper dig att hitta rätt! Just nu finns det många kompetenta talanger som är ute och söker sina nya utmaningar som genererar många ansökningar.  Vi på Inhouse kan hjälpa dig med delar av rekryteringsprocessen, bland annat second opinio...
3D Chair
2024-01-23

Svårt att välja rätt kandidat? Vi hjälper dig att hitta rätt!

Svårt att välja rätt kandidat? Vi hjälper dig att hitta rätt! Just nu finns det många kompetenta talanger som är ute och söker sina nya utmaningar som genererar många ansökningar.  Vi på Inhouse kan hjälpa dig med delar av rekryteringsprocessen, bland annat second opinio...
Blue colored megaphone standing out from the crowd
2023-11-22

Nyhet! Nätverk för Kommunikationschefer

Välkommen till "Nätverket för Kommunikationschefer" och den nätverksgrupp som kommer att träffas under våren. Nätverket är skapat för dig som är chef eller ansvarig för en kommunikationsavdelning på ett företag eller en organisation som arbetar med att skapa och leda den strat...
Sandra_2_Webb

Våra erbjudanden

Pouf-1110x825px-iStock-1159068184-(2)

Rekrytering & search


Hitta rätt kandidat är lätt – om du vet vad du letar efter.  

Läs mer

Stol med rosa bakgrund

Hyr en konsult

Rätt kompetens. Snabbt på plats. Problemfri leverans.

Läs mer

Pouf-1110x825px-iStock-1169974807

Organisationsutveckling

Två hjärnor är bättre än en. Sitt inte ensam med dina strategiska affärmål och operativa utmaningar.

Läs mer

Bild4

Team Marknad & Kommunikation

Hej! Det är vi som är Marknad & Kommunikation. Med över 25 års erfarenhet av rekrytering och konsultlösningar hittar vi alltid en lösning som löser dina problem. Tillsammans skapar vi tillväxt med hjälp av människor.

Referenser

Ahlsell bakgrund

Referenser

"Samarbetet ser vi som långsiktigt och rekryteringsprocessen är alltid proffsig."

Ann-Sofie Höman, HRBP, Ahlsell

Dustin Business Center

Referenser

"I wish to work with no one else in my future talent searches."

Linda Stenström, Creative Director, Dustin

Badrumsbild saniflo

Referenser

"Vi är väldigt glada och tacksamma för detta givande samarbete."

Stefan Jakab, COO Sverige & Norge, Saniflo

Stockholmsmassan

Referenser

"Inhouse är noggranna och professionella när de analyserar kundens behov."

Therese Wåglund, Graphic Service Manager, Stockholmsmässan

kicks-2018

Referenser

"Inhouse har varit en viktig partner med att rekrytera marknadens bästa strategiska ledare, inom sina respektive specialistkompetens, för att skapa KICKS nordiska marknadsavdelning."

Gina Azaric, Chief Marketing Officer, Kicks

Format2-610x333px-iStock-1314047007

Våra nätverk 

Inhouse anordnar flera nätverksträffar och utbildningar, här får du möjligheten att utveckla dina kunskaper, bolla idéer med andra deltagare och inspireras

Läs mer

Inspiration

Pouf-609x282px-iStock-995786960

Artiklar

Här hittar du artiklar från Inhouse. Vi delar med oss av nyheter, intervjuer, råd och inspiration som hjälper dig att utveckla din karriär och ditt företag.

Läs mer

Mikrofon väntar offentlig talare vid seminariet

Inhouse talks

Inhouse Talks är ett samlingsnamn för alla våra event och webbinarier med målet att inspirerar och dela kunskap.

Läs mer

Våra kontor

Sthlm_puff

Stockholm

Inhouse kontor i Stockholm flyttade sommaren 2020 till nya och fräscha lokaler på Norrmalmstorg i Bibliotekstan.

Kontakta Inhouse Stockholm

GBG_puff

Göteborg

Inhouse Väst är Göteborgsbaserade, främst med inriktning på marknad, kommunikation och försäljning.

Kontakta Inhouse väst

Sandra-P1

Kontakta mig så berättar jag mer

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.