Inhouse / Ekonomi och Finans / Konsultlösningar inom ekonomi & finans

Konsultlösningar inom ekonomi & finans

IMG_2188-Redigera_web_957x640

Att anlita en interimskonsult är ett kostnadseffektivt sätt att operativt leda en funktion under en tidsbegränsad period. Våra ekonomikonsulter har lång erfarenhet och kan snabbt sätta sig in i dina utmaningar.

Behöver du tillfällig spetskompetens inom ekonomi och finans, en interimslösning eller vill du ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd ekonomikonsult vara rätt för ditt företag. Vi på Inhouse har ett stort personligt och kvalitetssäkrat nätverk med specialister inom ekonomi.

Våra konsultchefer har lång erfarenhet av ekonomi & finans och förstår vilka utmaningar våra kunder faktiskt har. Alla våra konsulter har varit yrkesverksamma under många år och de kan med enkelhet sätta sig in i din verksamhet och det aktuella uppdraget vare sig det handlar om interimsuppdrag eller kortare engagemang.

Är du intresserad av att arbeta som konsult hos Inhouse?

Vi levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett längd på uppdraget. Genom våra processer och vår searchmetodik, kan vi anpassa vårt arbete utifrån ert behov och efterfrågan. Lösningen är även kostnadseffektiv när du vill driva igenom ett förändringsarbete eller har ett resursgap under tiden vi rekryterar en ersättare.

Här kan du även läsa om hur vi arbetar med rekryteringar inom ekonomi

Vi erbjuder

  • Hög kvalitet och kundnöjdhet
  • Lång erfarenhet och spetskunskap inom ekonomi
  • Stort och personligt konsultnätverk
  • Stor affärsförståelse
GFKT6384-Redigera-kontaktbild-web

Kontakta gärna mig!

Vill du veta mer om hur vi på Inhouse Ekonomi kan hjälpa dig och ditt företag? Kontakta mig så berättar jag mer!

Caroline Fristedt
+46 707 87 20 01
caroline.fristedt@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.