Inhouse / Marknad och kommunikation / Konsulter inom marknadsföring och kommunikation

Hitta konsulter inom marknad och kommunikation – effektiva konsultlösningar

Imagebilder_2019-08-28_1126x550-3

Söker du en tillfällig kompetenslösning? Vår unika spetskompetens är att vi alla har arbetat i branschen som vi bemannar till, dvs vi har själva arbetat i roller som vi hjälper er att tillsätta. Därav förstår vi den faktiska utmaningen som inte får plats i en uppdragsbeskrivning.

Förmågan att göra rätt bedömningar och utvärdera både organisationens behov och individens förutsättningar ligger till grund för att veta vem som passar i en viss funktion och vem som har rätt förutsättningar för uppdraget.

Vi som arbetar i marknad och kommunikationbranschen vet att vår bransch består till stor del av frilansare, gig:are eller personer som vill eller kan tänka sig tidsbegränsade uppdrag. Vi vet vilka dem är och vårt nätverk av duktiga kommunikation- och marknadskonsulter är stort efter tjugo år i branschen. Vi hjälper dig att matcha ditt behov med rätt kompetens ur nätverket för både korta och långa uppdrag. Konsulterna kan starta omgående och så länge ni behöver. Vårt nätverk består av både ledare, marknadsspecialister, kreatörer och administratörer.

Är du intresserad av att arbeta som konsult hos Inhouse?

HUR JOBBAR VI?

Planering
Planeringen handlar om att identifiera uppdragets omfattning, förutsättningar och kompetensbehov. Detta fångar vi gemensamt med dig som beställare genom att upprätta en väl förankrad och tydlig uppdragsbeskrivning. När vi säkrat kompetensbehovet identifierar vi kritiska framgångsfaktorer för lyckat genomförande samt säkerställer att konsultens får rätt förutsättningar.

Genomförande
Search och urval görs med hjälp av intervjuer för varje specifikt uppdrag. Vi använder oss av en strukturerad bedömningsprocess för att säkerställa rätt kompetens och erfarenhet för tjänsten. Vi samlar information och bevis för kandidaternas beteenderepertoar och kan på så vis förutsäga potential och framgångsfaktorer.

Löpande uppföljning
Avstämning sker löpande under hela uppdragsperioden för att säkerställa av förväntansbilden är densamma för vald konsult och för dig som beställare. Hur ofta och på vilket sätt det görs bedöms utifrån uppdragets komplexitet och era önskemål.

EXEMPEL PÅ UPPDRAG VI LÖST

Copywriter till H&M
Projektledare till ICA
Grafisk formgivare till Handelsbanken
Kommunikatör till Telge
Orginalare till Coop
Marknadsansvarig till Netnordic Solution
Produktionsledare till Renault
Kommunikationschef till Dialect
Projektledare till AFM Fastigheter
Marknadschef till Kungliga dramatiska teatern

VI KAN ÄVEN:

Rekrytering inom marknad och kommunikation

Organisationsutveckling inom marknad och kommunikation

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Stort kandidatnätverk
  • Stor affärsförståelse
cropped-inh-png.png

Rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling

Inhouse hjälper bolag med rekrytering, konsultlösningar och verksamhetsutveckling. Hör av dig till oss om du vill diskutera ett behov i din organisation.

Hör av dig så hjälper vi dig

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.