Vi hjälper dig bemanna rätt personal

Intervju_588x300-1

Är ditt företag eller organisation i förändring och behöver tillfällig spetskompetens, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en av våra inhyrda konsulter, som har just den kompetensen ni behöver, vara rätt för ditt företag.

Vi kan under en begränsad tidsperiod förse dig med den kompetens du behöver, ett starkt alternativ till att anställa. Vi har ett stort personligt nätverk av duktiga interimskonsulter på olika nivåer som står redo för uppdrag omgående och så länge ni behöver. Vi levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett längd på uppdraget.

Våra konsulter har varit yrkesverksamma under många år och de kan med enkelhet sätta sig in i ditt företag, vare sig det handlar om interimsuppdrag eller kortare engagemang.

Våra specialistområden är kommunikation, ekonomi, business services och HR. Alla vi som arbetar på Inhouse har tidigare varit verksamma i dessa branscher och vet vilka utmaningar våra kunder faktiskt har.

Är du intresserad av att arbeta som konsult hos oss?

Marcus_Jonsson_kontaktbild

Vill du ha hjälp med en konsultlösning?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt konsult. Kontakta mig direkt – eller använd formuläret så hör vi av oss till dig!

MARCUS JÖNSSON
VD, Inhouse AB
+46 8 52 22 33 10
marcus.jonsson@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.