interim cfo/hyra ekonomichef

Hyr en Interim CFO eller ekonomichef

– för framgångsrika resultat

Kontakt

Inhouse / Ekonomi & Finans / Konsulter inom ekonomi & finans / Hyr interim CFO eller ekonomichef

När det behövs kliver en Interim CFO eller ekonomichef in och gör jobbet som behövs, operativt och effektivt. Vare sig det är kortsiktiga eller långsiktiga uppdrag säkerställer vi att ni får den stöttning och den expertis som ni behöver. Att hyra en interim ekonomichef hjälper er att säkerställa den dagliga verksamheten, och hjälper er att utveckla ekonomifunktionen med ett externt perspektiv och med gott ledarskap. Våra kandidater har god vana att arbeta både inom organisationens team samt mot ledningen och verksamheten.

Vem kan ni förvänta er i rollen som interim CFO?

En interim CFO är en person med breda kunskaper och ofta med lång erfarenhet från flera olika branscher och företag och har därmed fått djup förståelse för vad som krävs för att lyckas i rollen och för er verksamhet. De är resultatinriktade med en förkärlek för utmaningar och drivs av ambition och nyfikenhet för att nå målen tillsammans med er.

En CFO arbetar både strategiskt samt operativt med bland annat analyser, budgetering, uppföljningar, verksamhetsstyrning samt företagets ekonomiska redovisning. Det samt deras erfarenhet av ledarskapsarbete ger verksamheten alla de medel ni behöver för att möta de förväntningar och utmaningar som finns.

En stor fördel med att anlita en interim ekonomichef är deras objektiva perspektiv, värdet i att dra nytta av insikter utifrån är en enormt viktig tillgång. En kunnig och erfaren person kan komma med nya insikter och rekommendationer för förbättring och effektivisering för er verksamhet. Och genom kunskapsöverföring och deras expertis kan de bidra till långsiktiga förbättringar för framgång och positiva resultat.

Det är ett viktigt och prestigefyllt uppdrag att tillsätta en Interim CFO eller ekonomichef och vårt mål är att tillgodose precis den personen ni behöver för ert företag och som matchar era visioner och affärsmål. Nyckeldelar för rollen är egenskaper som ett lyhört, tryggt ledarskap i högt arbetstempo och under förändring.

Rätt person på rätt plats

En ekonomichef ska vara inkännande i alla relationer och vara tillförlitlig för personal och för att styra och leda finansiella projekt och aktiviteter. Eftersom det ofta är känslig information krävs det en person som agerar etiskt och med integritet för att skydda företagets intresse och upprätthålla förtroendet i alla led. Med rätt kompetens och egenskaper kommer en interim CFO leverera värde och resultat för er verksamhet.

Vi, på Inhouse, är specialister med lång erfarenhet av att hitta rätt person till högre positioner som ofta är svårrekryterade. Tack vare vårt breda nätverk av kompetenta kandidater har vi goda möjligheter att tillgodose en lämplig kandidat till rollen som ekonomichef och som passar för ert företag – oavsett hur behoven ser ut. Och ni slipper lägga tid, alternativt att ni kan ta god tid på er, att hitta er nästa permanenta ekonomichef.

Fördelar med att hyra en Interim CFO

Att hitta en kvalificerad person för en arbetsroll är inte alltid så enkelt, särskilt inte när det handlar om chefspositioner. Det finns fler fördelaktiga anledningar till att hyra in en interim ekonomichef genom Inhouse:

  • Vi har lång erfarenhet av er bransch och därmed djup förståelse för era behov och utmaningar
  • Det är kostnadseffektivt – tack vare att ni får tillgång till en CFO-konsult för det tidsspann ni behöver
  • Vi kan snabbt presentera en lämplig konsult
  • Du får tillgång till ett omfattande nätverk av CFO-konsulter med specialistkompetens
  • Vi utför ett noggrant arbete med bedömning av personlighet och egenskaper hos varje kandidat för att lyckas med rekryteringen
  • En ekonomichef är en av de viktigaste rollerna på företaget, därför är det givetvis vitalt att en person med rätt kompetens och egenskaper hamnar i rollen. Det är avgörande för att ert företag ska utvecklas och leverera framgångsrika resultat.

Är du nyfiken på våra tidigare rekryteringar har vi samlat ett antal kundreferenser som du kan ta del av här på vår hemsida.

Om oss på Inhouse

Med lång erfarenhet av rekrytering och bemanning inom ekonomi, samt att vi själva har varit verksamma inom de områden vi rekryterar till, gör att vi har utvecklat en stor lyhördhet och en bred förståelse för vilka behov som finns hos våra kunder.

Utöver rekrytering och bemanning hjälper vi även våra kunder inom kompetensutveckling, organisationsutveckling och kompetensförsörjning.

Kontakta oss för att hyra en Interim CFO eller ekonomichef

Tveka inte att kontakta oss på Inhouse genom kontaktformuläret nedan, om du är intresserad av att hyra en ekonomichef med oss. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, hur vi kan hjälpa er utifrån era behov och givetvis hjälper vi ert företag att hitta rätt person för tjänsten.

Varmt välkommen!

Christoffer-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Christofer Seward
Affärsområdeschef

+46 735 22 43 42
christofer.seward@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
AO-HR-

Våra erbjudanden

Pouf-1110x825px-iStock-1159068184-(2)

Rekrytering & Search

Hitta rätt kandidat är lätt – om du vet vad du letar efter.  

Läs mer

Stol med rosa bakgrund

Hyr en konsult

Rätt kompetens. Snabbt på plats. Problemfri leverans.

Läs mer

Pouf-1110x825px-iStock-1169974807

Organisationsutveckling

Två hjärnor är bättre än en. Sitt inte ensam med dina strategiska affärmål och operativa utmaningar.

Läs mer

Referenser

vasakronan

Referenser

"Med Inhouse som rekryteringspartner fick vi en inte bara en leverantör som kunde presentera starka kandidater utan en samarbetspartner som kunde utmana oss för att nå bästa möjliga utfall av vår investering."

Ylva Forslund – HR Partner Vasakronan

Wistrand logo

Referenser

"Inhouse konsulter är enormt proffsiga och lyhörda! Engagemang och närvaro tillsammans med en kvalitativ och professionell hantering – det får man med Inhouse som rekryteringspartner!"

Birgitta Holmin, HR-chef Wistrand Advokatbyrå

Cheerful businesswoman at coffee shop

Referenser

"Inhouse bygger nära relationer till sina kunder, där de förstår behoven både på kort och lång sikt. Det är viktigt för oss som företag att säkerställa en bra kandidatupplevelse, och det får vi verkligen med Inhouse som partner".

Ina Lindström, HR-chef, Aon

The glass wall with a inscription Bank

Referenser

”Jag kan starkt rekommendera Inhouse som en pålitlig och kompetent leverantör av konsulttjänster."

Carl Berglund, Projektledare, Storbank

arbio referens

Referenser

"Vi anlitade Inhouse för att rekrytera en ekonomichef med branschkunskap och intresse för att utveckla ekonomiavdelningen. Inhouse svarade upp mot våra önskemål på ett utomordentligt proffsigt och tillmötesgående sätt. Processen var mycket smidig och de...

Anna, Nilsson, Chef för verksamhetsstöd, Arbio