Om Inhouse

Om Inhouse

Dagens arbetsmarknad ställer hårda krav. Det har nog aldrig varit så svårt att vara chef, eller medarbetare, som idag – som chef måste du kunna planera, organisera, effektivisera och hantera en ständig förändring samtidigt som kraven på prestation ökar på varje enskild medarbetare.

Här kan vi på Inhouse hjälpa till. I all vår verksamhet utgår vi från People Management – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål.

Vad erbjuder vi?

Organisationsutveckling
Vi effektiviserar och utvecklar ditt företag och din organisation. Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.
Läs mer om vårt erbjudande inom organisationsutveckling

Rekrytering
När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.
Läs mer om vårt erbjudande inom rekrytering

Bemanning
Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver.
Läs mer om vårt erbjudande inom bemanning

Strategisk partner & Di Gasellbolag

Vi är väldigt stolta att presentera att vi har blivit utsedda till ett Di Gasellföretag tre gånger som ett av Sveriges snabbast växande och lönsamma företag, och därför blev vi i april 2019 även utsedda till MästarGasell.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Di-MästarGasell_545x275.png

Auktoriserade

Inhouse är av Almega auktoriserat omställning, rekrytering- och bemanningsföretag som tillämpar Kompetensföretagens allmänna bestämmelser/leveransvillkor för rekrytering (ABRE-10) och personaluthyrning (ABPU-10).

Inhouse värdeord

Grunden för vår dagliga verksamhet – och en stor del av anledningen till att vi lyckas – ligger i vår kärnideologi. De värdeord som genomsyrar vår vision och som våra medarbetare arbetar utifrån är:

Samverka – Vi hjälper varandra och tar hjälp av varandra internt. Vi prioriterar också kundnärhet i vårt arbete och samverkar med våra kunder genom att tillsammans arbeta med People Management.

Utmana – Vi intar ett utmanande arbetssätt – med det menar vi att vara utvecklande, stödjande, bekräftande, och ibland även ifrågasättande, gentemot både kunder och kollegor. Allt med fokus på att hitta en förbättringspotential både hos våra uppdragsgivare och internt.

Personliga – Vi tror på att bygga personliga relationer till kunder och kandidater. Vi har därför medarbetare som är intresserade och öppna för människor – och som bjuder på sig själva.

Här kan du även läsa om hur det är att arbeta på Inhouse.

Vi erbjuder

  • Organisationsutveckling
  • Rekrytering
  • Bemanning

Kontakt

För mer information om Inhouse kontakta Jens Ölander:

JENS ÖLANDER – VD
+46 8-52 22 33 16
jens.olander@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans.