Inhouse / Om oss / Om Inhouse

Om Inhouse

inhouse_hero-min

Dagens arbetsmarknad ställer hårda krav. Det har nog aldrig varit så svårt att vara chef, eller medarbetare, som idag – som chef måste du kunna planera, organisera, effektivisera och hantera en ständig förändring samtidigt som kraven på prestation ökar på varje enskild medarbetare. Här kan vi på Inhouse hjälpa till.

Inom våra specialistområden Marknad & KommunikationEkonomi & Finans, Executive Assistants, Inköp & Supply Chain, HR & Talents by Inhouse hjälper vi ditt företag och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. I all vår verksamhet utgår vi från People Management – med utgångspunkt från människorna utvecklar vi organisationer utifrån uppdragsgivarens affärsmål. 

Vad erbjuder vi?

Organisationsutveckling
Vi effektiviserar och utvecklar ditt företag och din organisation. Inom våra specialistområden hjälper vi ditt företag att utvecklas och skapar de bästa förutsättningarna för att verksamheten ska nå sina mål. Vi ser till att strategier leder till handling.
Läs mer om vårt erbjudande inom organisationsutveckling

Rekrytering
När det gäller att utveckla och skapa framgång för ett företag eller en organisation är det helt avgörande att rekrytera rätt person till rätt plats. Genom Inhouse stora nätverk och breda erfarenhet erbjuder vi kvalitativa rekryteringsprocesser. Vi arbetar personligt och förstår våra kunders utmaningar efter många år i branschen.
Läs mer om vårt erbjudande inom rekrytering

Konsultlösningar
Behöver du tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver.
Läs mer om vårt erbjudande inom konsultlösningar

Strategisk partner & Di Gasellbolag

Vi är väldigt stolta att presentera att vi har blivit utsedda till ett Di Gasellföretag tre gånger som ett av Sveriges snabbast växande och lönsamma företag, och därför blev vi i april 2019 även utsedda till MästarGasell.

Di MästarGasell_ny

Auktoriserade

Inhouse är av Almega auktoriserat omställning, rekrytering- och bemanningsföretag som tillämpar Kompetensföretagens allmänna bestämmelser/leveransvillkor för rekrytering (ABRE-10) och personaluthyrning (ABPU-10). Se våra allmänna villkor.

Inhouse historia

Här kan du läsa om hur vi grundades, och vad som har lett oss hit där vi är idag. Läs Inhouse- The story

Inhouse_Ägarna-Grafikeriet_2023_1

Vi erbjuder

  • Organisationsutveckling
  • Rekrytering
  • Konsultlösningar
sergey-zolkin-_UeY8aTI6d0-unsplash-min-350×350

Vi kontaktar dig

Lämna dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

VI KONTAKTAR DIG!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.