interim business controller

Interim Business Controller

– En nyckelroll för verkningsfull framgång

Kontakt

Inhouse / Ekonomi & Finans / Konsulter inom ekonomi & finans / Interim Business Controller

Att anlita en interim business controller är ett kostnadseffektivt sätt att operativt leda ekonomifunktionen för er verksamhet under en tidsbegränsad period. Med sin expertis och erfarenhet ansvarar de för att ledningen får den information som krävs för att bedriva verksamheten på ett ändamålsenligt sätt. Det är en nyckelroll och våra business controller-konsulter har lång erfarenhet och kan snabbt sätta sig in i era utmaningar.

Vi hjälper er med rätt bemanning

Behöver ni tillfällig spetskompetens inom ekonomi och finans, en interimslösning eller vill ni ha hjälp att hantera en plötsligt ökad efterfrågan? Då kan en bemanningslösning med en inhyrd business controller vara rätt för ert företag. Våra interim business controllers besitter den spetskompetens ni behöver samt fyller era behov att stärka ekonomiavdelningen när det väl krävs. Vi på Inhouse har ett stort personligt och kvalitetssäkrat nätverk av konsulter som är specialister inom ekonomi.

Vår ambition är att genom att erbjuda adekvat bemanning kan ert företag spara tid och pengar på långdragna rekryteringar och administrativa uppgifter, samtidigt som ni säkerställer att ni har tillgång till kompetent och engagerad personal när ni behöver det som mest. På så sätt kan ni fokusera på er kärnverksamhet. Våra konsulter sätter sig snabbt in i uppgiften och stöttar både strategiskt, operativt eller både och.

Vi levererar alltid med högsta kvalitet, oavsett längd på uppdraget. Genom våra processer och vår searchmetodik, kan vi skräddarsy vårt upplägg och arbete utifrån ert behov och efterfrågan. Lösningen är även kostnadseffektiv när ni vill driva igenom ett förändringsarbete eller har ett resursgap under tiden vi rekryterar en ersättare åt er.

Kontakta oss för bemanning till ert företag

Tveka inte på att kontakta oss på Inhouse, eller via kontaktformuläret nedan, om du är intresserad av att hyra en interim business controller. Vi berättar gärna mer om vår verksamhet, hur vi kan hjälpa er utifrån era behov och givetvis hjälper vi ert företag att hitta rätt person för tjänsten.

Varmt välkommen!

Christoffer-Kontaktbild_Nybakgrund_2023-web

Kontakta mig

Christofer Seward
Affärsområdeschef

+46 735 22 43 42
christofer.seward@inhouse.se

Jag kontaktar dig!

  • Det här formuläret sparar ditt namn, e-post och meddelande så vi kan kommunicera och förse dig med assistans. Läs vår integritetspolicy.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
AO-HR-

Våra erbjudanden

Pouf-1110x825px-iStock-1159068184-(2)

Rekrytering & Search

Hitta rätt kandidat är lätt – om du vet vad du letar efter.  

Läs mer

Stol med rosa bakgrund

Hyr en konsult

Rätt kompetens. Snabbt på plats. Problemfri leverans.

Läs mer

Pouf-1110x825px-iStock-1169974807

Organisationsutveckling

Två hjärnor är bättre än en. Sitt inte ensam med dina strategiska affärmål och operativa utmaningar.

Läs mer

Referenser

vasakronan

Referenser

"Med Inhouse som rekryteringspartner fick vi en inte bara en leverantör som kunde presentera starka kandidater utan en samarbetspartner som kunde utmana oss för att nå bästa möjliga utfall av vår investering."

Ylva Forslund – HR Partner Vasakronan

The glass wall with a inscription Bank

Referenser

”Jag kan starkt rekommendera Inhouse som en pålitlig och kompetent leverantör av konsulttjänster."

Carl Berglund, Projektledare, Storbank

arbio referens

Referenser

"Vi anlitade Inhouse för att rekrytera en ekonomichef med branschkunskap och intresse för att utveckla ekonomiavdelningen. Inhouse svarade upp mot våra önskemål på ett utomordentligt proffsigt och tillmötesgående sätt. Processen var mycket smidig och de...

Anna, Nilsson, Chef för verksamhetsstöd, Arbio

Gaming

Referenser

"Vi har haft en jättebra dialog under hela processen när vi skulle rekrytera vår CFO."

Niklas Bakos, grundare och strategichef, Adverty

Vironova

Referenser

"Vi har samarbetat med Inhouse för flertalet rekryteringsuppdrag med mycket goda resultat."

Maria Homman, COO, Vironova